Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia. persze küldök képet. holnap délelött!
Illetve ha vkinek van eladó műszerfal kapcsolója az ne tartsa magába...

és a kötözködős emberek kedvéért itt egy kép...
Zarándög művészúrnak vki meg tudná adni az emíl vimét?
helló! tudnál képet küldeni emailra? a kartervédőről
piszer22@freemail.hu
szia. nekem van egy kartervédöm. de nem aluminium! hanem ilyen müanyagos anyag.

a 600 lc4 röl maradt meg. 3000ft megvan hozzá a felfogato bilincs is. nem nagy szám. de a semmitol sokkal többet ér.
Sziasztok! Keresek KTM lc4 640 kartervédőt ha esetleg valakinek lenne eladó írjon! Köszi!
1 BÁR...bár akkor NEM nagyon lesz majjrécsík...mert még egenyesen is LEÉR majjnem telljesen a SZÉLLSŐ bütyök..DŐTENI se kell...
kirándulós nap volt sok aszfaltos-murvás úttal, olyan 1 bar felé lehetett benne
HÁRRVI...akkor monngyad NEKI(mármint hjaz EJJIKSZCÉNEK) hogy LÉPJEN vissza(ha má ÁTLÉPTE)...legalább KÉCCÁZRA...és vegyen vissza...ne LÉPKEGGYEN össze vissza feleslegesen....
ELHISZEM...

Mennyi a guminyomás? NULLAÖT?
Atlepte az exc a 400 uzemorat
Sokba fog ez kerulni telen atvizsgalasnal, ha addig kibirja
10 fokkal több van akkor ez a picike majrécsík sincs
NEKEM végülis MINDEGY...JELENNCSÉTEK a predátornak...
-centi +mm
ez 1 régi szar gumi volt ami szinte 0 ra kopott és kikeményedett mint a beton! ez majdnem 140 centi MAJRÉÉÉ
EZ igen KOMÁM...itt aztán vannak a PROFIK(nem PENNYk..PROFIK..se nem SPÁROK)...visszanégyből KETTŐBE...becsúsztatva....aztán a SZÁZHATVANAS gumiból MÉGIS SZÁZNEGYVEN a majréCSÍK...

EZT tanítani kellene...
Hali!

Küldd el a képeket kérlek a kissedem@gmail.com-ra, ott egyszerűbb beszélgetni.

Néztem a hirdetést, a tárcsa szegecsei nem lógnak? a féknyereg felmegy távtartó nélkül 2005ös SX-re? Fékcső lenne hozzá? Szettben mennyi az annyi postával?

Előre is köszi.
üdv lehet hogy te nem láttál nekem meg itt áll az udvaron
nekem van eladó Beringer 6 dugattyús nyereg, Brembo felső munkahenger , 310-es jó állapotú tárcsa. nézd meg a hirdetéseimet! :)
Kérlek SEGÍTSETEK!
Mult 7en júni12.én győr-ménfőcsanak hóvirág utcából, zárt udvarból, lelekatolt állapotban elvitték 525exc-met!Rendszáma UHY-694 A képen látható matricaszettel, full akrapovic rendszerel!Ha valaki környezetében esetleg feltünne valami hasonló, kérlek titeket hívjatok?0630/6809552!Megtalálónak, nyomravezetőnek magas jutalom!
Sziasztok!

Keresek gyári behr szetthez hátsó 220 mm-es tárcsát használtat is, de csak jó állapotút. Esetleg komplett első Supermoto féket 2005ös SX 450-re, valamint gyári supermoto sárvédőt.

Akinek van ne tartsa magában
Ez oszt igen!
köszi egyébként bár mikor meg lehet nézni, és még azt had mondjam el hogy amik fent vannak 700000 körül mind meg néztem és ennek a közelébe sincsenek szoval lehet olcsobat nézni de erre biztos nem kell költögetni mint sok társára sajna. Általában ugye olcsó húsnak híg a leve, tisztelet a kivételnek!
Köszi egy hónappal ezelőtt 800000 ér volt 2 vevőm aki azonnal el is vitte volna. egy valamiért nem adtam oda mert meg gondoltam magam egyébként tényleg gyári állapotú és senki nem hitte el hogy tényleg ennyi km-eres míg meg nem látta. így ennyi az ára ami persze alkuképes mert sajna mindenki úgy kezdi hogy 500000. persze mikor én akartam venni véletlen sem engedtek,hát akkor ebből lehet alkudni
mai kis tali HQ systemmel!