Ja, az se kő senkinek így szerintem marad is most darabokban van, készül az igényeimnek már rászórtam vagy 130ezret ha kész majd teszek képet róla meg árulom is. Amennyiért fogom biztos nem kő senkinek de polgárpukkasztásnak jó lesz aztán majd ugyanilyen állapotút vegyenek 1 millával drágábban mert az fiatalabb.
20 a tengelyátmérő!
át kell csapágyazni! nem lehet drága, ha a többieket megkérdezed, lehet jobban meg tudják mondani!
Elvileg holnap jönnek érte, a többit meg majd meglátjuk
a Drz az túlzás
Viszont most ahogy utána néztem, szerintem sem 2005-ös, azt csak befirkálták!
Az meg egy másik dolog hogy mennyiért van fent, és mennyiért tudják elvinni, de ezt neked nem kell mondanom, ezt te is tudod
Kellemes ünnepeket, elmentem tölteni... ja nem akksit, hanem magamba a mérget
Pacsi TONI...
FŐNÖK az állomáson VAN...meg a SZJJÚKnál...:)
Hogy MI van a forgalmiban az csak egy DOLOG...ott SE kell mindent elhinni ami ODA bele van írva...
Akkor hejjezhették forgalomba...és AZT az évet is írták be ÉVJÁRATNAK...mert a 2ezer5-ös má NEM ijjen...
Az árát jól megmérte a HAVEROD...még ha az R változat lenne akkor is sok lenne érte...ez az S verzió elég langyosvíz...egy jófajta DÉJJERZÉ E jobban megy...
át kell csapágyazni! nem lehet drága, ha a többieket megkérdezed, lehet jobban meg tudják mondani!
Elvileg holnap jönnek érte, a többit meg majd meglátjuk
Meg hát KINEK MI..okoz...megnyugvást...vagy álmatalan ÉJJCAKÁT.
SLÍPLESSNÁJJGT...
Viszont most ahogy utána néztem, szerintem sem 2005-ös, azt csak befirkálták!
Az meg egy másik dolog hogy mennyiért van fent, és mennyiért tudják elvinni, de ezt neked nem kell mondanom, ezt te is tudod
Kellemes ünnepeket, elmentem tölteni... ja nem akksit, hanem magamba a mérget
ÚGY állok hozzá ahogyan EDDIG is...azt írom amit gondolok...meg amit tapasztaltam...nem AZT amit MÁSOK látni szeretnének:)
FŐNÖK az állomáson VAN...meg a SZJJÚKnál...:)
Hogy MI van a forgalmiban az csak egy DOLOG...ott SE kell mindent elhinni ami ODA bele van írva...
Akkor hejjezhették forgalomba...és AZT az évet is írták be ÉVJÁRATNAK...mert a 2ezer5-ös má NEM ijjen...
Az árát jól megmérte a HAVEROD...még ha az R változat lenne akkor is sok lenne érte...ez az S verzió elég langyosvíz...egy jófajta DÉJJERZÉ E jobban megy...
Tudja a bánat, de szerintem forgalmiban 2005 van
Csinálgassák...ha még LEHET csinálgatni...meg ha KÉSZ van(bár az ijjen FOStalicsák sose lesznek készen)akkor csinájjon egy ZÁRSZÁMADÁST...
etheto-6994237
biztos meg tudtok egyezni, barátomé a masina!