Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom még mindíg nem világos: Szériában tehát a gyári összeszereléskor!
HA ezt nekem kellett volna csinalni akkor 3 helyen hefteltem volna es awi-val
A normalis hangnemre meg annyit hogy ha nem lenezo irast kell olvasnom akkor normalisan valaszolok en is
En akkor is most is azt mondom hogy egy tuning ceget ne hasonlitsunk egy akarmilyen hegeszteshez. Meg mivel azt a fotengelyt szet is kell szerelni akkor jon a cumi plane aki itt keresi a megoldast az nem fogja azt mondani hogy oke akkor 300ezer az ujfotengely. Hanem hogy jo lesz oda ket potty is.
Mindennek megvan a technologiaja. De en tuti nem hegesztenem le, inkabb szetszedem x orankent es kicentirozom
És minnél többet használom annál újabb! Sőt sok állás után a féktárcsákat is fel szoktam újítani
Köszi! Írok!
Mik ezek az elvetemedett vartburg főtengelyek?
giraffe64@freemail.hu
Szia Giraffe! Szeretnék veled privátban beszélni. Megadnál nekem valami elérhetőséget?
És a topichoz mérten egy Berg 650, és egy 450 SX...
Fazekas Levente, alias F.Levi és háttérénekesei figyelmébe...volt szerencsém ma 2 gépműhelyben is előfordulni, és szóba került a múltkori főtengely csapos lehegesztés téma. Hát, nem csak hogy nem néztek hülyének, de ezen felül csípőből sorolták azon gyártók és típusok nevét, ahol szériában is alkalmazzák, a többi tuning cégről meg ne is essen szó...szóval, mielőtt mielőtt megint csaholva leugattok valakit, itt van 1-2 illusztráció a témában, és lehet újra okoskodni. De ha emberi, és értelmes hangnemet is képesek vagytok megütni, akkor elmesélem a technológiát is...ha lesz kedvem....páááááá
Sziasztok! Szeretnék venni egy supermotot, egy 2001-es ktm exc 520-at néztem ki. Utcán használnám, néha turázásra bnömmel. Mire kell figyelni vásárláskor? Álitólag 5000 km-t mentek vele felújitás óta. Valakinek valami tapasztalata ezekröl a motorokról?
Elmehetsz te is a fenébe, vagy ide. http://youtu.be/Tcpmi-H1dtA
Az enyémen az első hátsó teló is felujított mert fényes

Ismét egy aranyköpés! Ma is tanultunk vmit, áldott legyen a neved...
Lehet olyan szeme van ít-nek!
nem tudom ott még sosem jártam
de a keréktengely újszerű lesz, leszedi a sok rárakódott dzsuvát
azt nem értem csak hogy fért be a feje a karbi helyére
Hát persze, de ezt az aranyköpésed mellékeld a hirdetésedhez rögtön menni fognak érte! felujjított mert a karbit levettem és látszik hogy ujjak a szelepek és a tömítések .
Na elmehettek ti a fenébe !
'11 es Exc 250 önindito forgorész alakinek vagy megoldás az onindito gyári betegségeire?
Mitől lenne ott koszos valami, a porlasztott benzintől.
az ezres vízpapír csodákra képes......minden új és csillogó lesz tőle
Orvosi detoszkóppal is meg lehet hallgatni az a biztos, és alul a forgattyús háznál van 1 8-as imbusz csavar ott mini kamerával még a dugó és a főtengely is látszik így 100% láthatod a felújítást.
igen felujjított mert a karbit levettem és látszik hogy ujjak a szelepek és a tömítések .
Jó tanács, mivel már másodszor keresed tehát magadtól még nem jöttél rá, felhívsz 1 ktm kereskedést és kb 1200ft.-ért el is adják neked. Ja és ha beszélsz velük váz és motorszám alapján azt is megmondják mennyi ccm a motor amit árulsz ha te nem tudo de azért abban tisztában vagy, hogy felújított.