Mert ha gyári matricás karcmantes idomok lennének rajta,akkor jó lenne a belseje is?Az enyémen össze van baszva az összes idom,aztán belsejébe mégis új minden.Akkor most ilyenkor mivan?
majd nézd meg.. ez nem állitás.. ez akkor ha jól van beállitva..igy fog folgozni a túlfolyón!
ha nem igy jön a túlfolyón..nme is jó aza abeállitás.. ha mamarabb jön az akkor lefelék(én lefelé... bár hibának mondják..mindég leállitom..addig sem rezgeti a kezem..pedig ez a 4t nem is rezonál egy 300ashoz képest ) után az alján nem indul első rugásra..- ha később akkoraz meg már túl kevés benzinszint!
efcéer...41 kelyin
tök mind1..akkor jó egy endúró extrem enduró benyaszintje..ha 45fokos dőlésig!nem jön belőlle semmi...60 foknál meg már kötelező hogy jöjjön..között meg tökéletes...
vágod?
tehát fléig döltött(a a 45 fok)akor még ne mfollyon..de ha meg a szarva ..kb 35cm re van a földtől..akkor már azért jöjjön...
lehet bénán fogalmaztam
ha a túlfolyóra ráhúzok egy csövet és felhajtom a karbi mellé kb hogy kell állni a benzinszintnek?
most a csésze közepénél kb 7-8mm magasabban áll a csőben mint a csészetömítés
eddig folydogált szép lassan(menet közben nem) most kicsit görbítettem a nyelven és most már nem ereszt, de lehet kicsit feljebb kellene lennie, mert a túlfolyó(csészében az a csövecske) jóval feljebb van
Azért is szedd ki, mert ezeknek a kicsi átmérő miatt, egyik gyenge pontja, hogy a munkahenger belső faláról leválik a bevonat, és lehet, hogy emiatt folyik. De arra csak komplett csere a megoldás...
Ha ilyen, mint amit én linkeltem, akkor azonnal is van cucc hozzá...de egy zeeger fogja a munkahengerbe a dugattyút, szedd ki, és mérd meg a dugó átmérőjét.
nekem ez van az alkatrész listában a huskyhoz
ellenben 2006os
de külalakra úgy néz ki mint amit linkeltél, szóval tanácstalan lettem
akkor még egy ideig folyni fog, utána beszerzek hozzá felújítót valahonnan
azért köszi a segítséget!
Ezt nem tudom, hogy mi, amit belinkeltél, de a Magura munkahengernek nem ilyen a felépítése kb 2000 óta, legalábbis, ami a KTM, Husaberg típusokon van. Nem 'O' gyűrű, hanem karmantyú van, és a dugattyún, nem utána. Az ár stimmel, de azért a komplett dugattyút, porvédőt, rugót megkapod.
tudja valaki a kuplung felső munkahengerének a külső o gyűrűjének a méretét?
kicsit szivárog a karnál, jó eséllyel egy ideig megállítaná egy új tömítés
ahogy nézegetem olyan a huskyn a magura kuplung mint ami a ktm-eken van
igen, igazad van, ezt én is tudom, csak nem értem miért irtad ezt most le nekem :) én csak annyit mondtam h kicsit leharcoktnak néz ki.. ennyi... 1 gondolattal se több :)
A motorokat, autókat, mezőgazdasági gépeket használatuk során futás teljesítmény határokkal gyártják. Lehetőleg km-ben, ha ez nem lehetséges, vagy nem praktikus akkor jön az üzemóra megadása. Ugyan azt a motort be lehet építeni km-es és üzemórás szerkezetbe. Nem kell attól megijedni, ha valaminek a szervizelését üzemórában adják meg, attól az a gépezet még jó.
ha nem igy jön a túlfolyón..nme is jó aza abeállitás.. ha mamarabb jön az akkor lefelék(én lefelé... bár hibának mondják..mindég leállitom..addig sem rezgeti a kezem..pedig ez a 4t nem is rezonál egy 300ashoz képest ) után az alján nem indul első rugásra..- ha később akkoraz meg már túl kevés benzinszint!
megpróbálom holnap kiszedni
bár attól még jó lehet, holnap reggel ki is próbálom
tök mind1..akkor jó egy endúró extrem enduró benyaszintje..ha 45fokos dőlésig!nem jön belőlle semmi...60 foknál meg már kötelező hogy jöjjön..között meg tökéletes...
vágod?
tehát fléig döltött(a a 45 fok)akor még ne mfollyon..de ha meg a szarva ..kb 35cm re van a földtől..akkor már azért jöjjön...
ha a túlfolyóra ráhúzok egy csövet és felhajtom a karbi mellé kb hogy kell állni a benzinszintnek?
most a csésze közepénél kb 7-8mm magasabban áll a csőben mint a csészetömítés
eddig folydogált szép lassan(menet közben nem) most kicsit görbítettem a nyelven és most már nem ereszt, de lehet kicsit feljebb kellene lennie, mert a túlfolyó(csészében az a csövecske) jóval feljebb van
a csésze felett 8mm az jó?
ezen kívül nem találtam más adatot
80 zseton meg végképp nincs rá
akkor inkább feltöltöm naponta olajjal úgy is maradt vagy másfél liter castrol 20w50
de azért megnézem, nagyon picikét szivárog, csak nincs még nagy gáz
köszi!
ellenben 2006os
de külalakra úgy néz ki mint amit linkeltél, szóval tanácstalan lettem
akkor még egy ideig folyni fog, utána beszerzek hozzá felújítót valahonnan
azért köszi a segítséget!
elméletileg abból kellene egy új
nagyon óvatosan szivárog az olaj
egy komplett gyári felújító meg 10+ ezer
kicsit szivárog a karnál, jó eséllyel egy ideig megállítaná egy új tömítés
ahogy nézegetem olyan a huskyn a magura kuplung mint ami a ktm-eken van
Ár megegyezés szerint !