Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kíváncsiságból csak..
5 a párért?
szia. igen megvannak még a tükröcskék! tégy rá ajánlatot.
fox19900712@freemail.hu

Itt eltudsz érni.
Csááá! A tükrök megvannak még? Mert közeledik a vizsga én meg elszörgöltem ami nekem volt..
Köszi!
Nekem ilyen van fent teljesen jó gumi ár/érték arányban is! Az esős változatát (K73) elég sokan használják a supermoto riderek versenyeken is szóval nem mondanám hogy túl szar márka!
Most ContiForce SM van rajta, de azt már nem találok neten, gondolom már nem gyártják.
Előre kéne csak igazából, mivel 2005-ös, és a minta belül elég csúnyán meg van repedezve.
Jobb félni, mint egy durr defekt miatt kamion alá ugrani mondjuk 120-szal.

http://www.sportmotor.hu/bonc/...
Nekem esőslick van fent az említett márkából. Gurulgatni jó vele meg nem bántja a rendőr szemét, de melegbe már nyúllik.
Sziasztok !

K80-as Heidenau supermoto gumit próbálta már innen valaki ?
625 SMC-re szeretném rakni
Helló!Milyen volt a ktm 380-as?Tapasztalat?
NEM...NEM láttam még...
A GÓLYA....
Ezt nem tudtam, köszi!
Azok a padok nem teljesítményt, hanem végsebességet mérnek, mivel a smkp-k esetében ugyebár az van törvényileg korlátozva (45 km/h-ban).
te KI a FASZ vagy?
Eladó eredeti KTM Pulóver.
Méret: L -152
Ára: 6000 ft
Ismered esetleg?
Ja és mielőtt indultok fesd le őket narancsra és a ktm felirat se maradjon le róluk mert csak így jöhettek be az udvarba! Majd nézem a híradót tuti benne lesztek mire ide értek.
De csak akkor ha úgy hajtod el őket idáig!
EGYvalami hijjányzik...EGY kérdés...a VÉGIRŰL: ÉRDEKEL ez VALAKIT is?

NEM lenne HÜJJE ötlet feltenni...mármint a KÉRDÉST...mert VALAHOGY nem nagyon FOGADTÁK ÚJJONGVA...kitörő ÖRÖMMEL... már az ELŐZŐT sem...egyszóval BUZIASAN mondva: NEM LÁJKOLTÁK...NEM emelték FEL a KOSFEJT DZSÁRRVISSZI magasságokba...pedig Ő annyira SZERETNÉ...és HISZI...
Sajnos igen, voltak itt is motoros állatok akik vadleseket próbáltak széthúzni meg juhcsordát kergették, friss vetésekben motoroztak.
A többi normális is végettük szív a mai napig is.
Régebben minden nap lehetett hallani/látni ahogy mennek kifelé, azt az utóbbi években nagyon nagy a csend sajnos.
Én is próbáltam rábeszélni pár embert hogy vegyünk endurókat és menjünk többen de, hallani sem akarnak róla tudván hogy mik vannak.
Egy jó üzlet volna, de ha már az sm szettettől is megszabadítottalak akkor megakciózhatnánk a ktm-et, két hízóra gondoltam
ez részben így van
de azért a motorosok is hibásak, egy időben nagyon szabadjára engedte a nép magát
aztán kinek tetszik hogy szétugrálnak erdőt-mezőt
nálunk is olyan razzia volt pár éve hogy minden utcába volt yard, esélye sem volt megközelíteni a települést a motorosnak
egy ideig csend is lett a határban, idén már itt-ott volt vinnyogás
Nem jó az ha a motoros látja a szabad rablást.