Sziasztok!
Segítség kéne...
2002-es 640 LC4 Prestige-ről lenne szó...
Az a gond,hogy beindítom a motort,szivatóval indul pöccre(új gyertya van benne) járatom egy csomót,mikor már melegszik elkezdem visszaengedni a szivatót.csökken a fordulat...itt is járatom kicsit...és mikor akarnám teljesen visszatolni,egy pontnál lefullad a motor...mintha nem volna alapjárat és befullad...pedig ki volt pucolva a karburátora...és szivató nélkül el sem indul.egyszer sikerült így gázhúzásra fölpörgetni,fölpörög faszán(szal sztem nem elektronikai problémája lehet)csak egyszerűen nem megy szivató nélkül...
Azt tudni kell még róla,hogy van rajt egy gyári KTM Supermoto kipuffogódob és ehhez nagyobb főfuvóka.
Mi lehet a probléma?Karburátor beállítás?
Valakinek valami ötlete?
Lécci segítsetek!
ennyit bírtam segíteni szabikám........
ötös csavarokkal volt feltéve néztem...gondolom műszakira mert ilyet csak oda tesz fel ember esetleg...se.....amúgy nem kell ilyen felesleges súly egy motorra
na erre voltam kiváncsi... de látom belefúrt a fekete műanyagba ő is... na de az alsó csavart nem lehetett volna bele iktatni és akkor 1 lyukkal kevesebb lett volna a segédvázon ?
mindjárt nézek 1 fürdőköppenyt és leszaladok a hidegbe kockáztatva az életemet egy szar lábtartó miatt...ami persze nem is kell egy hardenduróra ...ja és pont beteg vagyok
majd mutatom az enyémet mert előzö gazdi ráfúrta.....aztán elesett vele és én megvettem tudom hogy ott is van egy luk de megnézem sőt lefotózom neked ....csak nem emlékszem mert én nem használom mert hardendurózunk a motorral az erdőbe és nem hordom oda a csajomat...
amúgy szerintem karbi a baja így látatlanban.....