Van 2-2 db balos-jobbos supermoto láncvezetőm, illetve tartalék láncvezető kapuk. A héten kicsi pénzért adom, mert itt porosodnak csak...giraffe64@freemail.hu
Igen tényleg ott a berugókar, csak nem tudom más hogy van vele, de én lejtmenet közbe nem szoktam rugdosni a motort, és épp ilyen inditásra gondoltam, amikor járó motorral gurulok lefele, ami nálam mindennapos eset.
pár éve vettünk onnan 2 fékcsövet akkor 3 font volt a postaköltség
egy nagy bubis borítékban volt
ugyanez a boríték 1 fékcsővel 700forintért jött el a magyar királyi posta által hozzám
Nem tudom, de az angoloktól is gecidrága a posta, akartam venni íbén gyéméntreszelőt tőlük, 5000 lett volna, meg 4500 a szállítás
Szerencsére van kint egy haver aki párhavonta küld haza csomagot, úgyhogy megrendeltem az ő címére (UK-n belül bezzeg ingyen postáz a köcsögje).
Az érdekes, mert az enyémbe Németországban 101 €, az USA-ban meg 246(!) $ a vezérműlánc...és akkor a szállítási költség különbözetéről nem is beszéltünk
Gyárilag is a tengely méretéhez van illesztve a furata.Mitől lenne nehezebb ki-be szerelgetni a kereket?Esetleg a csapágyakat nehezebb kiszedni miatta.
adott egy exc 525, olyan kérdésem lenne, hogy lejtőre való inditás van-e valami negativ hatással a motorrra, pl vezermülánc feszitö stb?, nem egyébért, csak szeretném kimélni az öninditot.
Hogyne lenne sok. 27 % áfa meg hasonlók.
Az a s(h)ok. Semmilyen alkatrészem nem vettem még meg egy magyar KTM kereskedésen keresztül sem és ez így is marad reméljük sokáig.
Ha kellett valami cikkszám alapján kikerestem és megrendeltem USA-ból. Legutolsó 2 alkatrészem egy vezérműlánc és hűtőventi volt , átszámoltam és spóroltam 18 ezret a mutatványon.
Az majdnem 3 olajcsere szűrőstől együtt :)
egy nagy bubis borítékban volt
ugyanez a boríték 1 fékcsővel 700forintért jött el a magyar királyi posta által hozzám
Szerencsére van kint egy haver aki párhavonta küld haza csomagot, úgyhogy megrendeltem az ő címére (UK-n belül bezzeg ingyen postáz a köcsögje).
Az a s(h)ok. Semmilyen alkatrészem nem vettem még meg egy magyar KTM kereskedésen keresztül sem és ez így is marad reméljük sokáig.
Ha kellett valami cikkszám alapján kikerestem és megrendeltem USA-ból. Legutolsó 2 alkatrészem egy vezérműlánc és hűtőventi volt , átszámoltam és spóroltam 18 ezret a mutatványon.
Az majdnem 3 olajcsere szűrőstől együtt :)
Kérdeztem szerintem jelentkezni fog vmikor csak most van neki vmi vizsga időszak és azzal baszakszik most.
Kereket kérdezted haverodtól?
Mi mindent tanul itt az ember.