Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alkonyat! Dobj msn vagy skype cimet azt ott dumálunk.
Helló,ha esetleg érdekelne valakit,eladó a 04'640 lc4 supermotomról a 04'Leo Vince X3 nyitott dobom váltás miatt 40000-ért. Kicsit sérült,mert a motor eldőlt.
Kb a jövő héten. Ma max a váltókarod lesz kész...
Kár, hogy 40 üzemóránként van vele tennivaló nagyjából...így ne csodálkozz, hogy ennyibe fog kerülni...
Azt mondták kibir 200at is
Giraffe! Igen 110üo van benne de most lett elöször mert szelepek voltak cserélve. Amugy a dugo,hajtokar stb....az igen most elöször.Miért?
Hali. Megyek ma is Gödöllőre. Kb mikorra végeznek a Ktm-be a kipufogóval?
110 üzemóra? És most lett megbontva először?
EJ ! KTM-márkabolt Ja megrendeltem a cuccokat bazz,elég komoly árak vannak mind1 meg kell csinálni ,lehet használom még ha már ennyit ráköltök ,majd ha eladová válik felteszem a forumra! Milyen EXC-d van?
alkonyat! köszi a válasz,sok sikert a szervizhez. sx-f árakat nemnagyon nézegetem passz mennyiért lehetne elsütni.
Melyik márkabolt? vagy ha titok oké. Üdv
EXCJOHN ! KTM-es szakműhelyben dolgozo ur szereli! De nem mondom meg,hogy ki mert az nem lenne korrekt vele szemben mert nem a bolti tarifán dolgozik és honnan tudjam,hogy nem a fönöke vagy
EXCJHON ! Amatör szinten motorozunk inkább csak enduronak mondhato ,a futoművet azért csináltattam meg mert azt mondták ég és föld de ezt versenyzöknek észrevehetö csak szerintem.../endurocross stilusban motorzunk amugy/ .... de csak hobbi! Nem tudják miért adta meg magát ,110üzemora van benne. Szerinted mit ér ha össze lesz rakva /szelepek 20üzemorával ezelött lettek cserélve/ most rakunk bele uj dugot-hajtokart-hengert-vezérműláncot. extrákat is rajta hagyom ?!? Mert már néztem EXC530-at 2009-est be is számolnák de árrol nem beszéltünk.........? Amugy a rajtgép is tök felesleg nekem.
alkonyat! Versenyzel vele különben? Üzemóra mennyi van benne?
Mit mondtak mitől mehetett szét,ki szerelte?
Srácok!

Megint lenne pár kérdésem a karburátorral kapcsolatban.
Elég sokat zabál a gépem, szivató nélkül indul hidegen is 4-5 rúgásra, viszont ha ráhúzom a szivatót be sem indul vagy ha megy akkor leáll.
Sok benzint kap azért csinálja?
ha valakit esetleg érdekelne egy szép állapotú kis vas , nagyon kellemes áron.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc_450
-3604280
Ez szívás itt nem jön be a link!
Ha jól gondolom ez a tiédre való!

http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
De konkrétan a hajtokar csapágy hullott szét,felhordta a darabokat azért nyalta meg a dugot és a hengert.Tiszta ideg vagyok 1-tulaj amugy,és vettem rá DOMA-rendszert,HINSON-kuplungot,HAVASY-a futomű ,Teloszelelö,Rajtsegitö stb...tehát még pluszba költöttem rá ezért extrákért fizettem 430-at.Kész vagyok teljesen ... Veszek is egy 530EXC-t Azt mondják azzal nincs gond
Szia EXCJOHN! Hát nem tom nagyon kopogott szétszedték és hajtokaros ! Ennek következtében megnyalta a dugot is és a hengert is ! Igyhát kuka a hajtokar,dugo,henger. Drága buli.
Köszönöm szépen!
Helló! 640 lc4 supermoto-ra mi a gyári fékbetét neve? (nem szeretnék gagyit venni,hogy ne zabálja meg a tárcsát) Vagy egyéb márka ajánlat illetve tapasztalat? Előre is köszönöm!
Szétnéztem a neten! Amcsiból tudok Prox hajtókarszettet rendelni, 50-ből kijön.

http://imgs.inkfrog.com/pix/ly...
alkonyat! Mitörtént a géppel,hogy 2007-es és dugó-hajtókart keresel bele?
Srácok ez a KTM fórum tiszta ratyi esküszöm....
szeretném megemlíteni, hogy van ilyen cserebere meg mindenféle biznisz topik, képesmotor stb stb . kár hogy itt csak erről lehet olvasni, hogy ki mit mennyiért mikor honnan tud szerezni,és hogy ki mekkora geci, mert árulj a cuccait,meg feketézik meg nem is tudom már...
bocs de ez most így kikivánkozott...
peace
Sziasztok! Kösz az infot ! Fel is hivtam a pink-motors-t de!Azt mondták nincs!hajtokar a 2007-es KTMsxf450-hez ! Hogy van ez Dugojuk az van de más nincs! Marad a gyári?