Nem probléma.
Komolyan érdekelt mások véleménye tapasztalata.
Mint pl. megrepedt kerékagy alap gyári (önvény)+pénz TALON=+minőség.
Mert gondolom ez is úgy van hogy "gyárilag"nem a prémium kategóriát rakják alá hanem egy alapot.
De csak excel és did.-et találtam mindenhol.
Igazábol az érdekelne hogy van-e más (európai)márka amit nálunk is lehet kapni,és esetleg használta már valaki.
Van-e róla tapasztalat .......
Ennyi.
Nem úgy értettem kérem szépen.
Hogyan is fogalmazzak finoman hogy ne bántsak meg senkit és semmit.
Másik gyártó.
Én jobban preferálom a kontinensen készült portékát.
Pl:megrepedt a kerékagy kicserél TALONra.
Tönkremegy a felni kicserél?
Van jobb tartósabb stb.....
Ár érték arányban ez a legjobb mit tudom én ilyenre gondoltam.
Értem ?
lemaradtál az sm szettről bátyja!
hétvégén jött egy öreg csóka úgy 60 körüli, kinézetre mint szanta klóz,és azt mondta: ez nekem kell
néztem egyet,aztán mondtam hogy vigyed
Jó estét kívánok.
Előre is elnézést kérek a tudatlanságomért,de mivel ez egy fórum hát kérdezek.
Ismét felni:
Kedvenc háziállatom felniét vizsgálva ez a felirat jött szembe:
EXCEL Takasago rim.
A kérdés így hangzik.Csak ez a típus felel meg vagy felnin taláható számok,méretek alapján más gyártó szóba jöhet.
Valaki felvilágosítana e téren .
Jó-e másik típus illetve érdemes-e van-e valakinek tapasztalat okosság stb....
A válaszokat igen mély tisztelettel előre is köszönöm.
További szép napot.
Ez a figura egyszer megkeresett csere ugyben.akkor meg kilo 20 volt az ara. Szerintem 70-be elpocsekolja ha ramenos vagy.persze ha meg szeretned vasarolni
Szerinted nekem nem? Hogy találtam volna meg a videót?
Jó, bevallom rögtön megnéztem alatta a GSX-R 1000 0-300 múvit is, nehogy ne tudjak aludni, hogy most akkor a 7,2 az jó vagy rossz lenne-e. Szerencsére helyre állt a rend és így már tudok KTM-el álmodni.
Valószínűleg sor4-hez van szokva, azért tekeri tiltásba folyton. (Én is ezt csinálom mindennel, ami nem megy felül - csak engem az ideg is szétk..r közben. )
Jól megy ez a gép, de a 7,2-t nem biztos, hogy tudja. Lehet, hoyg az csak marketing.
Szerintem szar ez a videó, minden fokozatban tiltásnál vált el, valahol jó fél másodpercig tilt... Lehetne ezzel jobb időket is produkálni ha nem egy analfabéta ülne rajta! A másik hogy mikor 6.ba van még próbál neki húzni egy 7.et is ráadásul még a műszerfalon is írja hogy milyen fokozatban van épp a gép! De ott se képes vissza engedni a gázt.
Vicc ez a videó
Elvileg ha rendesen megvan hegesztve nem csak rácsöpögtetve akkor 1 anyag lesz az egész csak azt viszont nem tudom hogy ezek tiszta aluból vannak-e vagy van bennük valami ötvöző.
Sajna az itthoni gépem nem tudja az alut de ha beviszem a céghez akkor esetleg lenne rá esély de nem vagyok alu hegesztő ottan van a baj.
Nyilván azért készült maga a videó, mert mások is felkapták a fejüket a gyár által megadott 0-200 7,2 mp-re. Látszik, hogy elég nehéz lehet összehozni. Ezt látva én beengedett első telóval próbálkoznék.
Engem ennek a motornak nem is a 0-ról való gyorsulása fog meg.
Mert 100km/h nagyon nehezen lehet kezelni, a videóból is az jön le.
Ezt az eredményt a 2003 Fazer1000 gépem is hozta.
Itt a nyomatékra lettem volna kíváncsi, mondjuk 100-120ról mit nyomna 3-4-5-6.ban 200ig.
Ez az a sebesség tartomány ahol ennek a gépnek pirítani kell.
Szerintem hejjezzük EZT a témát TALONBA...