Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minek ehhez szakkönyv?
ha puha keményíted, a kemény akkor meg lágyítod
Majdnem jó, mert a súlyokhoz tartozó beállítások nincsenek benne. Ez a könyv megvan eredetiben. Egyéb ötlet esetleg?
Helló! igen aktuális még! tudnál képet küldeni ?
piszer22@freemail.hu
üdv. pontosan ilyen kuplung védöt keresnék 2004 es exc 300 ra. nem muszály új.
Sziasztok !

Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy mennyire szervíz igényesebb a 660 SMC, mint egy egyszerű mezei 640 Lc4 normál supermoto használatban ?
Nem versenypályán akarom használni, normál használatban, elgurulni, erre arra, akár hosszabb távra is. Meg ha olyan kedvem van egy kicsit csapatni vele.
Szia ! Aktuális még a dolog?
Hello ktm.525.exc
Ezen a linken megtalálod a beállításokat : http://auto.manualsonline.com/...
Hitelesen még senki nem tudta számomra leírni, hogy miért jobb az alu lábtartó mint a vas. Szerintem a vas jobb, tartósabb, ugyan kicsit nehezebb, de kopásállóbb. Az, hogy CNC marón készül az alumínium nem hat meg, hogy drága az biztos, és a tüskéi is hamar lekopnak. A motoron a lábtartó nem az az alkatrész, amit a legdrágább módszerrel kellene gyártani, pénzlehúzás.
pontos szakszavakat nem tudok
de
attól törik az alumínium(leginkább az ötvözetei) hogy a feszültség megmarad benne és egyszer csak minden előjel nélkül elroppan
a vas ha hajlik utána "megnyugszik" az alu nem
leginkább a biciklivázaknál lehet ezt jól megfigyelni aktív emberkék elég gyakran csereberélik a vázat
Sziasztok!
Hosszas keresgélés után segítséget szeretnék kérni 525 Exc-m teleszkópjainak beállításához. Nemrég vettem a gépet és még nincs a súlyomhoz/magasságomhoz igazítva a futómű. Szeretném egyszer tisztességesen beállítani, de nincs hozzá semmilyen segédletem és a neten sem találtam. Angol vidi az van, de felét értem és nulla magyarázat. Egy táblázat a centikkel, leírás bármi jól jönne. Előre is köszönöm a hsz-eket! Mag: 188cm, 83Kg.
Van a motoron is, es kapott mar parat a labtarto, jol birja. A tuskek lekerekednek viszonylag hamar, es el is hagytam 1-2-t, erdemes lehet loctite-tal bekenni oket vagy kerni tartalek tuskeket.

A fekre siman felmemt a gumi porvedo, kuplungra nem. Kis vagdosassal arra is felmehet.

A vam mostanaban sok mindent megfog amugy.
attól h rideg!
Alu tömbből cnc -n megmunkált lábtartó vajon mitől törne?
Fasza! Neztem ilyeket en is ebayen! Csak az a kerdes h minosegileg milyen lehet? Szerinted? A labtarto nem torne le csak ugy hipp hopp? Csak egy kerdes nem tudom... A karok faszak amugy! A gumit ra lehet huzni a csuklos resznel? Marmint azt a gyari fekete porvedot?
Eladó KTM lc4 640 adventure benzin tank!
Kepek
Sziasztok!
Keresnék Ktm-hez gyári váltókart és fékfolyadék tartály fedelet!(felső fékmunkahengernél)
Egy gyors kerdesem lenne vagyis pontosan ketto. Ha kiveszem a szukitoket a leovince x3 dobjaimbol csak siman a vegeit csavarozom vissza az ures dobnak akkor kell vmit allitani ilyen esetben a motoron gondolok en a karbira vagy gyujtasra vagy siman mukodik igyis? Ki jon ma alsoorse?
Hi.Nekem van.Ha érdekel ide írj:belloice@gmail.com
értelek :)
majd csinálok másikat ma! :D
Sziasztok sm hátsófelni keresek az 520-omba. komplett szett nemigazán érdekel mert csak a hátsóagy tört el meg a ráf is sérült.
Amal Sem gyújtáselektronika új eladó! Jobb mint a gyári, megbízhatóbb működés, stabilabb és erősebb szikra, a gyújtótekercset is védi a tönkremeneteltől, fél év garancia(probléma soha nem volt vele), bármelyik színű elektronika (kék-piros-fekete-zöld) helyett feltehető, bekötése ugyanúgy mint a gyárié, és olcsón eladó!
Bármilyen kérdésre, problémára szívesen válaszolok emailon.
érd.:patvaros87@gmail.com

Üdv
na hát ezt mondtam, Jano mindent reális áron ad és ha azt mered mondani hogy drága akkor a világ gyökere vagy... majdnem akkora vitsz mint te Csütörtökön megnéztem a karcaidat már nincsenek ott a telefonomat a gls meg 7000ft-ért hozná én meg majd jól nem veszem át...
Nem árulom sehol, volt kérdés válaszoltam ennyiért viheti, amúgy meg én mindent drágán árulok főleg a ktm fórumon szocializálódottak szerint, mert itt pár embernek még az üzletben is ingyen adnak mindent de eddig valahogy mégis mindent eladtam annyiért amennyit kértem érte!