Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

800ezerért tudot mit kell venni? egy kb 4-500ezres 4T krosszmotort, ütni kicsit és rákölteni a másik 400at! így 800ért lesz egy Tök új motorod!
sztem!
Igazad van, félek is tőle...bár míg van keret és idő gondozni fogom a motort amit majd veszek...és JÓT AKAROK VENNI!NEM PEDIG OLYAT AMINEK NYAKA VÉRES!
És emiatt félek!
Kinek mi az igénytelen motor.
Ha 1000 km-ként cserélek olajat és 5000km.dugót , hajtókart stb...az nem olyan nagy gond nekem pl!
de ha már több mindenről van szó akkor légyszives világosíts fel !
üzemórától nem kell félni
épp azért üzemóra és nem km mert pontosabban be lehet tartani a szervizeket
itt az a kérdés mennyi zsetonod van, ha kevés akkor vegyél egy ttr600ast aztán járj avval sok tízezret kevés szervizelési költséggel
de ha egy vadállatot akarsz a segged alá akkor fizetni kell bőkezűen
Nem, inkább hugyé-szaré kéne, vagy ingyen, de új legyen. Meg két kedvenc kérdés, úgy, hogy se nem látta, de azt se tudja, hogy mi a pontos típus: mennyi az alja, és milyen extra van még hozzá...
így végigolvasva hogy miket írtál meg válaszoltak neked.. én azt mondom h ne vegyél KTM et.. vegyél valami "igénytelen" japánt és ha tönkremegy akkor nem azt fogod mondani h SZAR KTM.. hanem szidod a japánt.. ha ktm et veszel többet kapsz de többet is kell vele foglalkozni (én így gondolom).. ha meg nem foglalkozol szétmegy és megint ott leszünk h szar ktm nem bír semmit.. stb.. mint általában az emberek véleménye erről.. aztán miután mennek ilyennel úgy szál le h "aztakurva".. tapasztalat..
Mind üzemórás.
KTMnek nincs nem üzemórás 2T gépe!
na ez fontos infó volt számomra :)
és a 2T közül melyik nem üzemórás ?
Halott a piac, motor kéne csak nincs lóvé.
Ha nem viszik el belátható időn belül, akkor semmi, marad ez, csak kap egy nagyobb hengert.
Gondoltam, mi lesz az utód?
Túl erős, ezért szeretném eladni...
800 kiló? De hát ez csak 101 kg...
Hú látom te nagyon nem vagy tisztába itt a dolgokkal.
EXC/SX az mind üzemórás típusok ami nem az a 620-625LC4 SC vagy LC4 Enduró.
Ezek mind nagyobb, nehezebb gépek viszont nem üzemórásak, hobbi enduróra én egy SC625 ajánlanék ha nem szeretnél üzemórás mocit.
Hát legalább nem motorozom ki egyhamar :D
A két legszarabb márkát választottad, ne vegyél ilyeneket széthullanak!
Valld be, erős ez neked!
na és egyébként mi a véleményetek ti KTM-es motorosok a WR 450ről?
felveszi a versenyt mondjuk a KTM 45 EXC-vel?
neharagudj,biztos jó motor, de nekem kb max 800 kilóig kellene motor :D
figyu..üzemórába is van több féle.. van a kinalyi üzemórás..meg a swályzi...
az egyikhez 1milliárt száz 1.000.000 ember imátkozik hogy nem ne mennyen szét..a másikhoz a lilatehény nyalja bele az alkatrészekbe az élettartamot
most akkor melyik üzemóra a jó és azt melyik üzemorvos olvassa kimegbiz6óan
na várjunk csak, én nem üzemórás motort szeretnék , EXC aszem nem az, vagy mégis vagy most mivan ? :D
Persze hogy lehet de, milyen terepen kellene neki nyüstölni a gépet.
Egy átlagos endurós aki hobbi szinten motorozik megnézném hogy 2000 kilométert 200 üzemóra alatt tesz bele.
2000km lehet 20 óra is meg 200 is
Az nagyon durva lenne ha így lenne.
Pl:250cm3 2T 5000-6000 kilométert ki kellene bírna a dugattyúnak, hajtókar meg a többi dupláját kellene hogy kibírja.