Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy mennyire szervíz igényesebb a 660 SMC, mint egy egyszerű mezei 640 Lc4 normál supermoto használatban ?
Nem versenypályán akarom használni, normál használatban, elgurulni, erre arra, akár hosszabb távra is. Meg ha olyan kedvem van egy kicsit csapatni vele.
Hitelesen még senki nem tudta számomra leírni, hogy miért jobb az alu lábtartó mint a vas. Szerintem a vas jobb, tartósabb, ugyan kicsit nehezebb, de kopásállóbb. Az, hogy CNC marón készül az alumínium nem hat meg, hogy drága az biztos, és a tüskéi is hamar lekopnak. A motoron a lábtartó nem az az alkatrész, amit a legdrágább módszerrel kellene gyártani, pénzlehúzás.
pontos szakszavakat nem tudok
de
attól törik az alumínium(leginkább az ötvözetei) hogy a feszültség megmarad benne és egyszer csak minden előjel nélkül elroppan
a vas ha hajlik utána "megnyugszik" az alu nem
leginkább a biciklivázaknál lehet ezt jól megfigyelni aktív emberkék elég gyakran csereberélik a vázat
Sziasztok!
Hosszas keresgélés után segítséget szeretnék kérni 525 Exc-m teleszkópjainak beállításához. Nemrég vettem a gépet és még nincs a súlyomhoz/magasságomhoz igazítva a futómű. Szeretném egyszer tisztességesen beállítani, de nincs hozzá semmilyen segédletem és a neten sem találtam. Angol vidi az van, de felét értem és nulla magyarázat. Egy táblázat a centikkel, leírás bármi jól jönne. Előre is köszönöm a hsz-eket! Mag: 188cm, 83Kg.
Van a motoron is, es kapott mar parat a labtarto, jol birja. A tuskek lekerekednek viszonylag hamar, es el is hagytam 1-2-t, erdemes lehet loctite-tal bekenni oket vagy kerni tartalek tuskeket.
A fekre siman felmemt a gumi porvedo, kuplungra nem. Kis vagdosassal arra is felmehet.
Fasza! Neztem ilyeket en is ebayen! Csak az a kerdes h minosegileg milyen lehet? Szerinted? A labtarto nem torne le csak ugy hipp hopp? Csak egy kerdes nem tudom... A karok faszak amugy! A gumit ra lehet huzni a csuklos resznel? Marmint azt a gyari fekete porvedot?
Egy gyors kerdesem lenne vagyis pontosan ketto. Ha kiveszem a szukitoket a leovince x3 dobjaimbol csak siman a vegeit csavarozom vissza az ures dobnak akkor kell vmit allitani ilyen esetben a motoron gondolok en a karbira vagy gyujtasra vagy siman mukodik igyis? Ki jon ma alsoorse?
Amal Sem gyújtáselektronika új eladó! Jobb mint a gyári, megbízhatóbb működés, stabilabb és erősebb szikra, a gyújtótekercset is védi a tönkremeneteltől, fél év garancia(probléma soha nem volt vele), bármelyik színű elektronika (kék-piros-fekete-zöld) helyett feltehető, bekötése ugyanúgy mint a gyárié, és olcsón eladó!
Bármilyen kérdésre, problémára szívesen válaszolok emailon.
érd.:patvaros87@gmail.com
na hát ezt mondtam, Jano mindent reális áron ad és ha azt mered mondani hogy drága akkor a világ gyökere vagy... majdnem akkora vitsz mint te Csütörtökön megnéztem a karcaidat már nincsenek ott a telefonomat a gls meg 7000ft-ért hozná én meg majd jól nem veszem át...
Nem árulom sehol, volt kérdés válaszoltam ennyiért viheti, amúgy meg én mindent drágán árulok főleg a ktm fórumon szocializálódottak szerint, mert itt pár embernek még az üzletben is ingyen adnak mindent de eddig valahogy mégis mindent eladtam annyiért amennyit kértem érte!
ha puha keményíted, a kemény akkor meg lágyítod