mennyit ér? nem a fikázásra vagyok kiváncsi , az SM szett javított! heggesztett.
elsö kerék 1 helyen keresztbe,
hátsó hosszba,de én nem veszem észre..
320as féktárcsa tökéletes állapotban nem kopott
lánckerék 46os ez is tökéletes
hátsó féktárcsa is tökéletes
hátsó gumi kuka
elsö még használható
küllök tökéletesek,
hátsó agy is.
Sziasztok !
2002es LC4 640 re keresek SXC dobot ! Azt hiszem ezt kell ratenni ahhoz hogy egy kicsit szebb hangja legyen ?!
SUPERMOTO kerekszettet keresnek, tudja vki mi a pontos felni szelesseg hatso 4.5 nem EXC re valo ?
A képküldéssel semmi gond csak nem állok a helyzet magaslatán ezen a téren. A tel. számod küld már el a szikra001@vipmail.hu ra és fölhívlak a részletek miatt.
Kis segítséget kérnék.
Adott egy 2000-es 640 lc4. A következő a probléma vele. Hidegen önindító teker szépen, de csak ha a szívatót nem húzom rá. Ha ráhúzom a szívatót, nem birja forgatni az önindó, olyan mintha le lenne merülve az akksi. Nem is indul be. Szerintetek mi lehet vele?
az tett az xr4 első lábaiba olyan mágiát hogy utána kurvajó lett
előtte majd kirázta a fogtömésem, utána meg úgy suhantam át a raklapon is mintha ott se lett volna
A rugó előfeszítésével együtt a Ktm-en 7 beállítási lehetőség van. Abszolút nem mindegy, hogy mi hova van tekerve. Volt már több ilyen tipusú motorom és hidd el van különbség.
Ha tv-t nézel, ott sem mindegy, hogy 144-es vagy Full Hd 1080-ban nézed, kb ekkora különbség van egy futómű beállítás után. Ha csak hobbi szinten nyomod, akkor is kell...
Én is csak szeretek, aztán mégis sokkal gyorsabb meg kényelmesebben megy ha úgy működik a cucc a seggem alatt ahogy kell neki, nem csak úgy ahogy sikerül
Dehogynem az a gyenge pont, mire mész a rengeteg lóerővel ha sose ér le a kerék a földre
De ha nekem nem hiszel, kérdezd meg a Gustafsson-t hogy neki mennyit számított hogy végre a megfelelő erejű rugó került a tehenének az elejébe
nem hinném hogy annyival professzionálisabb lenne a ktm a huskitól hogy mérnöki gárda kelljen a teló beállításhoz
akitől vettem az volt vagy 70 kiló, én meg 120 összetekertem a rugót és motorozok mint hal a vízben
az elejét meg kilágyítottam hogy ne rázza már a kezem ha már fizetek érte
szóval tekergesd aztán amikor jó lesz akkor lesz jó
Én nem méterben szedem a fát egy Xt600-al! A saját magasságomhoz/súlyomhoz szeretném belőni, de doksi híján nem tudom mihez... Annó a kétszázezres romhalmazoknál engem se érdekelt, de azért ez már más műfaj...
Kíváncsi lennék a fúvóka méretekre nyitott dobnál?
Jelenleg 182-es a főfúvóka.