Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÚGY látom csak kapkocc ÖSSZE-VISSZA mint PEDOFIL pap az óvodában...nem nagyon TUDOD eldönteni hogy VÉGÜLIS mit szeretnél...de majd LEtisztul a DOLOG...:)

Ami KÉSIK az NEM múlik...
NEM úgy van AZ...

Az okos HÜJJÉSKEDHET...de a HÜJJE NEM OKOSKODHAT:)
Nem vagy te hülye gyerek sőt! Csak az iq fájterek nem tudnak gondolkodni, avagy ahogy mondtad a hülye okoskodhat de a hülye...
Ha addig nem veszek, akar meg üzletélhetünk is! Ha tudsz valami jó cuccot. Engem igazából most nem sürget semmi.
Sajnos en sem látok sok esélyt a jelentős esésre... Meg később is csak drágábban adnám :) Lathattad az egykori 950-kém is mar 1,5-ot ér
JÁNOS...NEM változik ITT SEMMI...:)

KI lehet VELEM jönni...az hogy NEM tolerálom a OSTOBASÁGOT,BUTASÁGOT,MAGAMUTOGATÓ RIPACS stílust az az ÉN bajom...SOK "ÉRTELMES" barátnak VALÓT elvesztek EMIATT:)
Ennyiért tényleg nem tűnik rossznak...
Ok, köszi a pozitív hozzáállást! Jövő hét végen el tudnék jutni megnézni. Kereslek előtte, aztán letargyaljuk!
Úgy a beszélgetésekben általában :)
:) Mondjuk én nem álltam neki ordenáré módon személyeskedni, mikor kifejtette nekem a véleményét, ahogy ő sem tette, es lett egy normális beszélgetés belőle, talán ez a titka ;)
Ez nekem is szemet szúrt de nem mertem írni rá semmit
NORMÁLIS gyereknek láccol...lehet TUDOK majd neked segíteni...motorügyben:) Változik a világ, már a KÁTTÉJEM sem a régi!
Sziasztok!

Keresek 2005-ös 450-es EXC-hez gyári dobot.
ott van az apróban, kb az 5. hirdetés a fékek között...
Sziasztok!

Első féktárcsát keresnék 2009-es excre, ha esetleg van valakinek eladó jelezhetné.
Szoktam látni, de most nem találom az oldalon kopasz vagy valami iylesmi nickkel egy srácot ő szokott gyártani tárcsákát, ha tudnátok hozzá elérhetőséget az is jó lenne.

Köszi
Ez a gép tényleg jó áron van.
800 ezerbe elhozható.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_625_smc-8199474
Akra nélkül ennyi az ára. azt majd eladom külön.
nagyon szabadulnál tőle ha 2 nap alatt látatlanba 250 ezret engedtél...
1,150-ért viheted a gépet Akra nélkül fixbe ha érdekel.
Sziasztok! Gondolkodom 2005 lc4 vetelen! Mennyire lenne jo valasztas utcara? Mennyi kilometerenkent kell cserelni a dolgokat benne? (Dugo, hajtokar, szelep, ...stb)?
Alkatresz mennyi van hozza a piacon? Es ez az ar mennyire veszelyes?
PERSZE...LEfogja...mert ITT nálunk TÖMKELEGÉVEL fogják VÁSÁROLNI...mint a KEMPINGBICIKIT...

MÉG annyi SE LESZ belőle mint a KILENCÖTVENBŐL...vagy a KILENC9VENBŐL...

Szóval jól LÁTOD...NEM NAGY a VALÓszínűsége...
Sziasztok!

KTM GS 250-hez lenne szükségem berúgókarra ( bal oldali )
Akinek van, jelezzen, köszi addig is!

0620 255 32 02 tabjeet@hotmail.com
Talan az 1290majd lejebb tolja az arakat, ebben remenykedem. Vagy abban hogy ramszakad egy bank egyiknek sem nagy a valoszinusege
BIZTOS hogy NEM lesz olcsóbb..legalábbis NEM SOKKAL...

SOKAN pár éve is mikor lehetett venni KILENCÖTVENET egykettő-egyhárom körül, arra APELLÁLTAK hogy majd veszünk...ha lesz majd KILENCSZÁZEZERÉR...mer úgyis MEGY le az ÁRA...

HÁT NEM lett annyiért...és NEM is igen LESZ...
TUDOM...ez a MOTOR teccet NEKEM is...beszéltem is a TULAJJAL...elég KŐFEJ...ajánlottam NEKI ÉN is egy korrekt ÁRAT...elkezdett ARCOSKODNI hogy mit gondolok ÉN...hisz BE se mutatkoztam...:)

Mondom ha BEMUTATKOZOK akkor engecc KÉCCÁZEZRET? :):)

NA szóval NEM adta..pedig NEM KÉCCÁZZAL kértem olcsóban...

Na de hagy ÁRUJLA...VÁSÁR után okos a CIGÁNY is:)