Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Elvileg van. De dobj egy mailt, a giraffe64@freemail.hu címre, ne felejtsem el megnézni.
Hi!

Van hatso fektarcsa vedod ,exc 450 2011 hez ?arra a capauszonyra gondoltam
Hatalmas know-how van benne, azért ennyi... ;)
csak nem tényleg aranyoztattad benne.. ,,
lebuktál gecc
Már vártam valami ilyesmi hozzászólást... :)
Tán aranyozott benne a perforált cső?
a következő már fiatalabb lesz(remélem). Na de család mellett ez nem egy olcsó hobby , kinek milyen kalapja van olyannal köszön
... kis lépés az embernek nagy lépés a 30 éves DT 125 LC2 után ....
Na de nem ez volt a kérdés hanem javítási kézikönyv ... Uraim
nem is azt mondtam h nem.. hanem csoda h még az a motor megy.. aztán elfossa magát, és akkor jön h szar ktm szétesik hulladék stb.. :P főleg ezek a régi modellek. nem is a leg patentebbek.. 22 éves motor.. azért na.. :D

szerintem a dt után ez is nagy fejlődés...
halyrá
sziasztok eladó sidi fexforce cross csizma KTM sárga színben , bokacsuklós, keveset volt használva, csak aszfalton, 44 méret , karcok vannak rajta, de a képek magukért beszélnek , doboza megvan .csere esetleg veterán kerékpárra ....ár 30 eft
viszonylag 1 friss/fiatal modellt sikerült vásárolnod!
Sziasztok

A hosszas Yamaha DT előzmény után a tegnap lettem boldog KTM ER LC4 600 1991 -es tulajdonos. Kérdésem a következő lenne. Valaki nem tud ehhez a tipushoz bármiféle kézikönyvet?
Szia! 40?
Helló, érdekelne a 2db dob, mennyi lenne az annyi ? :)
Nem kell valakinek? Vadi nyúl 1x volt rajtam L-es méret 5e Ft!
[49071] december 5. 13:42
Helló!
Ktm duke 2-höz keresnék gyári , fojtás nélküli dobot, ami igényesen van megcsinálva.
nekem twin air van! azt olvastam h speciális anyaggal van összekeverve a szivacsgranulátum ezért jobban taszítja a port és így +5 lóerőt ad, persze ha felragasztod a motorra a hozzá kapott matricát.. anélkül tárgytalan a dolog.. :)
Amelyik olcsóbb...
Hali
Szerintetek melyik a jobb légszűrő? Smc 660-ba lesz!
-Hiflofiltro
-Twin Air
Üdv
Sziasztok.
KTM narancs FLM bőrruha eladó:
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
mikor motort veszek.. én is ettől félek a legjobban...
de eddig..sikerült szerencsésen megúsznom.. .
az első szétszedés ezért olyan idegesítően izgalmas...de pl ha az elős pár csavar már igy indul meg... ott nix pardon..tutti a öbbi is szarrá húzva.. és ott biztos lesz is hiba...ami nagyon gányolós nehezen javit6ó lesz
figyu..
én azért még beraknám ide.. naponta.. hátha rátalál valaki...