Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Telefont tudnál adni?
giraffe64@freemail.hu
lécci küld el az elérhetőségedet
Kibblewhite racing...és komplett...
Sziasztok! Eladó egy vadonat új PIRELLI cross gumi. 19x275-ös. 5000-ért odaadom. postán is el tudom küldeni. érdeklődni : motorsokk@citromail.hu
szelep rugó meg ami kell?milyen gyártó?
55-60 körül van a szett...
De az vadi új...
Cső skacok!

Beruháztam egy 93-as KTM EGS/EXC 250-re Kérdés: a power-szelep teljes kiszerelése a helyén lehetséges. Mert ahogy nézem a váz eléggé útban van a művelethez. Vagy csak én bénázok?
Annak is kevesebb mint a fele
mennyiért adnak az amcsik belevalót?
Most rendeltünk amerikából, mert tatarozok egy wr-t...
hali !

giraffe te nem tudsz yamaha wr 450 hez acél szelepeket és a hozzá tartozó rugókat beszerezni ?

mi van a ha a titán szelep rugóit nem cserélem csak beleteszem a vas szelepet és fertig
41.000-ért van gyári FMF six days tompító a KTM-nél...
Új ára 278$...de ahogy érzed
Az enyémben kb 80-100 ü lehet, de még bontatlan a blokk. A vezérműláncot kell már cserélnem, de megvan az új.
A blokkja kb. 200-250 órát bír ki dugó,gyűrű cseréig.
És hány üzemóránként kell dugót gyűrűt cserélni,normál használatnál endurozásra fogom haszálni a gépet?az olajat 10-15oránként cserélem.
Nekem ugyanilyen van, az olajcserékre figyelni kell! Kuplung munkahenger védőt érdemes venned hozzá. Alkatrészeket pedig Girafee-től ár alatt kapsz.
Sziasztok érdeklödnék nemrég vettem egy 2002es Ktm 520 exc-t és a szervizigényeségéről érdeklödnék?Mert egy két emberkétől azt halottam hogyha rendszeresen karban van tartva akkor elég sokat kibirnak!Válaszaitokat elöre is köszönöm...
30-50 ezer között, ha rendesen volt olajcsere stb akkor inkább 50ezer
annyiért nem kell... azért köszi
Már megrendeltem hozzá a végéből hiányzó cuccokat, összerakva 18e.
hy! mennyiért ddnád a dobot?
Sziasztok..
Szerintetek mennyi km-t megy el egy KTM lc4-640 es mig nem kell hozzá nyúlni a blokkhoz?