Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Riga,MZ, simson, 1 évig DT 125...most meg egy derbi senda..
ezek nem üzemórások.....
Elég baj,az,ha 8 éves korod óta motorozol és még ennyit sem tudsz
Bocsi, segítségre szorulok nem hülyeségre, ha arra lessz szükségem majd szólok
Sok benne annyi ha nem volt közben felújítva.
Nem,én alapból hülyének születtem.
Hogy fér el rajta annyi?
300 üzemóra sok egy motoron ?
hmmmm....te se ilyen okosan születtél ugye?!?!?!
Egy üzemből elviszel egy órát,Na az az üzemóramérő.Ha ez körbeforog egyszer akkor mindegy mennyi kilógram/méteret tettél meg a motor belsejét,ahol és amikor éppen vagyol,a helyszínen kell felújítani,majd mehetsz tovább.Ez csak a 4t-re vonatkozik.
Egy flakon forró olmot kell beleöntened az olajbetöltő nyíláson,melyet a kipufogón tudsz megmelegíteni,mikor még ugye méred az üzemórát.Hát ilyen egyszerű.
Üzemórát kilométerben nehéz átszámolni ha nincs rajta óra ami méri mindkettőt.
Attól függ mire használták a motort, terepen több üzemóra kevesebb kilométer arány mint SM-ként utcai használat mellett.
Helló mindenkinek!
Az üzemórát hogy kell pl kilóméterben számolni vagy hogy állapítom meg hogy az adott motor hány üzemórás?
és a KTM EXC 4t-nél hány üzemóránként kell olajat illetve dugót ,hajtókart, csapágyakat cserélni?
hárvi
az esiksz 525 nél is ki van vezetve.. illetve az összes sx nél...
nix rajta szűrős sem... ény annyit csináltam hogy hosszabb 10 gázoloajcsöcet raktam fel.. igy felvezetem a hengerfej fölé és úgy vzetetem lefelé a csövet hogy a karbi túlfolyó csövekkel egy helyen van a vége...ha patkba esetleg magasabb a vizszint akkor sem zavar be...illetve ha jobbr elpőre felé eldőlsz akkor képes a kartecsőhöz odafolyni az olaj...ű
ugyanis a kiegyensúlyozó tengelybe van egy futat..azon keresztül megy a kartercsőhöz..a blokk jobb első felénél...
meglátod ..nagy beleszólása a keverékbe.. gyakorlatilag nem sok van...sem dusabb sem szegényebb étren..de azért ha megboritod.. akkor legalább az az olaj nem folyik be a karbiba.. és onnan meg az égéstéren keresztül okádja füstöt olyankor a kipufogód...
szelepek olajzásához semi köze...
régebnen azt hittem van..de nix

csak az a fontos a karbinál ot minden képp 100 SZÁZALÉKOSSAN TÖMITDS LE..
Heló!
ott a tel számom. mindent elmondok.
30-4546180
elküldtem az emailt! ok köszönöm!
giraffe64@freemail.hu

De van itt egy sx-f 250, meghajtom rá, és akkor csak fel kell tenned...
Köszönöm a gyors választ! Elviszem! Címem hova küldhetem?
Gyakorlatilag egy picit kell a hátsó résznél hajtani rajta, és akkor jó. 14 pénz a felfogó csavarokkal, bilincsekkel együtt.
üdv! A kartervédő jó 2007 es 250 exc-f re? Mi volna az ára?
Szia!
Mennyi lenne az ára?
RFS blokkos EXC-nél van értelme a kartergáz-elvezetőt kikötni a karbiból, karbit ledugózni (elvileg menetes belül gyárilag, a manualban még gyári szám is van a csavarra és réz alátétre), a cső végére kis légszűrőt tenni? A múltkor lefulladt egy patakátkelésnél, talán az olaj miatt is lehetett.. Elvileg akkor jöhet csak onnan motorolaj (megfelelő olajszintnél), ha meredek lejtőn megy lefelé az ember, amúgy csak egy kis olajgőz.. Kinti fórumokon azt is írták, a dugattyú miatti vákuum/túlnyomás, ami a karbiban jelentkezik így gyárilag, a "benzináramlásba" is beleszólhat, kiiktatva a karbiból sűrűbb lesz kis fordulaton a levegő/benzin keverék.
Nagyon jó, erős, vastag az alu kartervédő KTM 2003-2007-re (lehet régebbire is rámegy 2001-től)! Én múlt hétvégén szereltem fel

A tuning vízpumpa is nagyon bevált, tekeri a vizet rendesen!
ELADÓ alkatrészek!
Végre újra KTM van a garázsban...
cső!
ismerem,de nem találtam!
A Tied is hyde?milyen állapotban van,mi az ára?
köszi
Z