Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd ha esetleg te lennél a vevő akkor fikázd az árat de neked 1ft is drága lenne! Egyébként meg nézz utána mennyi 2 új gumi meg 2 új gyári tárcsa, meg 1 új lánckerék mert ezen ezek újak, aztán számolj ha addig menni fog!
na hogy?
hogy volt merszed azt mondani hogy drága?
Szégyeld magad Janó!Itt árulod drága pénzért a "felemás"sm szetted!
NAlátod...akkor JÓk...akkor meg mit kapkocc itt össze vissza mint PEDOFIL pap hjaz ÓVODÁBAN?
Inkább hagyom:D sehogyse jó, a linkre kattintva jók a képek:D
NA HURVINYEK...ENNEK fuss neki MÉGECCER...de NE többször...
na egy utolsó próba úgy, hogy az ellenkező irányba forgattam a gépen, mint itt az oldalon mutatja...
Az oldal nem ismeri fel rendesen hogy vannak forgatva a képek. Windowson meg a linken is ami ott van, normalisan felismeri es rendesen allnak. Most megprobalom telefonrol hatha ugy jo
Mi van veled? Be vagy baszva? Há hogy lehet így feltölteni a képeket
Ktm 690 enduro +supermoto szett Eladó:

http://olx.hu/hirdetes/ktm-690...
Az enyém régi blokkos és 2009-es...
Gondolom a 2007-es is az...
Veled beszeltem tegnap telefonon.
Ha lenne atalakito akkor mar tegnap megvettem volna.
Ha talalok megyek.
jano sztem kicsit sok érte, felemás felnikért :)
SM szett Ennél jobb áron nem hiszem hogy találsz sm szettet! Ilyet vadászok én is mert feketékkel vettem a motort de ilyen polírra fáj a fogam! Ha netán ezt veszed meg és megunod és cserélnél feketére feltétenül keress meg! :D Az enyém is Behr KTM 3.5" és 5"-os patika állapotú! üdv!
szép napot..
Érdeklödnék h Beta rr 525 mociból is azt az évjáratot célszerű venni mint az EXC 525böl? 2006ig? gondolok itt a blokkjára h egy 2007 v 2009es betanak a blokkja ugyanaz e mint egy exc 2006osnak..
nem mintha tele lenne a hirdetés betamotorral :)
köszi az infót
vagy 310-es fékszett(6 dugattyús Beringer, Brembo pumpa, majdnem új 310-es gyári KTM tárcsa) jó áron? És lesz egy rendes féked! Nézd meg a hirdetéseim!
320-as tarcsahoz fekatalakito?
Szettet mar lehet talaltam.
150.000
Csa! havernak van egy eladó SM szett gyari ktm excel! hivjad fel beszeljetek mar 2 eve nem tette fel.. ez a szama:06305251403 Nagy Zsolti
Bükkkszékröl ...
Még mindig VENNÉK normális SM szettet !
Miért nincs jó eladó ?
Köszi, a rendes választ!
Egy régebbi bejegyzésben olvastam, h ez komolyabb bajok jele is lehet. Amúgy, ez a '04-es LC4 előtt csak '90 előtti motorjaim voltak. Bocsi ha hülyeségeket kérdezek!
TÖRÖTTPESTA...látom TE is IGAZI hüjje vagy...nem beőtözött...

EGY kis MŰSZAKI szakértelmet vadásszál...ne szerelőt...vagy inkább VEREBET....de VERÉBNEK meg ottvagy TENMAGAD...

NEM motor kell NEKED...hanem VASGOJJÓ...azon nem kell ENNYIT elmélkedned hogy MI miér van....
féklámpa kapcsoló kábelekért mennyit kérsz,amik a felső munkahengerhez mennek?