Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló. Járműkisérői lapból letudok papírozni egy 250-es 4t motort? Természetesen ktm Ha igen akkor hogyan és mennyi pénzből? Előre is köszönöm a segítséget
előző gazdi meglátta valahol, aztán nekemiskellegyilyen felkiáltással megcsinálta
Boltban, újonnan megvásárolható példány biztos nem volt belőle, szóval kb. olyan mint a mesében a királylány aki vett is fel ruhát meg nem is...
Azt én szóval nem mondta hogy a hirdetésben szereplő motor nem egy több darabból összedobott gép.Csak hogy létezett 950-es Superduke mert létezett!
Amit belinkeltél, aszerint mikor gyártották? És amit annak hirdetnek, az milyen évjáratú is?
Most mi a kérdés?Hogy volt e forgalmazva vagy csak koncept motor volt?Volt ilyen blokkal szerelt nem?Szerintem igen ha nem is sorozatban gyártott de volt.
Az nem jelenti azt , hogy kreatív kis hazánkban nem kapható.
Koncept ide vagy oda :)
Nincsen, nem is volt, de nem is értem mit gyilkolják egymást a kedves fórumtársak napok óta. Concept motor volt belőle (prototípus) ahogy lentebb is írták, de az nyilván nem került piacra.

http://www.superduke.net/forum...
Van vagy nincs 950sd ?
"Category(class) Concept"

Ezt meg tudod fejteni egyedül is vagy segítsek?
Akkor ez miafaszom? Biztos a Motoprofi összedobott egy ilyen kamumotort.
http://motoprofi.com/motospecs...
a képek 12 mpixelesek, ettől nagyobbat nem tudok készíteni
sérülés horpadás törés nincs rajta
06 30 635 305
megyek kimosni a légszűrőt ..mert azt nem mossa kis senki helyettem..... csak előbb meg kell találjam a motoron...
az olajleeresző csavar melleti az lehet az
mert egyyszer láttam hogy ott szűrődik fel a levegő....a váz és a blokk közöt
nix harag..
igazándiból az ef E nem jelent semmit a niknévben..
bár van egy husaberg FE 570..de nem is jutott eszembe erre utaló niknevet választani
Ilyenekre szoktam mondani,hogy változott a horizont!
te margit.. az elős fékkarral is lehet váltani.. mondjuk ha túlhúzod akkor a motor kerekeinek a hellyzetét tudod váltani.. ugynais mikor fejen átbucskázol a motor földhöz viszonyitott helyzetét váltod.. tehát végül is az is váltó kar...
Ne haragudj, h leFereceztelek csak azthittem a nevedbe az az FE jelzés aztat takarja! Bocsi mégegyx Ferenc
Vagy megdughatja az éjjeliőr lányát!
Megnézem a motoromat,de nekem ott az elsőfék van.Ja lehet azér,mert én angolból hoztam a motort?
mÉr csak 4 és hat között..mert aki korán kel pédéest lel?
Tudom hogy ilyen,csak ebből van többféle is.Nem minden évjáraté egyforma,plusz még van külső vagy belső menetes is.Aztán van még olyan,amit csak a motornak háttal állva csukott szemmel lehet berakni,pontban hajnali 4 és 6 óra között,bal kézzel.de csak ha a jobb kezedben kakukkfüvet tartasz!
ÉS ha anélkül váltasz, hogy behúznád akkor mi lesz belölle válókar helyett ujjtartó?
értem én hogy gŐzgép.. de mi hajcsat
amúgy nem ferensz vagyok..hanem .. gÉjza
remélem nem ugatol be..kishaver.. mert ez a váltókarvédő ez a legkarajabb...mert igy a kormányomon lévő váltókar.. nem törik le...
(mert ugyanis minden váltáskor behúzom ezt a kart.. akkor csak ez lehet a váltókar...nEEEEEm
Értsd már az irróniát Ferenc