Akkor álljál neki esztergálni, mert én még egyszer nem fogok órákat várni az út szélén egy telibekúrt kilyukadt hidrocső miatt...ami gyáriból gyenge 20e ft
egy darab alubol marni kell egy házat az eredeti formájára, bele egy tengely amiben van egy eltolt cikkely, mint a kacat japán motorokon, ráhegeszteni egy kart, a tetején a bowdenbeakasztoval ,és annyi,
csak azt nem értem most miért ez a fixaideád hogy az jobb lesz.
négy éve húzgálom még egyszer nem mondott csütörtököt...soha nem cseréltem oilt benne stb...mindíg ott fog a kuplung ahol kell nem változik mint egy bowdenesnél....majd kell bele egy javítószett 3 év múlva 23 euróért....jövő héten lecserélem benne olajat ...
8 as kulcssal szoktam enni
csokik nálunk is vannak meg itatószatyor a hátunkon...hosszúkat megyünk azt nem nagyon szoktunk kijönni a területről enni mert az időveszteség...
Mert mióta beszart, kurvára nem bízok ebben a Magura fosban...és ugye majd' minden héten felbukkan egy ember aki valamilyen hidrokuplunggal összefüggő alkatrészt keres a szutykához, szóval nem egyedül én szoptam vele...hát kiiktatnék egy hibaforrást (és pénznyeldét)...
csak az igazság ...nem mesélték ott tanultam évekig saját bundámon....talán azért érted mert te is ,ti is ott szedtétek a művelséget felfelé a harctéren...aki meg nem hiszi járjon utána....nem lesz egyszerűbb ígérem mint megfogadni a vének tanácsait...
értem én hogy nem szereted hogy tul könnyű huzkodni, holnap szépen bemész a lövészklubba és leadod a fegyvereidet,
és elkezdessz megtanulni lőni nyillal, ha már megy azt is eldobjuk, és jön a parittya,
ha már az ist profin űzöd akkor már csak gödröt áshatsz kézzel mint az ősember...
csak azt nem értem most miért ez a fixaideád hogy az jobb lesz.
de ez annyira szuper titkos info hogy ez most 5 ezer ft-ba kerűlt, csak ma, csak neked.
amugy simán meg lehetne csinálni, kis maros munka, esztergálás azt annyi, csak nincs értelme.
csokik nálunk is vannak meg itatószatyor a hátunkon...hosszúkat megyünk azt nem nagyon szoktunk kijönni a területről enni mert az időveszteség...
nálunk AZABAJ TEAM-nél általában csak csokik vannak...
na mehet a dolog.?
váztörőknek
értem én hogy nem szereted hogy tul könnyű huzkodni, holnap szépen bemész a lövészklubba és leadod a fegyvereidet,
és elkezdessz megtanulni lőni nyillal, ha már megy azt is eldobjuk, és jön a parittya,
ha már az ist profin űzöd akkor már csak gödröt áshatsz kézzel mint az ősember...