Én azt se értem minek kérdezgetsz itt meg fantáziálsz a 2T-kről mivel te elmondásod alapján rendszámosat akarsz
HanGab-on kivül szerintem nincsen sok 2T EXC rendszámos az országban
Ne haragudj meg, nem tudom hogy motorozol, de egy DT125 után a lábadat a bokádig le fogod hugyozni ha kipróbálsz egy 300-as vagy 450-525-ös KTM-et
Nem hogy örülnél, remegve fogsz rá felülni meg leszállni.
A kics pöcs DT 18 lóerő, egy 300-as 60 felett van, vagy több, kevesebb súllyal.
Próbálj ki egyet
Amikor nekem DT-m volt és kipróbáltam egy 525SX-et majd befostam, ez nem olyan motor hogy lecsumázod a gázt és nem fog semmit csinálni csak gondolkozik, nem figyelsz vagy kicsit fáradt vagy úgy földhöz basz hogy fingani nem lesz időd
Aztán nehogy azért legyen költséghatékony motor, mert többet vagy kórházban mint a motor közelében
A KTM csak üzemórás motorokat gyárt 600ccm alatt.Arra meg költeni kell bizony Ezek kőkemény versenymotorok, nem kocsmábajárós motorok.Ha veszel egy versenyautót abba is önteni kell a pénzt, vagy ha nem akarod vegyél egy hagyományosat
Lehet hogy kell rájuk költeni, de jobban is élvezed velük a motorozást mint ha valami mást vennél.
Ha meg te nem tudod hogy mit akarsz venni, ne itt mondják már meg neked hogy mi lenne a jó.
tökre így igaz ahogy leírtad!
haverom motort akart venni...felajánlottam az enyémet (yzf450) mondja h neki ez erős lenne...(jelzem 650ezerét)
küldözgette a linkeket 250es 4T-ről...na nem lett belőle semmi mert lett egy friss hirdetés 2007 450sxf horror áron(850ezer),de csudiszépcsillivillimájer dekorral és hát mit ad isten pont ez kellett neki...
há bazdmeg majd hanyatt dobtam magam mikor megláttam...
csak annyit mondtam neki,hogy h 200ezerrel olcsóbban az nem kellett ami itt volt az utcában és csak egy matricaszett hiányzott volna róla h így nézzen ki mint az sxf... jah persze 3ad annyi üzemórával...
én várom,hogy mikor jön el az első javítási költségszámlája....
Azért az nem egy kategória!
Igazán ezek szerint még Te sem döntötted el mit szeretnél! Ami biztos: olyan motor nincs ami mindenre jó! Ha tehetném lenne egy endúróm, egy krossz, és egy utcai(pl.sv650). De ez nem megy! Ezért neked kell eldönteni mit szeretnél igazán!
Figyeljcsak. Szerinted miért kérdezősködök itt? Még nem vettem semmit , érdeklődöm mi hogy megyen és többé kevésbé segítenek , ami nagyon jól esik. Hisz abban igazad van ... ha kapkod az ember abbol csak a baj van :S,De ismét leírom Ezért írok ide :)
tudom én azt nagyon jól,és egyáltalán nem sértődök meg, de még én magam se tudom eldönteni, hisz nagyon bivaly motort szeretnék és endúrózás meg max egy kis krosszpálya és kész, papírosat szeretnék mindenféleképp mert jogsit is lerakom a tavasszal, olyan nagyon nem nyüstölném hisz am is szoknom kell :D
Ja, tegnap este is volt 1 ilyen hívásom (lehet magára ismer) semmit nem kérdezett de 800-at bekínált. Van hetente vagy 2 ilyen még kevesebb ajánlattal is már kicsit unom de a következőtől azt fogom tenni aki ilyen szemtelen bunkó módon alkudik az jöhet érte csak nem fogunk találkozni!
Szerintem meg akár egy XR 400-al is jól járnál, ennyi pénzből jó állapotút kapsz! Ha főleg földúton használod, akkor is jó, ha közúton akkor belefért még mindíg a keretbe egy rendszámos! Havi 2-3szor, esetleg hetente 1 szeri motorozáshoz bőven elég. Lehet kevésnek tűnik a 35 ló, de lehet tempót menni vele, a súlyából simán letagadhatna jócskán. A futómű, igaz nem fordított teló, de még a kissebb crosspályát is elviseli! Kergettem én vele 125-ös cr-eket... Ráadásul az olajcsere, légszűrőtakarítás és kopó alkatrészek cseréjén kívül 12000km után még a szelephézagot sem kellett állítani! Király kis gép volt...
DudaPÖCSI...TE öcsém ijjen hozzáállással NE motort vegyél...hanem TALICSKÁT...oszt tologasd...bár annak is mekkel kenni a tengeJIT néha hogy NE nyikorogjon...
Általában az ijjen vakeragyurik szokták a legnagyobb szart megvenni...azt hiszi van pár százezer a zsebbe oszt kirájjság van...
válogat,kapkod össze vissza mint pedofil pap az óvodában...
ÚJ motor kéne...APRÓÉR....
Az egyik legveszéjjesebb dolog mikor a butaság,hozzá nem értés ÖNbizalommal párosul...
te.
