Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak a hengert kell kicserélned, minden más ugyan az.
Skacok, az én EXC250 vázamba bele lehet tenni EXC380 blokkot, elfér benne?
És a karbi ugyan az maradhat csak át kell fúvókázni vagy kell nagyobb karbi hozzá?
Na most lebuktál,hogy nem is értesz hozzá semmit se! Ha nem hétzenélős számológépes karcórával méred,akkor semmit se ér az egész!
mÚÚhahaha

300 üzemóra...
az nevetségessen kevés...

pl az én üzemóra számlálómban..kb van189..azzal el is tudom majd adni a motort...és akkor abba a gépbe..189 üzóra van
KB.. A LASSAN KILENC ÉVES SX 525BE kb 500 lehet-ett...2 éve akkor egy gyűrűsort kapott...pedig eljegyzés sem vólt...ha bár lehetett volna..mert úgyérzem ez az igaz szerelem... .
oszt ment össsze a blokk...azóta tuti belement legalább200...és arról szó sincs hogy puszilgatom mikor motorozásról van szó...
de pl hidegen sosincs hajtva.. semmennyit...5percet minuimum magába rotyog a parkolóban.....még nyáron is...
plusz 50 liter benzin elfogyssztása után kap egy úly olajat...
hogy aqz hány üzemóra.. a fax sem tudja...
az pontossan . ..50-54liter benzin.. .
akkor még olaj jön le belőle...nem pedig valami...
de ha az üzemóra számlálókról akarsz tudni...
hát 3,5 ment bele egy olyan romániázáskor.amit szoktunk csinálni...ahol5,5 liter benya megy el...na ebből szokott kapni..9--10 et...
de ha pályára megyek..és 1,5 kap a pofályának.. a krocccon...akkor az a 7 liter benyára...1,5 órát számol...
na akkor mennyi időnként..üzemóránként... cserélek benne olajat..
az egyik szerint 35 óra.. a másik szerint 9-10óránként..
hogy ki melyik számitást vesszi alapul az ő dolga...
engem eg érdekel.. ez a gép még nagyon sokat kell hog mennyen ..ugyhogy én nagyon vigyázom rá ugyhogy az olajcsere mint az élettartam egyik legfontosabb momentuma...nálam így megy
ja elf 10w-50...most meg próbálom a 10w-60at ..bár az igy téire
kb "85" vagy lehet kicsit régebbi
Na szép,ilyenkor meg meghátrálsz. Pedig lehetne a legjobb barátod
ez szerintetek is tényleg ktm sx 50 junior? és hanyas évjáratú lehet ez?
Meghagyom neked hogy tudj gyakorolni a vicceiden!
Lányra számitott, de csak te jöttél
Akkor vedd a szárnyaid alá!
Én is szeretem a poént ha az poénos de, nekem sem annak hatott amiket te annak vélsz!
Igaz-e?Apám vette
Nem érted a poént.
HA meg nem érdekel amit írkáltam neked,nem is kellett volna elolvasnod Semmi köze a csóróságnak semmihez amikre válaszoltam,tanuld meg értelmezni a szavakat.Bár nekem is nehezen megy
Kit érdekelsz ..... Le kell nézni valakit ha már csóróként születik és szeretne motorozni ?
Ez a szégyen látod,és elég nagy baj az neked hogy így 43 évesen el kell neked magyarázni.
Rózsaszíny motri meg száritó gép
Neked ecsém bejött az élet
Mé van ott mosógép is?
Nana,kisfiam,a szád lapos.Ha hülyéskednek veled az még nem jogosít fel arra,hogy szemét legyél.Ha nem bírod ezt itt elviselni ebben a formában, ami szinte nevetségesen gyerekes.Akkor szerintem az életben elég nagy problémáid vannak,sőt lesznek is.
Sírd ki magad anyuci vállán nyugodtan
Ha meg mielőtt bepofázol kínodban valakinek, azért azt lesd meg kinek vaukkolsz be. Ez csak egy jó tanács volt.
De egy rakás szar.....
Az a mosógép csak "B" kategóriás?
Figyelj....
Mert téged gazdag f.sz baszott annó és emiatt ilyen bunkó légy nem érdekel.Ha nembírsz segíteni , szórakoztass másokat.
Na szevasz -.-
de jó neked,mindíg meg maradt a fele,én már akkor vért pisilek,ha kimarad egy alátét Jaaa,és karcórával néztem,me nem jártam el üzembe
De felujítottam párat belőlük, és meg is van ennek a fele, de azokat nem üzemórában néztem -.-
Ilyen,me akkó te vagy a király!
Hejjj,remélem rózsaszín,mert az a legerősebb
Jaa,azokat sosem kell felújítani,mert kilométerórásak.Jaaa ,ééééértem.