Sziasztok! Esetleg valakit nem érdel egy 640 es ktm supermoto? 2005 ös évjárat, garantált 13400 kmerrel, gyári gumikkal illetve új láncszettet. További kérdésekre is szívesen válaszolok emailban.
nekem a husky 200 óránál lett szétszedve dugattyú cseréhez
makulátlan volt a henger is és a dugó is
az emberek 90% szét sem szedi még ilyenkor nem hogy cserélne bármit
hajtsuk amíg megy tákoljunk annyit rajta hogy el tudjuk adni és utána majd mondogatja a nép hogy szar a ktm
Óra szerint van benne annyi,tökéletesen ment a motor nem füstölt könnyen indult rossz hangja se volt,nem azért lett szét szedve mert szar volt de ugye mikor vettem nem mondhattam meg a srácnak hogy húzzuk szét a blokkot...
Üdv ismét
Leszedtük a hengert a motorról és ez a látvány fogadott,mennyire gyakori hiba ez a Ktm-nél,mert egy ismerősnek 120 óránál ugyanígy le volt pattogva a nikacil csak neki körbe az egész hengeren,most akkor gondolom persely vagy bontott henger,mert gondolom így nem lenne hosszú élettartamú.Óra szerint 244 óra van a motorba,már prox hajtókat és wiseco dugó van benne,szóval nem ez lenne az első felújítása
Szia neked is! Én amúgy se vagyok mérvadó, de szerintem nem szerelték Mikunival a KTM 125 Sx-eket. 125 EXE-t szerelték valamikor Dellorto-val, de amúgy Keihin a beszállító. Egyébként szívesen, de mióta is vagyunk ennyire jóban?
nem tudod véletlenül hogy melyik evjaratu sx125on van mikuni talan tmx 38-as karbi? yz125,2001 hez lenne szuksegem tuszelepre, yamahanal 18korul van, de allitolag a ktmnel jóval olcsóbb
én már mosolyogni sem
felnyitotátok a szemeim, hagyni kell hogy a "hülye" hülye maradjon
a tudatlanság áldásos (idézet az egyik kedvenc filmemből)
mondjuk mi megszoptuk az alit, mert amióta nem 240 a dollár azáta igencsak drága lett minden
ami bőr pénztárcát pár éve szűk 700ért vett a sógor most nekem 850 volt
Mindig te...de ez most, hogy jön ide? Én nem szóltam be neki, hogy miért akar xyz hasznot keresni rajta? Az arcoskönyvön naponta 3 ember hirdeti meg azt a cuccot, amit az ali-n árulnak. Csak mosolyogni szoktam...
Eladóak a következő KTM motyók:
Háti táska: -Fekete/narancs + eső védő takaró : -15,000Ft
Háti táska: Fehér/fekete nem eladó, azt használom, de tudok ilyet is ha kellene
Öv táska: -9000Ft
KTM Lámpás fejidom: -fehér: 14000Ft (fehér/fekete/narancs színben is létezik, de ezek nincsenek most)
KTM teleszkóp légtelenítő szelepek: -4500/pár (van még 5 pár)
Akkor tőlem messze vagy, de valószínű az lehet amit Giraffe is írt, próbáld megkérdezni akitől vetted ha ez lehetséges, cseréltek e közlő kereket mostanában. Meg mielőtt szétbontanád töltsd fel friss olajjal és használd pár órát és újra engedd le nézd meg mit találsz benne. Egyébként ennél nem jellemző főleg ennyi óránál, hogy váltó gond lenne de azért nem lehetetlen.
Nincs összedugva mint gyárilag,hanem egy ilyen relé szerű kis doboz van rákötve arra ami a karbiból jön ki.