Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most van ez hidegben ?

amúgy szerintem karbi a baja így látatlanban.....
Alapjárat csavaron próbáltál tekerni?
Sziasztok!
Segítség kéne...
2002-es 640 LC4 Prestige-ről lenne szó...
Az a gond,hogy beindítom a motort,szivatóval indul pöccre(új gyertya van benne) járatom egy csomót,mikor már melegszik elkezdem visszaengedni a szivatót.csökken a fordulat...itt is járatom kicsit...és mikor akarnám teljesen visszatolni,egy pontnál lefullad a motor...mintha nem volna alapjárat és befullad...pedig ki volt pucolva a karburátora...és szivató nélkül el sem indul.egyszer sikerült így gázhúzásra fölpörgetni,fölpörög faszán(szal sztem nem elektronikai problémája lehet)csak egyszerűen nem megy szivató nélkül...
Azt tudni kell még róla,hogy van rajt egy gyári KTM Supermoto kipuffogódob és ehhez nagyobb főfuvóka.
Mi lehet a probléma?Karburátor beállítás?
Valakinek valami ötlete?
Lécci segítsetek!
hali hogy vagy?iden ezberg?mikor is lesz?
hal ihogy vagy?hogy uzemel uj geped?valam iverseny iden?
nekem a luktáv 139 mm

ennyit bírtam segíteni szabikám........
ötös csavarokkal volt feltéve néztem...gondolom műszakira mert ilyet csak oda tesz fel ember esetleg...se.....amúgy nem kell ilyen felesleges súly egy motorra
szó-szó... lehet benne valami
akkor nemfélek hogy meg-gyengül a segédváz, mert ha téged kibír, akkor engem is majd

te egy ÚRIEMBER vagyol
szia lenes nem kell hátsó lábtartó?
ez meg fejjel lefelé van
bocsi csak esőben benyúltam a motorok közé gyorsba
de ott is van egy luk...ill. a jobb oldalon csak egy van

holnap ha addig ráér csinálok egy rendeset mindenről
lehet a lánc miatt kellett feljebb mert ott belerugózna az alsó csavarba
ja, ezt le kell vennem majd,,,,de jó mert utána eltakarja a lukakat Bár jobb oldalt lehet hogy nem is kell furkálni...
nem mert akkor nem egyforma a két oldal ...de ismétlem nem tudom mert én ilyesmiket nem hordok
fele lemaradt a nagy sietségben

sőt a másik oldalon nem látszik a hővédőtől....ezt le kell venni hozzá ha csajozni mész......
na erre voltam kiváncsi... de látom belefúrt a fekete műanyagba ő is... na de az alsó csavart nem lehetett volna bele iktatni és akkor 1 lyukkal kevesebb lett volna a segédvázon ?
a lábtartó nincs a képen mert ez egy enduró.....nem fagylaltozni járós cukormotor

de a helye ott van a tiéden
mert ahogy a képen mutatja: 149mm... de azt hiszem bal oldalt nincs ennyi szabad hely a segédvázon
én is megtenném ugyanezt érted nyugi
mindjárt nézek 1 fürdőköppenyt és leszaladok a hidegbe kockáztatva az életemet egy szar lábtartó miatt...ami persze nem is kell egy hardenduróra ...ja és pont beteg vagyok

csak hogy lássad milyen fasza gyerek vagyok
jaja 2 személy

amikor megvettem akkor a törzskönyvön is 2személy szerepelt

Nekem jó az is, ha csak a lukak látszanak, mert abból már tudni fogom hogy elfér
megveheted nyugodtan

fotót csak úgy tudok, hogy nekem nincs rajta a lábtartó csak a lukak mert én nem használom mert nem ezzel járok csajozni

forgalmidba 2 személy van amúgy ?
légyszi akkor egy 1fotót kérnék, mert ha múúkodik a dolog, akkor
majd mutatom az enyémet mert előzö gazdi ráfúrta.....aztán elesett vele és én megvettem tudom hogy ott is van egy luk de megnézem sőt lefotózom neked ....csak nem emlékszem mert én nem használom mert hardendurózunk a motorral az erdőbe és nem hordom oda a csajomat...