Helló,ha esetleg érdekelne valakit,eladó a 04'640 lc4 supermotomról a 04'Leo Vince X3 nyitott dobom váltás miatt 40000-ért. Kicsit sérült,mert a motor eldőlt.
EJ ! KTM-márkabolt Ja megrendeltem a cuccokat bazz,elég komoly árak vannak mind1 meg kell csinálni ,lehet használom még ha már ennyit ráköltök ,majd ha eladová válik felteszem a forumra! Milyen EXC-d van?
alkonyat! köszi a válasz,sok sikert a szervizhez. sx-f árakat nemnagyon nézegetem passz mennyiért lehetne elsütni.
Melyik márkabolt? vagy ha titok oké. Üdv
EXCJOHN ! KTM-es szakműhelyben dolgozo ur szereli! De nem mondom meg,hogy ki mert az nem lenne korrekt vele szemben mert nem a bolti tarifán dolgozik és honnan tudjam,hogy nem a fönöke vagy
EXCJHON ! Amatör szinten motorozunk inkább csak enduronak mondhato ,a futoművet azért csináltattam meg mert azt mondták ég és föld de ezt versenyzöknek észrevehetö csak szerintem.../endurocross stilusban motorzunk amugy/ .... de csak hobbi! Nem tudják miért adta meg magát ,110üzemora van benne. Szerinted mit ér ha össze lesz rakva /szelepek 20üzemorával ezelött lettek cserélve/ most rakunk bele uj dugot-hajtokart-hengert-vezérműláncot. extrákat is rajta hagyom ?!? Mert már néztem EXC530-at 2009-est be is számolnák de árrol nem beszéltünk.........? Amugy a rajtgép is tök felesleg nekem.
Megint lenne pár kérdésem a karburátorral kapcsolatban.
Elég sokat zabál a gépem, szivató nélkül indul hidegen is 4-5 rúgásra, viszont ha ráhúzom a szivatót be sem indul vagy ha megy akkor leáll.
Sok benzint kap azért csinálja?
De konkrétan a hajtokar csapágy hullott szét,felhordta a darabokat azért nyalta meg a dugot és a hengert.Tiszta ideg vagyok 1-tulaj amugy,és vettem rá DOMA-rendszert,HINSON-kuplungot,HAVASY-a futomű ,Teloszelelö,Rajtsegitö stb...tehát még pluszba költöttem rá ezért extrákért fizettem 430-at.Kész vagyok teljesen ... Veszek is egy 530EXC-t Azt mondják azzal nincs gond
Szia EXCJOHN! Hát nem tom nagyon kopogott szétszedték és hajtokaros ! Ennek következtében megnyalta a dugot is és a hengert is ! Igyhát kuka a hajtokar,dugo,henger. Drága buli.
Helló! 640 lc4 supermoto-ra mi a gyári fékbetét neve? (nem szeretnék gagyit venni,hogy ne zabálja meg a tárcsát) Vagy egyéb márka ajánlat illetve tapasztalat? Előre is köszönöm!
Srácok ez a KTM fórum tiszta ratyi esküszöm....
szeretném megemlíteni, hogy van ilyen cserebere meg mindenféle biznisz topik, képesmotor stb stb . kár hogy itt csak erről lehet olvasni, hogy ki mit mennyiért mikor honnan tud szerezni,és hogy ki mekkora geci, mert árulj a cuccait,meg feketézik meg nem is tudom már...
bocs de ez most így kikivánkozott...
peace
Sziasztok! Kösz az infot ! Fel is hivtam a pink-motors-t de!Azt mondták nincs!hajtokar a 2007-es KTMsxf450-hez ! Hogy van ez Dugojuk az van de más nincs! Marad a gyári?
Melyik márkabolt? vagy ha titok oké. Üdv
Mit mondtak mitől mehetett szét,ki szerelte?
Megint lenne pár kérdésem a karburátorral kapcsolatban.
Elég sokat zabál a gépem, szivató nélkül indul hidegen is 4-5 rúgásra, viszont ha ráhúzom a szivatót be sem indul vagy ha megy akkor leáll.
Sok benzint kap azért csinálja?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc_450
-3604280
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
http://imgs.inkfrog.com/pix/ly...
szeretném megemlíteni, hogy van ilyen cserebere meg mindenféle biznisz topik, képesmotor stb stb . kár hogy itt csak erről lehet olvasni, hogy ki mit mennyiért mikor honnan tud szerezni,és hogy ki mekkora geci, mert árulj a cuccait,meg feketézik meg nem is tudom már...
bocs de ez most így kikivánkozott...
peace