Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NEM probléma ZULU hogy asse tudod mijjen rendezvényen vagy...

Szerintem hejjezzük EZT a témát TALONBA...
Nem probléma.
Komolyan érdekelt mások véleménye tapasztalata.
Mint pl. megrepedt kerékagy alap gyári (önvény)+pénz TALON=+minőség.
Mert gondolom ez is úgy van hogy "gyárilag"nem a prémium kategóriát rakják alá hanem egy alapot.
De csak excel és did.-et találtam mindenhol.
Igazábol az érdekelne hogy van-e más (európai)márka amit nálunk is lehet kapni,és esetleg használta már valaki.
Van-e róla tapasztalat .......
Ennyi.
Ne foglalkozz vele, valami nem okés nála. Eddig azt hittem csak egy pár embert nem szeret de úgytűnik hogy senkit sem szeret
Hagyjuk én kérek elnézést hogy szóba hoztam.
Szép estét polgártárs.
JÓL van ZULU...nekifussunk mégeccer...és megpróbálom hogy még ECCERŰBB legyen...

GUMIT is lehet felrakni más márkát NEM? A SZÁMOK stimmeljenek...és persze a minőség...

MI ebben a bonyolult? Ezt meg mossmá ÉN kérdem...
NEM baj TONI...ha megvette HAGY vigye...most ÚCCSE kell mán...tavaszig még van idő...meghát kolonc van...csak kutya legyen.
Nem úgy értettem kérem szépen.
Hogyan is fogalmazzak finoman hogy ne bántsak meg senkit és semmit.
Másik gyártó.
Én jobban preferálom a kontinensen készült portékát.
Pl:megrepedt a kerékagy kicserél TALONra.
Tönkremegy a felni kicserél?
Van jobb tartósabb stb.....
Ár érték arányban ez a legjobb mit tudom én ilyenre gondoltam.
Értem ?
lemaradtál az sm szettről bátyja!
hétvégén jött egy öreg csóka úgy 60 körüli, kinézetre mint szanta klóz,és azt mondta: ez nekem kell
néztem egyet,aztán mondtam hogy vigyed
ZULU...remélem ez CSAK beőtözött hüjjeség NÁLAD...nem IGAZI...

Akkor a GYÁRI gumit se cserélnénk le SOSE...mert hiába STIMMELNEK a számok, a MÁSIK az MÉGSE ugyanaz...

FURIKOT neki...FAKERÉKKEL...
Jó estét kívánok.
Előre is elnézést kérek a tudatlanságomért,de mivel ez egy fórum hát kérdezek.
Ismét felni:
Kedvenc háziállatom felniét vizsgálva ez a felirat jött szembe:
EXCEL Takasago rim.
A kérdés így hangzik.Csak ez a típus felel meg vagy felnin taláható számok,méretek alapján más gyártó szóba jöhet.
Valaki felvilágosítana e téren .
Jó-e másik típus illetve érdemes-e van-e valakinek tapasztalat okosság stb....
A válaszokat igen mély tisztelettel előre is köszönöm.
További szép napot.
2006KTM duke 2 megmaradt alkatrészeim eladók.
érd email , ha egyben érdekelne valakit dobjon rá egy árajánlatot is :) köszii
uazosember@gmail.com
és amúgy mit jelent a 640 típusjelzés? http://www.sportmotor.hu/teszt... ezt amit leír az első hozzászólásban?
jók ezek a 08 utáni 450 es blokkok? megéri ilyet venni? mindenképp az új idomos érdekelne..
Ez a figura egyszer megkeresett csere ugyben.akkor meg kilo 20 volt az ara. Szerintem 70-be elpocsekolja ha ramenos vagy.persze ha meg szeretned vasarolni
Köszi!
Szerinted nekem nem? Hogy találtam volna meg a videót?

Jó, bevallom rögtön megnéztem alatta a GSX-R 1000 0-300 múvit is, nehogy ne tudjak aludni, hogy most akkor a 7,2 az jó vagy rossz lenne-e. Szerencsére helyre állt a rend és így már tudok KTM-el álmodni.
Kipufogó rendszer, ha még érdekel és még aktuális a hirdetés,akkor ezt sztem érdemes felhívni!
http://aprod.hu/hirdetes/akrap...
ha tudja ha nem nekem csorog a nyálam érte...
Valószínűleg sor4-hez van szokva, azért tekeri tiltásba folyton. (Én is ezt csinálom mindennel, ami nem megy felül - csak engem az ideg is szétk..r közben. )

Jól megy ez a gép, de a 7,2-t nem biztos, hogy tudja. Lehet, hoyg az csak marketing.
Szerintem szar ez a videó, minden fokozatban tiltásnál vált el, valahol jó fél másodpercig tilt... Lehetne ezzel jobb időket is produkálni ha nem egy analfabéta ülne rajta! A másik hogy mikor 6.ba van még próbál neki húzni egy 7.et is ráadásul még a műszerfalon is írja hogy milyen fokozatban van épp a gép! De ott se képes vissza engedni a gázt.
Vicc ez a videó
ha valaki tud exc 300ast állapotut..2008...9..10..11..12
olyan 8kilótól..misi kettőig..az irjon már valamit..thnx
Elvileg ha rendesen megvan hegesztve nem csak rácsöpögtetve akkor 1 anyag lesz az egész csak azt viszont nem tudom hogy ezek tiszta aluból vannak-e vagy van bennük valami ötvöző.

Sajna az itthoni gépem nem tudja az alut de ha beviszem a céghez akkor esetleg lenne rá esély de nem vagyok alu hegesztő ottan van a baj.
Nyilván azért készült maga a videó, mert mások is felkapták a fejüket a gyár által megadott 0-200 7,2 mp-re. Látszik, hogy elég nehéz lehet összehozni. Ezt látva én beengedett első telóval próbálkoznék.
Engem ennek a motornak nem is a 0-ról való gyorsulása fog meg.
Mert 100km/h nagyon nehezen lehet kezelni, a videóból is az jön le.
Ezt az eredményt a 2003 Fazer1000 gépem is hozta.
Itt a nyomatékra lettem volna kíváncsi, mondjuk 100-120ról mit nyomna 3-4-5-6.ban 200ig.
Ez az a sebesség tartomány ahol ennek a gépnek pirítani kell.
Teszt:
https://www.youtube.com/watch?...

Az oldal szerkesztőit kérdezem, nem lehetne a KTM topicot kivenni az "Egyéb" kategóriából és betenni mondjuk a "Motorok" kategóriába?