ÚGY látom csak kapkocc ÖSSZE-VISSZA mint PEDOFIL pap az óvodában...nem nagyon TUDOD eldönteni hogy VÉGÜLIS mit szeretnél...de majd LEtisztul a DOLOG...:)
KI lehet VELEM jönni...az hogy NEM tolerálom a OSTOBASÁGOT,BUTASÁGOT,MAGAMUTOGATÓ RIPACS stílust az az ÉN bajom...SOK "ÉRTELMES" barátnak VALÓT elvesztek EMIATT:)
:) Mondjuk én nem álltam neki ordenáré módon személyeskedni, mikor kifejtette nekem a véleményét, ahogy ő sem tette, es lett egy normális beszélgetés belőle, talán ez a titka ;)
Első féktárcsát keresnék 2009-es excre, ha esetleg van valakinek eladó jelezhetné.
Szoktam látni, de most nem találom az oldalon kopasz vagy valami iylesmi nickkel egy srácot ő szokott gyártani tárcsákát, ha tudnátok hozzá elérhetőséget az is jó lenne.
Sziasztok! Gondolkodom 2005 lc4 vetelen! Mennyire lenne jo valasztas utcara? Mennyi kilometerenkent kell cserelni a dolgokat benne? (Dugo, hajtokar, szelep, ...stb)?
Alkatresz mennyi van hozza a piacon? Es ez az ar mennyire veszelyes?
BIZTOS hogy NEM lesz olcsóbb..legalábbis NEM SOKKAL...
SOKAN pár éve is mikor lehetett venni KILENCÖTVENET egykettő-egyhárom körül, arra APELLÁLTAK hogy majd veszünk...ha lesz majd KILENCSZÁZEZERÉR...mer úgyis MEGY le az ÁRA...
TUDOM...ez a MOTOR teccet NEKEM is...beszéltem is a TULAJJAL...elég KŐFEJ...ajánlottam NEKI ÉN is egy korrekt ÁRAT...elkezdett ARCOSKODNI hogy mit gondolok ÉN...hisz BE se mutatkoztam...:)
Mondom ha BEMUTATKOZOK akkor engecc KÉCCÁZEZRET? :):)
NA szóval NEM adta..pedig NEM KÉCCÁZZAL kértem olcsóban...
Ami KÉSIK az NEM múlik...