Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkonyat! Nekem van elado gyári dobom amit ugynézki 30ért megveszik !
Giraffe! Mit ér az SXF-em gyári dobja ? Köszi a válaszodelöre is!
Igazad van...nem vágom a 17 éves ifjú generáció, szédületes poénjait...
Istenem segíts,a sok gyógypedagógiás emberen!
Agyhalott, az aki nem vágja le a poént..Olvasd el az előttem szólót!
Naja én is ezt írom
Atya gatya...azért sok agyhalott ember írogat kommenteket...
sziasztok
http://www.sportmotor.hu/motor...

Ezt a vidit ma töltöttem fel van egy két érdekes hozzá szólás mivel nem értek hozzá, csak teccik a gép így ha tudtok válaszoljatok máár mert nem akarok hülyeséget írni azt tudom hogy nem diesel- es gép :D köszöntem a segítséget előre is
Agárdi termálfürdő
Kérjük a címet, koordinátákat...
Asszem ehhez még Te se nőttél elég hosszúra...
Öööö...de mijaza spining?
Bizomáány és még az edző is az...gyertek csak
Csak csajok vannak? GD! Irány a spining terem...
Érthető...valószínű én is a kosarazást választanám Hiányzik a társaság...hát azt nem csodálom, ahova én járok elvétve akad egy egy fiú viccet félretéve, itt is jó a társaság én is szeretem
Soroksár és Buda...na?
Pedig ha 2 km-en belül van a két ojjektum, simán jelen tudsz lenni mindkettőben...
Annyira nem zavar, mert nem vészes. Sosem voltam a tipikus kockahasú egyén...;) Most ritkán jutok el, mert visszamentem kosárlabdázni, és pont ütik egymást az időpontok. Ha épp nincs meccs, akkor egyszer-egyszer még beugrok spiningelni. Hiányzik, meg a társaság is, de két helyen nehéz lenni egy időben...;)
Értem én csak meglepődtem
Kitartóan jársz még spinningre? Alakul már amivel problémád volt?
A 'bombázó' kifejezés kedveskedés akart lenni, mint pl. hogy dögös, vagy valami ilyesmi...
Bombázó Csak segíteni szerettem volna nem okoskodni
Iccsi azt írta kiárusítás van, az a cikkszám amit az eladó adott az egy lapka, nem tudom mit kezd vele, de nem sok köze van a PDS felújításhoz
Szia te kis bombázó! Ha pár sorral lentebb mész, akkor látod, hogy ezt a rövid cikkszámot az eladó mondta be, és csak rákerestem a neten...;)
Nem...
Szia! Sikerült megoldanod a múltkori problémát?