Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én mondjuk honda cr125-be próbáltam beépíteni .
Segítek nem sikerült .Jobban lógott mint amit kivettem .
Szétkaptam megmértem istenem -.02,-.03 ami egy csapágynál egy kicsit sokkkkkkkkk.
Ne csinálj magadnak gondot.
Ha már utángyártott akkor inkább:
http://www.pivotworks.com/
Ui:de én akkor is azt mondom a gyári minőségnél nincs jobb.
KTM kiválóan tartós minőség.
Nyomcsapágy nincs. A méretekre rámérek. Majd kiderül milyen lesz. Az 5db tűgörgön lepődtem meg, adnak pluszba egyet ha elbaszom
Estét.
Sajnos én igen.
A csapok minuszosak és a feületük sem megfelelő.
A nyomcsapágy helyett alátétre ragasztott teflon szóval 3 betűvel tudnám jellemezni FOS.
A gyári sokkal jobb választás és FŐLEG TARTÓSABB.
Persze ez csak az ÉN véleményem.
Szép estét .
CSŐVÁZ.
Valaki használt már prox "lengőkar felujító" szettet? 5db tűgörgő van a szettbe. Alapból adnak 1-t plusszba?
persze!
06 30 635 9305
Szevasztok Srácok!
exc 200 hoz keresnék kupplung kosarat, akinek van vagy tud eladót olcsón az kérem jelezze!
köszi előre is!
Ezt bizony. De nekem csak a lámpa kell belőle...Husaberghez kell. Úgy is eladó?
Hi.Ilyen kézvédőt keresek bal oldalit.ha valakinek lenne,érdekelne.köszi
ezt?
Keresek első lámpát, kockát. 2000-2004-ig azt hiszem. Akinek van jelezze kérem!
Keresek KTM exc 2T átlátszó tankot, 2008-2011ig bármelyik jó,lehet 11literes is, csappal,sapkával,ahogy akarod adni,csak ne legyen lyukas és ne bolti áron!
köszönöm
Szia!
Az ujabb fejidom az gyári vagy után csinált?
Bowden vezető van rajta?

Köszi
Üdv
de van exc-m. de tudod az utolsó rfs bloknak illetve a factory kivitelne ára van. amit tudsz t jol.
Nincs valakinek exc-je, a teleszkóp védőimhez? :D
halló. nincs valakinek véletlen elsö teloszár védöje ? a régebbi fajta 07 elötti. pici pénzért.
06 30 635 9305
A kockáért 15eFt-ot postával együtt adnék, ha megfelel küldöm a címem!
Tisztelt KTM-esek :)
Lecseréltem a motorom,ami nem KTM,viszont KTM narancs színű volt!Így eladóvá vált egy színben tökre passzoló 54-es méretű bőrruha!Mivel elég ritka szín ez a narancs(kivéve a KTM gépeit!),így nehézkes az eladás,tehát bátorkodtam ide írni!Ha valakit érdekelne,az kérem jelezze!
Tudom nem épp supermotos ruha,de ha valaki szeret túrázni,annak jól jöhet!
Ja!Csere is érdekelhet egy fekete-fehér,esetleg fekete-ezüst színű szintén bőr ruhára!
Elérhetőségem:
bp80@citromail.hu
Szép napot!
M3 palyan vagyok.ha hamarabb irtal volna.lehet el tudtam volna vinni
amugy 13 es 14 az aruk
Érdekelne, de először az ára.
Árban az én elképzelésem 10eFT+utánvétel (feltéve ha nem Miskolc közelében található mert akkor elmegyek érte)
Nekem van egy viszonylag korrekt allapotu
06 30 635 9305
http://www.ebay.com/itm/akrapo... ennyiért bármikor lehet venni, használtan meg szinte soha vagy motorral együtt.
Helló!
Keresnék ktm exc fejidomot lámpával, esetleg a hozzá tartozó supermoto sárvédővel nem horror összegért.
2004 körüli kocka lámpás érdekelne, leginkább fekete.
laszlo.mikola@gmail.com -ra lehet küldeni képet és árat!
Köszi!
Jano!

Publikus, hogy a 2 dobot a 690ről mennyiért adtad el? Csak érdeklődnék, hogy mennyiért lehet olyat szerezni...