Előre utalás esetén ennyiért oda is tudom adni (átszámítva), postaköltséggel együtt! (itt a legolcsóbb eBay-en 1db)
4db Cree XML-T6 leddel rendelkezik, ez a legfényesebb amit H4 foglalatba lehet tenni, kb. 2x erősebb a halogénnél a fényereje, ezzel már terepen is haza lehet találni.
Tudja a tompított/reflektor funkciókat, csak akkor látszik hogy ledes, ha a takarója alá nézel. Passzív hűtésű, lehet ki kell vágni hozzá a takarógumiból egy lyukat a búra mögött, hogy rendesen hűljön. Nem olvasztja el a foncsort, mint a halogén, ha kisebb izzót cserélsz le
20W-ot zabál, egyenáramú, egy graetz-híddal (4-600 Ft elektronikai boltban), esetleg egy kondival (hogy ne villogjon kis fordulaton) megspékelve pl. régi EXC-ben is használható, ami gyárilag váltóáramot küld a lámpához.
Egyúttal kérdezném, hogy "gyémánt" lámpás (2005-07) EXC-be valaki belemókolt-e már H4-es izzót a gyári BA20D helyére?
Valszeg megoldható, adapter amcsiból nagyon drága..
Biztosan méret probléma miatt adod el, nekem is ilyen van, nagyon szeretem. Vékony lábúaknak való fazon, és ez miatt sokszor, nagyobb méret kell mint a megszokott. Aki jó csizmát szeretne, és a mérete is jó vegye meg, a bolti ára 81 ezer Ft nem fog csalódni benne.
Aha szuper lett szerencsére! Sőt alig lehet megmondani hogy KTM úgy elcsendesedett a blokkja :) Kromofágos cucc bejött olyan szinten hogy tényleg csak ilyen újfajta taknyot lehet kapni annyira pont jó hogy rákenve és picit várva körömmel kapargatva lejött...
Az a baj,hogy kromofágot már nem kapsz sehol.A környezetvédők "ráléptek"!Melegen,de jó melegen finom réz szőrü kefével lejön. Én csak így tudtam leszedni a nadrágom maradékát!Motorod jó lett?Megnéztem még mindig szép az a moci!Sok jó menetet hozzá!
Nem tudom jártatok e már így nekem sikerült vmi ruhadarabomat ráégetnem a kipu könyékre esetleg van valami ötletetek mivel lehet eltávolítani a nagyja lejött még amikor forró volt a cucc de maradt egy réteg még ami elég rendesen ráégett esetleg van rá vmi megoldás hogy lejöjjön és ne karistoljak lehetőleg szét mindent?
helló valaki meg tudná mondani nekem hogy mijen olajt tegyek az l4 620 motoromba jelenleg repsol van benne
és még annyi hogy ezek 97 es kiadások ijen hamar föl melegednek
http://www.ebay.com/itm/Car-Tr...
Előre utalás esetén ennyiért oda is tudom adni (átszámítva), postaköltséggel együtt! (itt a legolcsóbb eBay-en 1db)
4db Cree XML-T6 leddel rendelkezik, ez a legfényesebb amit H4 foglalatba lehet tenni, kb. 2x erősebb a halogénnél a fényereje, ezzel már terepen is haza lehet találni.
Tudja a tompított/reflektor funkciókat, csak akkor látszik hogy ledes, ha a takarója alá nézel. Passzív hűtésű, lehet ki kell vágni hozzá a takarógumiból egy lyukat a búra mögött, hogy rendesen hűljön. Nem olvasztja el a foncsort, mint a halogén, ha kisebb izzót cserélsz le
20W-ot zabál, egyenáramú, egy graetz-híddal (4-600 Ft elektronikai boltban), esetleg egy kondival (hogy ne villogjon kis fordulaton) megspékelve pl. régi EXC-ben is használható, ami gyárilag váltóáramot küld a lámpához.
Egyúttal kérdezném, hogy "gyémánt" lámpás (2005-07) EXC-be valaki belemókolt-e már H4-es izzót a gyári BA20D helyére?
Valszeg megoldható, adapter amcsiból nagyon drága..
neten is van sokfelé pl
link
link
link
és még sokan mások........
van gél is azt még nem próbáltam
KÉRLEK szépen AZÉ nem mert NINCS...
Van még ezen kívül másféle is ?
és ne folyjon máshová
Nem tudom jártatok e már így nekem sikerült vmi ruhadarabomat ráégetnem a kipu könyékre esetleg van valami ötletetek mivel lehet eltávolítani a nagyja lejött még amikor forró volt a cucc de maradt egy réteg még ami elég rendesen ráégett esetleg van rá vmi megoldás hogy lejöjjön és ne karistoljak lehetőleg szét mindent?
KTM Supermoto 690 2007-2010-re eladó egy vadonatúj Dunlop Sportmax Mutant 160/60 ZR17 gumi.. Irányár: 18 990 Ft.
Info: lucifer0820@freemail.hu
és még annyi hogy ezek 97 es kiadások ijen hamar föl melegednek