Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

általába én is járó motorral gurulok a városba :D
Van 2-2 db balos-jobbos supermoto láncvezetőm, illetve tartalék láncvezető kapuk. A héten kicsi pénzért adom, mert itt porosodnak csak...giraffe64@freemail.hu
Igen tényleg ott a berugókar, csak nem tudom más hogy van vele, de én lejtmenet közbe nem szoktam rugdosni a motort, és épp ilyen inditásra gondoltam, amikor járó motorral gurulok lefele, ami nálam mindennapos eset.
Akkor ott a berugókar. Vagy azt is kímélni akarod?
Mert mindenki úgy gondolkozik, hogy minden nap felkel egy hülye..
Mert? arra lennék kiváncsi, hogy okozhate valami kárt a motorban...
Köszi, közbe már más is segített.
pár éve vettünk onnan 2 fékcsövet akkor 3 font volt a postaköltség
egy nagy bubis borítékban volt
ugyanez a boríték 1 fékcsővel 700forintért jött el a magyar királyi posta által hozzám
Nem tudom, de az angoloktól is gecidrága a posta, akartam venni íbén gyéméntreszelőt tőlük, 5000 lett volna, meg 4500 a szállítás
Szerencsére van kint egy haver aki párhavonta küld haza csomagot, úgyhogy megrendeltem az ő címére (UK-n belül bezzeg ingyen postáz a köcsögje).
1db CR 2430 Üdv!
angoloknál mennyi? van aki onnan rendeli a cuccokat, állítólag ott az olcsóbb
Az érdekes, mert az enyémbe Németországban 101 €, az USA-ban meg 246(!) $ a vezérműlánc...és akkor a szállítási költség különbözetéről nem is beszéltünk
Egyébként tényleg nem muszály.
Gyárilag is a tengely méretéhez van illesztve a furata.Mitől lenne nehezebb ki-be szerelgetni a kereket?Esetleg a csapágyakat nehezebb kiszedni miatta.
Ne kíméld , használd ! :)
adott egy exc 525, olyan kérdésem lenne, hogy lejtőre való inditás van-e valami negativ hatással a motorrra, pl vezermülánc feszitö stb?, nem egyébért, csak szeretném kimélni az öninditot.
értem :) akkor miért nem rendelsz ilyet is onnan?
Hogyne lenne sok. 27 % áfa meg hasonlók.
Az a s(h)ok. Semmilyen alkatrészem nem vettem még meg egy magyar KTM kereskedésen keresztül sem és ez így is marad reméljük sokáig.
Ha kellett valami cikkszám alapján kikerestem és megrendeltem USA-ból. Legutolsó 2 alkatrészem egy vezérműlánc és hűtőventi volt , átszámoltam és spóroltam 18 ezret a mutatványon.
Az majdnem 3 olajcsere szűrőstől együtt :)
Oké oké.Nem égetően sürgős csak már hirdetem azt írtak hogy megvennék de messze van postázzam.De nem akarok postával baszakodni.
de amúgy 3300 ft sok, egy, 1milliós motornál? ésakkor 10 évig megint tökéletes lenne? :)
Zsiguli fék ben is hasonló van próbáld azt!
Hali, meghalt a gépem telorol megy a net :(
Kérdeztem szerintem jelentkezni fog vmikor csak most van neki vmi vizsga időszak és azzal baszakszik most.
Köszi, kezembe volt de nem is figyeltem...
kishapsi elvileg a manualba CR2450-et ír elemtipust.
Kereket kérdezted haverodtól?
Köszi , jó ötlet :)
Mi mindent tanul itt az ember.