én téged már régóta figyellek..
te 1 okos gyerek vagy
mert mitolvas a paraszt...full felújitás után...ami 300ezret ráköltött..és árulja ..600ért... há mer olyan hülye az ember hogy egy 400,,500at érő gépre rádob 3kilót és utána eladja 550ért ..mert a 6kilóból ugy is engedni kell
valaki annó irta..nézd meg aki eladja próbáld ki..és ha szerencséd lesz vele.. csak kicsit szopod be
na pl az ilyen mocskokat..amiket igy kell szereln iahegyben..nem si ajánlanám.. http://youtu.be/iyzT_X8IPQ0
én ezekbe az üzemórás motorkba nem akarok belemenni mert nem értek hozzájuk.. mikor 520 SX ünk volt se ilyennel foglalkoztam még 15 évesen.. hanem csak mentem.. én az lc4 et tudom csak mondani meg mondjuk az xt-t mert az van a közvetlen közelembe.. itt én ilyen olajcserére szelephézag állításra ilyenekre gondoltam a gondozás alatt.. haveromat még nem láttam az xt 660 on szelephézagot állítani én minden 4-5. szerpentinezés (durvább meghajtás) után szétszedem megnézem stb.. majdnem minden nap bütykölöm valamit csinálok rajta h minden patent legyen.. haver az xt hez hozzá se nyúl megy vele leteszi ennyi.. és még mindig megy se légszűrőt nem pucol semmit.. az lc4 en előző tulaj nem takarította a légszűrőt megette a karburátort a por.. a yamahán ilyen se volt.. haverom válasza rá: "látod ezért nem szabad ktm et venni" de mikor cserélünk szerpentinen vagy akárhol vissza se akarja adni mert akkora a különbség.. én nem okoskodni akarok mert nem értek hozzá annyira.. csak ami érdekel ahhoz.. de én ezt így gondolom veszel 1 ilyen csodajárgányt mindig megcsinálsz rajta mindent amit kell ez meghálálja, és többet is ad mint a konkurencia ez BIZTOS! LEHET h a japánnal csak mész nemkell olyan sűrűn ellenőrizni a dolgokat de nem is azt kapod.. elkell dönteni.. ha úgy van ahogy mondod h nem gond h ezt-azt cserélsz és figyelsz rá meg költessz amire kell nem mókolod meg "jólvan elmegy az még" akkor egy ilyenbe nagyobb örömed lesz mint a konkurenciába.. én ezt mondod.. úgy h mentem már sokkal és "tudom" h melyik milyen.. :) ennyi a véleményem.. nem bántani akarlak félre ne érts :)
Mikor indultál versenyeken,hogy is mondtad egy szezon alatt mennyi üzemóra került bele a motorba?
Mesevilág
Hajrááááááá!
HanGab-on kivül szerintem nincsen sok 2T EXC rendszámos az országban
Nem hogy örülnél, remegve fogsz rá felülni meg leszállni.
A kics pöcs DT 18 lóerő, egy 300-as 60 felett van, vagy több, kevesebb súllyal.
Próbálj ki egyet
Amikor nekem DT-m volt és kipróbáltam egy 525SX-et majd befostam, ez nem olyan motor hogy lecsumázod a gázt és nem fog semmit csinálni csak gondolkozik, nem figyelsz vagy kicsit fáradt vagy úgy földhöz basz hogy fingani nem lesz időd
Aztán nehogy azért legyen költséghatékony motor, mert többet vagy kórházban mint a motor közelében
A KTM csak üzemórás motorokat gyárt 600ccm alatt.Arra meg költeni kell bizony Ezek kőkemény versenymotorok, nem kocsmábajárós motorok.Ha veszel egy versenyautót abba is önteni kell a pénzt, vagy ha nem akarod vegyél egy hagyományosat
Lehet hogy kell rájuk költeni, de jobban is élvezed velük a motorozást mint ha valami mást vennél.
Ha meg te nem tudod hogy mit akarsz venni, ne itt mondják már meg neked hogy mi lenne a jó.
haverom motort akart venni...felajánlottam az enyémet (yzf450) mondja h neki ez erős lenne...(jelzem 650ezerét)
küldözgette a linkeket 250es 4T-ről...na nem lett belőle semmi mert lett egy friss hirdetés 2007 450sxf horror áron(850ezer),de csudiszépcsillivillimájer dekorral és hát mit ad isten pont ez kellett neki...
há bazdmeg majd hanyatt dobtam magam mikor megláttam...
csak annyit mondtam neki,hogy h 200ezerrel olcsóbban az nem kellett ami itt volt az utcában és csak egy matricaszett hiányzott volna róla h így nézzen ki mint az sxf... jah persze 3ad annyi üzemórával...
én várom,hogy mikor jön el az első javítási költségszámlája....
Igazán ezek szerint még Te sem döntötted el mit szeretnél! Ami biztos: olyan motor nincs ami mindenre jó! Ha tehetném lenne egy endúróm, egy krossz, és egy utcai(pl.sv650). De ez nem megy! Ezért neked kell eldönteni mit szeretnél igazán!
Általában az ijjen vakeragyurik szokták a legnagyobb szart megvenni...azt hiszi van pár százezer a zsebbe oszt kirájjság van...
válogat,kapkod össze vissza mint pedofil pap az óvodában...
ÚJ motor kéne...APRÓÉR....
Az egyik legveszéjjesebb dolog mikor a butaság,hozzá nem értés ÖNbizalommal párosul...
Exc/Sxf indítóreléje valakinek?
Szép napot!
én téged már régóta figyellek..
te 1 okos gyerek vagy
mert mitolvas a paraszt...full felújitás után...ami 300ezret ráköltött..és árulja ..600ért... há mer olyan hülye az ember hogy egy 400,,500at érő gépre rádob 3kilót és utána eladja 550ért ..mert a 6kilóból ugy is engedni kell
valaki annó irta..nézd meg aki eladja próbáld ki..és ha szerencséd lesz vele.. csak kicsit szopod be
na pl az ilyen mocskokat..amiket igy kell szereln iahegyben..nem si ajánlanám..
http://youtu.be/iyzT_X8IPQ0
Bocs az Offért de ki tudja hát ha valaki pot ilyet keres köztetek :
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_950_supermoto-7434435