Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez sem volt rossz na én befe mert megutálnak engem is a topikban, na meg közöm nincs a KTM-hez, bár nagyon tetszenek...
viszált pedilend
ÉN kérdezem vagy SZÓVÁ teszem hogy te mejjik BUZI seggét KÚROD szét? NEM....hát akkor te is ehhez TARTSD magad..:)

Engem legalább ZAKLATTAK...de RÓLAD csak akkor tutták meg hogy MEGGYÖTTÉL mikor FELSÍRT az orvos...:)
befejeztem, csak rossz nézni, és nehéz szó nélkül hagyni, hogy szétkúrod a "labanc topikot" aminek a sok KTM tulaj kurvára nem örül...

a lényeg: nagyon beteg egy ember lehetsz, szerintem téged még a nagyszüleid is zaklattak szexuálisan nem csak faterodék...
neked PERSZE hogy mindegy...BOLONDNAK jó a fapénz is...csak CSÖRÖGJÖN
MÉ? má a MUTTEROD nem haggya MAGÁT?

VISELKEGGYÉ CSÖVES POCSESZ... nem a GÁJJ oldalon vagy,mert ha ÉN megbaszlak egy LAPÁTnyéllel hát fog gyönni KIFELE a szemed mint az ÉTI csigának...
te vagy egy vén szaros hadi barom vagy, vagy pedig egy kenumellű fitymahuszár de végülis mind111
picim ha megb@sználak 1 hétig gecit fosnál
MIvan MŰMÁJER PÖCSVERŐ PÖCSÖS...menj a FASZverő TOPIKBA...oszt OTT VERHETED magad:)

TE tiszeteletreméltó hogy KÖSZÖNTÉL...maraggyál...úgyis SZERECC a FASZ MÁSIK végén ÁLLNI:)
na megjött KapszLok a pszihoanál, szevasz!
OSZT neked ÉPPEN NEM mindegy?

KENYERET se vegyél bazmeg...mert AZT se a PÉK árulja...hanem a BÓTOS...

Majd az IJJEN csövingereknek ELADÓ minden...FÉLÁRON...
a kupec ráér keresgélni, de van akár sms értesítős progi is aztán még keresni sem kell
mire a hétköznapi ember meglátná az "akciós" terméket addigra már a kupec a spanifert recsegteti
honnét varázsolod te ezeket elő?!
Váz, kerék, kipufogó kivételével minden van
( Karbi egyenlőre félre van téve)
06 30 635 9305
Leütve van persze 100-200órával.Kiviszik futón a pályára aztán hajtják.Persze hogy lesz ütve mindene kevés órával.A belseje se lesz jobb ha végig nyélen mennek vele.Ilyen alig van?Pedig van belőle csak hamar megveszik az üzemórába bízva ugye hogy hogy néz ki az kit zavar úgyis endurózni használja majd a báttya.Azt az 525-öt én se adnám el a tulaj helyébe.Azt csúnyán el kellene kezdeni normálisan használni mert csak pazarlás szarér hugyér egy olyat eladni.
80 órásan került hozzám...
Na, ilyen az enyém is, csak 450-esben....
A bútor kerekektől féltem gyengék lesznek, ezért ipari fogzsámolyos csapágyas gumis kereket használtam. Sok az udvarban a viacolor, és a műhelyben is vannak nem gyenge felületi egyenetlenségek. Egy 5cm dobot a magasságon, de teszteltem, a célnak tökéletes. A felfekvési felületre került egy olajleeresztő nyílás, és kap még egy gumiborítást, középre pedig egy kis mágneses tárolót, csavaroknak vagy ami épp bontódik a gépről.
Sima bútor kerekek ami minden irányba forog, így a bak is 1 cm. let csak magasabb és a garázsban pont be tudom tolni vele a motort a helyére.
Szia,
Szép gép, látszik van gazdája, reggel pont nézegettem a hirdetéseket és megakadt rajta a szemem.
Az emelő is király, „működőképes” a kerekekkel? Egy ideje agyalok a kerekes emelőn, bakon… Kb. egy hónapja csináltam egyet, de nem tetszet, rájöttem a kerekek nem jók ha fixen rajta vannak, sokszor zavaró. Csináltam egy kis keretet (azon vannak most a kerekek), amit külön a bak alá tudok tenni akkor ha szükség van rá. Kellet még pár módosítást végeznem, de kész lett. Du. viszem homokszórásra és porfestésre.
Pedig hidd el van és az is a jellemző, hogy 100-200 órásak teljesen leütve és ami ilyen már alig van. Ezzel is földutakon szaladgáltak. Pl. tudok most is 2005-ös 525-öt amit évek óta nem használ az ember nincs benne 100óra de nem akarja eladni.
Magyar volt új korától.
Na ezzel teljes mértékben egyetértek.Szép állapotban lévő motor megkímélten és reális üzemórával.Ezért nem hiszem el sok ennél jóval leharcoltabb gépen a 100-200üzemórát.Ja és odaírja az ember rá hogy pályán nem használta csak hobbi .Yz boy-nak kb ugyanannyi óra meg km van az enyémben is.Vegyesbe használtam erdő,mező kis pálya néha.Janó 450-ese tuti sokat ment utcán ami megmagyarázza a makulátlan külsőt.Persze utcán is szét lehet gyilkolni a gépet sőt ott aztán mégjobban.
Ez frissen honosított gép volna?
Mennyit kérnél a műanyag kartervédőért?
Látod mennyire egyetértünk. Én is ezt mondtam!