HÁRRVI...akkor monngyad NEKI(mármint hjaz EJJIKSZCÉNEK) hogy LÉPJEN vissza(ha má ÁTLÉPTE)...legalább KÉCCÁZRA...és vegyen vissza...ne LÉPKEGGYEN össze vissza feleslegesen....
EZ igen KOMÁM...itt aztán vannak a PROFIK(nem PENNYk..PROFIK..se nem SPÁROK)...visszanégyből KETTŐBE...becsúsztatva....aztán a SZÁZHATVANAS gumiból MÉGIS SZÁZNEGYVEN a majréCSÍK...
Küldd el a képeket kérlek a kissedem@gmail.com-ra, ott egyszerűbb beszélgetni.
Néztem a hirdetést, a tárcsa szegecsei nem lógnak? a féknyereg felmegy távtartó nélkül 2005ös SX-re? Fékcső lenne hozzá? Szettben mennyi az annyi postával?
Kérlek SEGÍTSETEK!
Mult 7en júni12.én győr-ménfőcsanak hóvirág utcából, zárt udvarból, lelekatolt állapotban elvitték 525exc-met!Rendszáma UHY-694 A képen látható matricaszettel, full akrapovic rendszerel!Ha valaki környezetében esetleg feltünne valami hasonló, kérlek titeket hívjatok?0630/6809552!Megtalálónak, nyomravezetőnek magas jutalom!
Keresek gyári behr szetthez hátsó 220 mm-es tárcsát használtat is, de csak jó állapotút. Esetleg komplett első Supermoto féket 2005ös SX 450-re, valamint gyári supermoto sárvédőt.
köszi egyébként bár mikor meg lehet nézni, és még azt had mondjam el hogy amik fent vannak 700000 körül mind meg néztem és ennek a közelébe sincsenek szoval lehet olcsobat nézni de erre biztos nem kell költögetni mint sok társára sajna. Általában ugye olcsó húsnak híg a leve, tisztelet a kivételnek!
Köszi egy hónappal ezelőtt 800000 ér volt 2 vevőm aki azonnal el is vitte volna. egy valamiért nem adtam oda mert meg gondoltam magam egyébként tényleg gyári állapotú és senki nem hitte el hogy tényleg ennyi km-eres míg meg nem látta. így ennyi az ára ami persze alkuképes mert sajna mindenki úgy kezdi hogy 500000. persze mikor én akartam venni véletlen sem engedtek,hát akkor ebből lehet alkudni
és a kötözködős emberek kedvéért itt egy kép...
piszer22@freemail.hu
a 600 lc4 röl maradt meg. 3000ft megvan hozzá a felfogato bilincs is. nem nagy szám. de a semmitol sokkal többet ér.
Mennyi a guminyomás? NULLAÖT?
Sokba fog ez kerulni telen atvizsgalasnal, ha addig kibirja
EZT tanítani kellene...
Küldd el a képeket kérlek a kissedem@gmail.com-ra, ott egyszerűbb beszélgetni.
Néztem a hirdetést, a tárcsa szegecsei nem lógnak? a féknyereg felmegy távtartó nélkül 2005ös SX-re? Fékcső lenne hozzá? Szettben mennyi az annyi postával?
Előre is köszi.
Mult 7en júni12.én győr-ménfőcsanak hóvirág utcából, zárt udvarból, lelekatolt állapotban elvitték 525exc-met!Rendszáma UHY-694 A képen látható matricaszettel, full akrapovic rendszerel!Ha valaki környezetében esetleg feltünne valami hasonló, kérlek titeket hívjatok?0630/6809552!Megtalálónak, nyomravezetőnek magas jutalom!
Keresek gyári behr szetthez hátsó 220 mm-es tárcsát használtat is, de csak jó állapotút. Esetleg komplett első Supermoto féket 2005ös SX 450-re, valamint gyári supermoto sárvédőt.
Akinek van ne tartsa magában