Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a lenne a minimum Deháát, itt ilyenekre nem adtok tanácsot
Vagy nem tudod,mert le vagy gyengülve!Kérd meg a kis tündért,kinyitja majd neked!
zúzva?
b+ akkor engem átkúrtak azt mondták ez örökké menni fog
Kicsit ki kellett volna okosítani őket.Nálunk már edződtek az évek alatt.Az asszony azt is letagadná hogy itt lakok,nem azt hogy motorozok.
Nem merem kinyitni
Jaja,tényleg Van egy ilyen emberke is Jó világ ez,ahol saját anyja feldobja
Legalább rumot tettél bele?
hány év is az első után? Ez a motor már be lesz zúzva akkor
Majd jól elmenekül,az annya meg befújja ha odamennek a rendőrök!
majd lesz.......
Iszok folyamatosan,csak az a baj,hogy teát
Most mondom hogy nem neked szóltam.Nem vagy te ilyen értheteten!
De jogsija nem lesz rááááááááá A büntit miből fizeti?Eladja a motort fele annyiért
nem innen! hanem ini! hanem inni!
inkább ez:
http://aprod.hu/hirdetes/husqa...
elméletileg evvel is lehet visszafogottan közlekedni
Megmondtam már,attól függ mekkora az üzemóra.Ha meg nem is hétzenélős számológépessel méred'akkor baszhatod is az egészet!Amúgy meg nem mindegy mennyit bír el?Ha sokat akarsz vinni,ne ktm-et vegyél,hanem ifát!
Merjünk nagyot álmodni... Hátha valakinek bejön.
Tudom ZÁMBÓ...de együtt megyünk...
Szerintem inkább ilyenben kellene neki
Inkább ilyesmiben gondolkozz DT után. Ebben marad bőven tartalék.

http://aprod.hu/hirdetes/husqv...
Ne mááá,most te is elűznél innen a jó helyről? Venni akarok egy ktéjemet azé tudakozolódok itten mennyi üzemórát bír el ,de nem válaszolnak.
Csikának válaszoltam te nyomi.
Ezen ne csodálkozz! Mindenhol vannak akik csak oltogatnak! Ezeket nem kell figyelembe venni! De szerintem többen is szóltak hozzád érdemben! Viszont tényleg nem derült még ki hogy mit szeretnél azzal a motorral!
Eddig bármilyen tanács ami a kisebb felé próbálna terelni részedről lehurrogásra került, mert te élvezed ha szaggatja a karodat...
Földúton egyenesben húzni mint állat esetleg aszfalton supermoto kerekekkel, hogy a hajad lobogjon a sisakban? Akkor egy 625-ös SXC biztosan megfelel, ráadásul nem üzemórás! Esetleg terepezni rendes erdőben hegyen-völgyön, ahol a földutakat csak felesleges és unalmas összekötőnek használod, akkor gondolkodj exc-ben.
Az hogy az YZ250-et élvezted abban biztos vagyok, de fogadni mernék hogy nem cross pályán és nem 20 percet mentél vele! Mert ha buktam a fogadást akkor szerintem versenyezned kellene, ha meg igazam van akkor nem nagyon nevezném motorozásnak!
De hidd el ha tényleg eldöntöd mit is szeretnél, biztosan találsz olyat aki értelmesen szól hozzád! A többivel meg ne foglalkozz...
Nincs rajta berúgókar,letört,be kell tolni Anyám meg az ahonnét egyszer kijöttem oda már nem mehetek vissza
Azé vagyok itt!
Csak kérdezem,te huszonévesen egy DT után akarsz ráülni?Vagy már volt motor a kezedbe és a tojáshéj siscs a seggeden.