Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de bal oldalt kevesebb a hely, mert a légszűrőház lejjebb van...
de ehhez egy hatos lukat kell fúrni a segédvázba mindkét oldalon....de fel lehet rakni és működik amúgy ....
enyémhez ilyen van csak fekete és vadi új....mert nem használom erdőben
Hello Szabi!
ez nem olyan amit keresel?EZ
de nincs mindenkinek ennyi kess, hogy ahány stílus annyi motor
nem, én nagyon örülnék ha valaki szerezne nekem egy ilyen lábtartót.... ez az, hogy nekem kellene csak ilyen de nincs
Régebben mi is sokat mentünk endurózni-ezek voltak a csajos motorozások-de volt egy pár problem, aztán azóta már csak pályákra járunk. Amikor meg jó idő van akkor az utca a menő, kis túrák Esztergom-Visegrád-Bp a kedvenc, meg a Balcsi Tihany, Siófok. Hosszabb utakra már nem szívesen megyünk, mert elég kényelmetlen az ülés, nagy túrákra nem való.
hááát régen igen sokat mentem 2 személlyel....... de mostmár nem nagyon...sőt nem is ...inkább elő se veszek motort
az a baj hogy csupa olyan motorom van ami nem igazán kétszemélyes típus...inkább nagyon nagy kínlódás mint motorozás velük a kétszemély...a ktm meg nem arra van azzal endurózok ......
gondoltam hogy veszek egy aprilia tounot a nagy cbr helyett....amivel vihetem a csajomat..és akkor mindenki boldog meg a kis cbr-rel még el lehet baromkodni itt a szerpentineken...de állni látszik a projekt ....el kéne adnom valamit mert anélkül nem tudok venni másikat...nem kapkodnak a motorokért manapság
doma meg 60
30 ezer
jaja
ez tuti jó cucc
Megtisztelő köszi Te nem nagyon szoktál utasokat cipelni?
Hello!
itt van komplett világításos gyujtás cr 250-reITT
szewa

figyu előre mondom, hogy nem én készítettem a ledes világítást ....így vettem egy yz yamit és azon volt ....onnan került át cr-re
ennél nincs akksi a gyújtásból lopja áramot...csak akkor világít ha be van indítva a motor.....feltünően jól világít ....viszont nem nagyon szeret egerészni vele alacsony fordulaton a motor...hamar leböffen lámpával....de indul rúgásra meg ilyenek ...szerintem nem rossz cucc ...csak valami 40 ezerért mérik az nem kevés érte....bár fejidommal együt meg kis hátsófarkas lámpával/ez leszed 20 ezret kb/
elöl két olyan beépíthető spotlámpa/ami klasszikus háznál is van tipus/ volt telerakva ledekkel ...kicsi ledek de nagy fényű enyhén kékes...de 8-10 db volt / lámpa.....hátul is dupla soros ledes lámpa....

hát látszani nagyon jó volt az úton viszont a látás az nem megoldott igazából.....
arra van másik motor amivel téged vinnélek
Ellentétesen írunk drága Pont ezt kérdeztem a supermoto fórumon. Oké fent leszek, most én is ebédelek.
1 után msn? megjött a cucc, tényleg nagyon jó, vasárnap remélhetőleg lesz is bevetése!
Hmmm, mert vannak ilyen levakarhatatlan nőszemélyek, mint én, akik imádnak motorozni
Üdv!
Néztem az adatlapodat és láttam, hogy volt 1 cr-ed amire csináltál ledes világítást....Azt le tudnád írni, hogy milyet és hogy mennyire lett jó?
Amit én néztem: 3db 3w-os led akksi töltő vezeték stb...így olyan 4 órát bír és 13e körül van.
A ledeket átszámítva lumenba olyan 60 wattos halogénnek felelnének meg de ez a valóságban is így van?
Válaszod előre is kösz!
Ja és sokan mondják, hogy kinyírja az akksit ha sokszor lemerül fullra mások szerint meg csak akkor ha nagy fogyasztó meríti le pár perc alatt....neked bírta?
amúgy kicsit élesebb képet dobjál be ha tucc a kritikus helyről ...hátha meglátjuk
hátsó lábtartó.....hmmm.....minek az egy terepmotorrra?

amúgy forgalmidat nézzed hány személyre van vizsgáztatva a ló
pénzt gondolom nem adtál érte
olyan mintha új lenne......csaknem te vetted rá?
mi a baja......valaki rátette és nem bírod ledobni róla? elveszett a flex?