Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legegyszerűbb ha tényleg egy boltba bemész és felpróbálsz több rucit is meg védőfelszerelést, ott aztán kiválaszthatod mi az ami neked a legjobb.
Ezek a motorok pont a hegyi utakra vannak kitalálva.
Nem hosszú egyenesekre nagy túrákra valók, napi max 250-300km ami még elviselhető rajtuk.
Én is azért szeretem ezt a gépet mert a Bakonyban élvezetes velük a kikapcsolódás.
Nyáron a 40 fokban a bőrnadrág alá mit veszel fel? Ha jól értettem a srác nem pályázni megy ahol mindegy hogy tökig izzatan fejezi be a napot mert a kocsiban ott a váltóruha! Ha elmész motorzni és egy fagyizónál megállsz leveszed a bőrrucit és olyan a szagod mint a döglött lónak az biztos fasza érzés!
Nagyon nincs,de max bemegyek egy boltba,és megnézem őket mielőtt megrendelem.
És úgy fogyasztásra hogy jönnek ki ezek a gépek?
Milyen típust vettél?
A ktm-et most szezon vége felé vettem nem sokat mentem vele max 1000km-et. De előtte drz-e-m volt azzal voltam mindenhol.
Osztrákokhoz is jártam és fogok is a ktm-el is. 150km-enként úgy is tankolni kell akkor egy kis pihi és lehet tovább menni. Általában 120 körüli átlaggal megyek, itt még a szél se tép le és nem is rezeg anyira az 1 hengeres csoda.
Nincs olyan ismerősöd akinek van ruhája amit felpróbálhatnál? Gondolk itt crosz ruhára ill bőrre,hogy érezd a különbséget,ne az legyen hogy veszel egy készletet 150ezerért és nem jön be.
Igen. :)
Nem terveztem folyamat 180-nal menni.De fő a biztonság.
Te merre használod? Városban?
Mennyire használhatók ezek a motorok kis hegyi túrákra?
Csak annak "vicces" 40 fokban levenni a bőrruhát, akinek annyi az esze hogy pamutpólóra veszi fel
Igen. :)
Nem terveztem folyamat 180-nal menni.De fő a biztonság.
Te merre használod? Városban?
Mennyire használhatók ezek a motorok kis hegyi túrákra?
http://universalmotor.hu/
Nofear: bukó,csizma,térd,könyök védő most itt rendesen le van árazva! Legalább egyen cuccod lesz!
Ugye ez olyan dolog,hogy kinek mi! De ez az alap! Van olyan haverom aki 1000cbr-el tolja ő full bőrben van,de nem rohad rá a ruci mivel állandóan száguld. Egy sm géppel 180-al folyamatosan menni elég szar,nem beszélve arról hogy a motor se fogja megköszönni. Viszonylag kis sebesség: városi játszadozás+kanyarvadászat. Olyan ruhát érdemes ami szellőzik de véd is,nekem ez a tapasztalatom. Ami szerintem a legfontosabb hogy ha lemész a pláza parkolójába vagizni a luvnyáknak akkor is öltözz be ,mert tuti akkor törik ki a bokád,és az nem vicces.
Értem. És kb mennyiért,és hol érdemes megvenni ezeket a kellékeket?
Esetleg márkát tudtok ajánlani,ami ár/érték arányban megfelelő?
Én full protektoringet, csípővédőt, térdvédőt, motoroscsizmát használok, plusz motorosnadrág és kabát.
Köszönöm válaszod.Igen.Azért kérdeztem,mert ha már beruházok egy nagyobb gépre,szeretném magam valamennyire biztosítani.
Szóval akkor azt mondod,mondjátok,hogy egy krosszcsizma,térdvédő,gerincvédő elegendő.
Strand papucs+alsógatya nem árt,mert 1 száll faszban hamar megállít a jard!
Komolyra fordítva a szót: alap a cross csizma,térd,könyök,gerinc védő!
Ha lehet ne ezeket a 14ezer ft-os ingeket mert az úgy szakad szét rajtad a betonon hogy csak na. Most elég jó áron lehet venni kevláros farmer nacit combvédővel+ehhez használok fox térdvédőt ennek a párja ugye a könyökvédő ill a gerincvédő. Gerincvédő: kinek mi a szimpi, nekem van egy "téli" -tavaszi-őszi kabátom abba van egy jó protektor,de vettem nyárra egy külön felvehető telje hátas védő cuccot és akkor akár lehet pulcsiban is ugye mert most az a menő
De persze a fullos bőr ruha a legjobb,csak sajnos nyáron a 40 fokban vicces lesz levenni!
A lényeg hogy ne spórt cipőben meg izomtrikóban nyomd!
Bőrruha, krossz sisak, krossz csizma, gerincvédő, esetleg nyakvédő...
Sziasztok.
Tervezek venni vagy egy komolyabb Supermotot.
Kinek milyen tapasztalatai vannak,illetve ki milyen motoros ruházatot ajánl,használ? (Protektorok,sisak stb.. )
Esetleg típusokat is ajánlhatnátok.
Köszi.
Édesanyád rokkantkocsijára tegyél fel ilyen hosszút akinek a picsájára szecskavágó kellett volna mikor megérkeztél te faszkalap!
giraffe64@freemail.hu
Írj a mail címemre, van egy vadi új ilyen kiömlőm!
JA...fizesse valaki...ijjet is csak EGY BAROM tud kérni...

NE szarrágóskoggyál...VÁSÁROJJ...mert NEM úr aki NEM herdál...

AMÚGY meg 18:36 a megfelelő ÁTTÉTEL...
persze a csőről beszélek ami a közepében található,mert gyárilag is két darabból áll.szerintem előbb készen leszel vele,minthogy valaki eladjon egy ilyet.
én esztergáltattam már ilyet savállóból,kiszedtem a régit,az újat méretre legyártatod,hegesztés,és kész.ha ez segített valamit.
Üdv! Keresek a képen látható hengerbe csatlakozó elemet Akrapovic leömlőhöz, a gyári sajnos lötyög benne.. exc f 250 hez!
Nagyot szóltál mint a vízipisztoly a kutya szokott próbálkozni én nem, ezt egy barom is tudja csak valaki fizesse a fogaskereket meg a láncot!
EDEM...látom ez NEKED ojan bonyolultnak tűnik mintha ŰRHAJJÓT kéne építeni...

VAN százMILLIJÓ féle fogaskerek...oszt kisérletezz...EINSTEJJN.

Persze NEM árt hozzá gondolozni is...