Egy barátomé a paripa aki külföldön dolgozik,árulni fogja a motorját és előtte minden biz-basz extrát kiakar külön belőle árulni.
amiről tudok és eladó lesz még :kormánymagasító,hűtőventilátor,hűtővédő, haspáncél...
Jövőhét közepe-vége felé lesz időm elhozni a cuccokat, akkor tudok képet csinálni.
Sziasztok! Van egy KTM 450SXF-em 2007-es és eladnám a GYÁRI-KIPUFOGORENDSZERT,és a gyári ülést ! Mert vettem rá akra -rendszert és másmilyen ülést! Olcson odaadom öket
Viktor01..
Az tényleg ratyi amit használsz fordításra..
A google.hu-n van fordító,én azt használom..csak válaszd ki a nyelveket, hogy miről mire akarsz fordítani és megoldja pillanatok alatt..
Rem segíthettem,Üdvözlet minden motorosnak...
http://www.kepfeltoltes.hu/view/100205/14
3480526google_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Sziasztok!
Nem tud valaki esetleg szervizkönyvet KTM exc 200 (03) ?
találtam egyet, de full angol, (gondolom magyarul nem is lesz ) próbáltam a webforditás.hu-n forditgatni, de elég nagy hülyeségeket irkált ki néha :) És azért nem árt tudni, hogy miről is van szó!
sziasztok bocs hogy ilyennel jövök de nem ismeritek a ,,Petiii" mert az adatlapján rossz msn címe van megadva
ha estleg tudja valaki az msn címét vagy az email címét azt nagyon meg köszöném
előre is köszi
martin
amiről tudok és eladó lesz még :kormánymagasító,hűtőventilátor,hűtővédő, haspáncél...
Jövőhét közepe-vége felé lesz időm elhozni a cuccokat, akkor tudok képet csinálni.
Az tényleg ratyi amit használsz fordításra..
A google.hu-n van fordító,én azt használom..csak válaszd ki a nyelveket, hogy miről mire akarsz fordítani és megoldja pillanatok alatt..
Rem segíthettem,Üdvözlet minden motorosnak...
http://www.kepfeltoltes.hu/view/100205/14
3480526google_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
mi a helyzet?
Nem tud valaki esetleg szervizkönyvet KTM exc 200 (03) ?
találtam egyet, de full angol, (gondolom magyarul nem is lesz ) próbáltam a webforditás.hu-n forditgatni, de elég nagy hülyeségeket irkált ki néha :) És azért nem árt tudni, hogy miről is van szó!
Előre is köszönöm!
ha estleg tudja valaki az msn címét vagy az email címét azt nagyon meg köszöném
előre is köszi
martin