sziasztok. szerintetek milyen motor a KTM MX250-es 92-es évjáratú krosszmotor? alaktrészellátás, megbízhatóság, szervízigény...
légyszi írjatok le róla egy pár dolgot. köszi előre is
......
Múlt vasárnap a bajorországi Altöttingben, fél maratoni táv teljesítése közben váratlanul elhunyt Hans Trunkenpolz. Szívinfarktus vitte el.
Hans Trunkenpolz 2008 decemberében ment nyugdíjba az apja és Ernst Kronreif által alapított mattighofeni gyártól. Életét teljes mértékben a versenysportnak és a KTM-nek szentelte.
Az osztrák KTM motorkerékpár alapítójának fia 65 évet élt.
Hali,
KTM 125MX 89'-es évjárathoz keresek kuplung felőli oldaldeknit+vízpumparotort, ha valakinek van vagy tud valakinek szóljon légyszi(éjjel-nappal)06-20-204-93-85
Sziasztok lenne egy elég nagy problémám. Szombaton buktam egyet a pályán és azóta egy kicsit balra áll az első kerekem . Úgy látom nem a kormány görbült el mert ha szemből ránézek a kerékre látom hogy ferde. Mi lehet a baj? . Már kilazítottam a telószárakat is megrángattam de nem nagyon segített. Elég szar hogy ha egyenesen akarok menni kicsit jobbra kell tartani a kormányt. Válaszotokat előre is köszönöm.
2009. október 4-én vasárnap ismét megrendezésre kerül az immár hagyományosnak mondható enduro és quad rendezvény a KTM klub szervezésében Halászteleken.
Rajt: gyerekfutam 11:00, enduro 12:00, quad 14:00
Nevezési díj: 2.500,- Ft, KTM Klub tagoknak ingyenes!
Nevezés 9 órától a helyszinen vagy előnevezés az alábbi linken:
légyszi írjatok le róla egy pár dolgot. köszi előre is
Múlt vasárnap a bajorországi Altöttingben, fél maratoni táv teljesítése közben váratlanul elhunyt Hans Trunkenpolz. Szívinfarktus vitte el.
Hans Trunkenpolz 2008 decemberében ment nyugdíjba az apja és Ernst Kronreif által alapított mattighofeni gyártól. Életét teljes mértékben a versenysportnak és a KTM-nek szentelte.
Az osztrák KTM motorkerékpár alapítójának fia 65 évet élt.
Nyugodjék békében.
Kösz mégegyszer
igazából nem tudom, hogy jó-e?de itt van 2 kép hátha ez segít.
ha rámcsörrentesz a mobilon, visszahívnálak. és köszi előre is
KTM 125MX 89'-es évjárathoz keresek kuplung felőli oldaldeknit+vízpumparotort, ha valakinek van vagy tud valakinek szóljon légyszi(éjjel-nappal)06-20-204-93-85
Rajt: gyerekfutam 11:00, enduro 12:00, quad 14:00
Nevezési díj: 2.500,- Ft, KTM Klub tagoknak ingyenes!
Nevezés 9 órától a helyszinen vagy előnevezés az alábbi linken:
http://spreadsheets.google.com...
Eloxált szarságok nem narancssárgák volnának rajta, még jól is nézne ki...