Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pöcs tudja melyik lehet,de pont ugyan úgy néz ki,mint a 125sx-é csak épp 3x akkora.
SX vagy EXC nem mindegy...EXC-é nekem is van amúgy
Van nekem egy sx vagy exc 250-es kipuff végdobom csak a vége nincs meg,kiesett a csavar és elveszett!2006-osról
Klubos fórumon próbálkozz sztem...
Valakinek KTM 640 Lc4-re sportkipuja van eladó? érdekelne..csak dob..
ja és feltudnál rakni közeli képet a végről és a könyőkről?
te mondj árat te vagy az eladó...........de jót!
szia! elöbb lehet,félreküldtem mert más válaszolt,de a lényeg mit adnál a kipufogoért?
Köszi szépen, valóban jobb!
Amint az a hirdetésből is kivehető,dobról lenne szó és e-mailben mindenkinek szívesen válaszolok, árra stb.
Mondj rá egy árat csak a dob vagy a komplett rendszer?
Egy barátomé a paripa aki külföldön dolgozik,árulni fogja a motorját és előtte minden biz-basz extrát kiakar külön belőle árulni.
amiről tudok és eladó lesz még :kormánymagasító,hűtőventilátor,hűtővédő, haspáncél...
Jövőhét közepe-vége felé lesz időm elhozni a cuccokat, akkor tudok képet csinálni.
igen mennyi a dt ára?
szia lehet érdekelne a kipu ha jo az ár!
Sziasztok! Van egy KTM 450SXF-em 2007-es és eladnám a GYÁRI-KIPUFOGORENDSZERT,és a gyári ülést ! Mert vettem rá akra -rendszert és másmilyen ülést! Olcson odaadom öket
Viktor01..
Az tényleg ratyi amit használsz fordításra..
A google.hu-n van fordító,én azt használom..csak válaszd ki a nyelveket, hogy miről mire akarsz fordítani és megoldja pillanatok alatt..
Rem segíthettem,Üdvözlet minden motorosnak...
http://www.kepfeltoltes.hu/view/100205/14
3480526google_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egy képet sztem csináljál róla...
A vázhoz odabilincsezett gáztartály mennyire igényes már...
Ez se KTM utánzat.....
hello:D
mi a helyzet?
szaasz ecsém :)
ez enyém kell?
Sziasztok!
Nem tud valaki esetleg szervizkönyvet KTM exc 200 (03) ?
találtam egyet, de full angol, (gondolom magyarul nem is lesz ) próbáltam a webforditás.hu-n forditgatni, de elég nagy hülyeségeket irkált ki néha :) És azért nem árt tudni, hogy miről is van szó!

Előre is köszönöm!
sziasztok bocs hogy ilyennel jövök de nem ismeritek a ,,Petiii" mert az adatlapján rossz msn címe van megadva
ha estleg tudja valaki az msn címét vagy az email címét azt nagyon meg köszöném
előre is köszi
martin