Igazad van, félek is tőle...bár míg van keret és idő gondozni fogom a motort amit majd veszek...és JÓT AKAROK VENNI!NEM PEDIG OLYAT AMINEK NYAKA VÉRES!
És emiatt félek!
Kinek mi az igénytelen motor.
Ha 1000 km-ként cserélek olajat és 5000km.dugót , hajtókart stb...az nem olyan nagy gond nekem pl!
de ha már több mindenről van szó akkor légyszives világosíts fel !
üzemórától nem kell félni
épp azért üzemóra és nem km mert pontosabban be lehet tartani a szervizeket
itt az a kérdés mennyi zsetonod van, ha kevés akkor vegyél egy ttr600ast aztán járj avval sok tízezret kevés szervizelési költséggel
de ha egy vadállatot akarsz a segged alá akkor fizetni kell bőkezűen
Nem, inkább hugyé-szaré kéne, vagy ingyen, de új legyen. Meg két kedvenc kérdés, úgy, hogy se nem látta, de azt se tudja, hogy mi a pontos típus: mennyi az alja, és milyen extra van még hozzá...
így végigolvasva hogy miket írtál meg válaszoltak neked.. én azt mondom h ne vegyél KTM et.. vegyél valami "igénytelen" japánt és ha tönkremegy akkor nem azt fogod mondani h SZAR KTM.. hanem szidod a japánt.. ha ktm et veszel többet kapsz de többet is kell vele foglalkozni (én így gondolom).. ha meg nem foglalkozol szétmegy és megint ott leszünk h szar ktm nem bír semmit.. stb.. mint általában az emberek véleménye erről.. aztán miután mennek ilyennel úgy szál le h "aztakurva".. tapasztalat..
Hú látom te nagyon nem vagy tisztába itt a dolgokkal.
EXC/SX az mind üzemórás típusok ami nem az a 620-625LC4 SC vagy LC4 Enduró.
Ezek mind nagyobb, nehezebb gépek viszont nem üzemórásak, hobbi enduróra én egy SC625 ajánlanék ha nem szeretnél üzemórás mocit.
figyu..üzemórába is van több féle.. van a kinalyi üzemórás..meg a swályzi...
az egyikhez 1milliárt száz 1.000.000 ember imátkozik hogy nem ne mennyen szét..a másikhoz a lilatehény nyalja bele az alkatrészekbe az élettartamot
most akkor melyik üzemóra a jó és azt melyik üzemorvos olvassa kimegbiz6óan
Persze hogy lehet de, milyen terepen kellene neki nyüstölni a gépet.
Egy átlagos endurós aki hobbi szinten motorozik megnézném hogy 2000 kilométert 200 üzemóra alatt tesz bele.
Az nagyon durva lenne ha így lenne.
Pl:250cm3 2T 5000-6000 kilométert ki kellene bírna a dugattyúnak, hajtókar meg a többi dupláját kellene hogy kibírja.
sztem!