Én azt élvezem, haverom YZ 250-vel mentem és tetszett pedig az 40-50 lóerő között van ha jól tudom, szeretem az erős motorokat, kipróbáltam 636 kawát meg egy cbr 600ast is , nem tetszenek ezek a sport motorok mert csak aszfalton nyerő.
Erősek azokis de kell az adrelalin és az egy DT 125 nem igazán volt :S :D, bár annak ellenére nagyon szerettem :)
ZARÁNDI kos...kicsit nézzél már magadba is...TE akarsz itt az atyaúristen lenni...itt mindenki csak RÁD hallgasson,csak a TE videjjóidat nézze ahol ugrabugrálsz összevissza mint a hegyikecske,csak a TE tanácsodra hallgassanak...más mindenki kussojjon...TE akarsz itt SZTYUÁRRT lenni bazmeg...nem ÉN.
Köszöntem szépen a választ, igazán megmondhattad volna már rég mi a bajod, ha normálisan leírod biztos nem küldelek volna el a faszba és nem így reagáltam/reagáltunk volna a hsz-odra
LEVENTE...maraggyunk annyiba hogy ÉN már bicikliztem...amikor TE még csak csengettél...vagy még azt sem.
ÉN tudom amire szükségem van...és ha megengeded akkor ha én úgy gondolom akkor meg is tartom magamnak.
De azt mond már el hogy mit tettünk amiért hülyék vagyunk ? Lehet személyeskedni mond nekem. akárhányszor kérdeztem nem válaszoltál. Csúnyán belemászhattam az életedbe de megérte
amúgy mért vagy ekkora gyökér...
full negativ osztod az eszetlenséget..amiből van nálad nem kevés
neked van gyereked....jó jó tudom..de olyan a melyik nem köp le
mert ah otthon is ez a depressziós skizó énedet adod...tuti nem szeret senki..de ha otthon meg normális vagy..meg még esetleg jó fej is..akkor itt mért nem?
nem kell hogy okosabb legyél mint itt a fórumon akár ki..csak ne legyél már ekkora megamegmondó seggfej...még ha te lennél bobba (james stewart)akkor sem húztál ki a seggedből itt senkit..ugy hogyne is ugy irogass senkinek...
Fejtsd már ki legyél szíves hogy mivel csináltunk hülyét magunkból ? Okoskodni nagyon tudsz de semmi nincs mögötte, semmi alapod nincs amire fel okoskodhatnál. Amikor kérdezek nem tudsz válaszolni semmire. Azt mondod mert hülye vagyok de én legalább tudok érvelni de te csak beszélsz a levegőbe...
Nem fogok neked szivességet tenni, az élet már jól pofán vert
Miért te ki vagy itt?Idejössz oltogatni meg kötekedni mint egy suttyó cigány.Lehet hogy én nagyképű vagyok meg buzi, de te meg 50 évesen egy szerencsétlen csődtömeg, aki csak arc nélkül mer dumálni.
Be lehet fejezni nem tartok igényt szaros irásaidra, spórold meg magadnak az időt és ne irj kommentet.
TE ki vagy itt takonykölyök? Máshol se vagy senki...meg itt se...csak egy nagyképű szaros buzigyerek...próbálod osztani ami neked sincs.OTTHON gyújtogassál..az óladban...
Az a hullásmotor legalább arra van használva amira KELL...és ennek ellenére minden porcikája RENDBEN van...nem sisakkamerázni meg fogyasztást méregetni...meg a gumi közepét koptatni.
A okoskodás meg a buziskodás a TE életed...nem a kanyar meg az egykerék..ami nem is tudom mér tünt el az adatlapodról.
He seggfej, nekem ne magyarázzál mert hazafele beugrok és rádgyújtom a szaros garázsodat, komolyan addig fogsz itt magyarázni amig pofán nem ver valaki a családod előtt.Utána meg ne neked álljon fentebb
Nem nehéz utúlérni, a helyi kocsmában biztos sűrűn megfordulsz
Mert a te hullásmotorod amivel kibuktál és inkább teleragasztottad karbon matricával az mennyire fasza nem?!
Mert majd gondolod te fogod itt osztani az észt a HOLDpontoddal
LUKASKA...neked akkor kellett volna sikítozni mikor a 660-on nem motorozni tanultál meg hanem a fogyasztást méregetted...meg ragaszgattad tele bohócplecsnyikkel...
ÉS még TE adsz tanácsot hogy mit vegyen meg mit ne meg MI MIRE való?
NEM azt kell nézni mit mondanak...hanem hogy KI...:)