Üdv.
Nekem a régebbi jeladóhoz/órához van csatlakzóm ha az esetleg kompatibilis ezzel.Mivel nem a motor mellől írok ezért nemtudom hogy jó e vagy sem de ha ugyanaz akkor van.
Hölgyeim/Uraim! Csíkszemű kilométerórához keresek jeladó kábelt. Használt, sérült is érdekel, csak az óránál lévő csatlakozó legyen meg rajta. Akinek van, vagy tud segíteni, ne kíméljen. giraffe64@fremail.hu
ja és árban is kicsit kevesebb wÓt...
tegnap szétszögelte vészes hangon felhivott hogy mekkora gy ótvar...
de amúgy meg ment faxául minden okés ..csak szerintem az eszétikályával volt gond.. hogy olyan helyeken volt sáros...sehát nem is egyhárom
viszont mondom megy faxául...nincs széthullva...alkatrészileg lelakva szétszögelve.....kicsit kicsinosodik...oszt jó lesz ez is sokáig...
gecsa.. örülök ha megoldódott a problem...
gondolom megoldódott mert utána csak nem hivtál
zsiráf...
köszi hogy hivtál..de addigra már let motri...nem 2012..de arra hogy kö keményen beevessük agunkat a hegyben ...egy 2008 xc-w 300 is jó..nEEm? 10,5 a tankja és alapból kicsit vehemensebb a blokkja..ami aki régebben is esikszekkel nyomták..nem feltétlen gond...
ha a legtutibbat akarod akkor a hyde predator rezovédőjét ajánlom! keress rá googleben,
igazán strapabíró masszív cucc, súlya kicsi, viszont az új ára kicsi t húzos! DE Brutál!
Ha használt is érdekelhet,én lehet eladom az enyém...
Nem egészen .
Azt mondta:
Hát a f.....m nem kéne.
Ha nem vagyok tiszteletlen szeretném megkérdezni ,hogy az illetőnek van-e a birtokában KTM típusú készülék?
Napot márkatársak
Köszönöm mindenkinek a sok infót igyekszem leszűrni a lényeget.
Találtam az excel-nek erősített profilú A60 típusjelzésű felnijét.
Ezt igazából super crossra ajánlják elég strapabírónak néz ki .
Kértem rá árat ha nem égbekiáltó a különbség akkor szimpatikus lesz.
Egyébként nekem is az a problem hogy kezdenek megrepedni és nem szeretném megvárni amíg széthullik.
Mégegyszer kösz.
CSőváz emberek.
üdv.csak saját tapasztalat,négy felnimet cseréltem excel-re ,egy drz sráctól vettem,állítólag a saját motorján volt.előtte did gyáriak voltak az enyémen,pár évet már mentek ,de bántotta a szemem,hogy megrepedtek az illesztésnél.azért nem gondolnám,hogy nagy különbség lenne köztük,volt már pár hajlott excel felnim is.kerékagyam nekem is van amiben lóg a csapágy,szerintem azt cserélem hamarosan talonra.a lényeg,hogy mindkét márka jó,de elfáradnak a használattól függően.
Kerékagy általában csak a túlfeszített lánc miatt reped meg, felniben meg létezik akront és san remo, csak hol lehet kapni az kérdés. Egyébként az excel a legjobb és abból is van több minőségű. 18, 21 did ráfom van új ha érdekel.
Várok még, hátha elviszik a motort volt már rá pár komolynak látszó telefon de ilyennek csak akkor hiszek ha elvitték! Amit írtál annál nem is szánok rá többet , tudom mi az ára de nekem annyiért nem bújik át rajta a dzsin.
Nekem a régebbi jeladóhoz/órához van csatlakzóm ha az esetleg kompatibilis ezzel.Mivel nem a motor mellől írok ezért nemtudom hogy jó e vagy sem de ha ugyanaz akkor van.
http://www.szereda.ro/
De ha MEG TUDNÁL győzni róla...mármint a KÁTÉJJEM készülékről hogy FÁJJINTOS...mivel látom ÉRTESSZ hozzája...akkor vásárolnék EGYET...egyenlőre...
tegnap szétszögelte vészes hangon felhivott hogy mekkora gy ótvar...
de amúgy meg ment faxául minden okés ..csak szerintem az eszétikályával volt gond.. hogy olyan helyeken volt sáros...sehát nem is egyhárom
viszont mondom megy faxául...nincs széthullva...alkatrészileg lelakva szétszögelve.....kicsit kicsinosodik...oszt jó lesz ez is sokáig...
gondolom megoldódott mert utána csak nem hivtál
zsiráf...
köszi hogy hivtál..de addigra már let motri...nem 2012..de arra hogy kö keményen beevessük agunkat a hegyben ...egy 2008 xc-w 300 is jó..nEEm? 10,5 a tankja és alapból kicsit vehemensebb a blokkja..ami aki régebben is esikszekkel nyomták..nem feltétlen gond...
Eladó! 4-t re hűtőventilátor,hőgombával.
450 exc gyári hátsó keréktengely.
Tel:304546180
igazán strapabíró masszív cucc, súlya kicsi, viszont az új ára kicsi t húzos! DE Brutál!
Ha használt is érdekelhet,én lehet eladom az enyém...
Azt mondta:
Hát a f.....m nem kéne.
Ha nem vagyok tiszteletlen szeretném megkérdezni ,hogy az illetőnek van-e a birtokában KTM típusú készülék?
2T-hez keresnék jófajta rezóvédőt!
Ha vki tud,kérném!
köszi
EZ nem kemmPING bicikli felni ÁRON lesz...vagy MITHITTÉL?
Köszönöm mindenkinek a sok infót igyekszem leszűrni a lényeget.
Találtam az excel-nek erősített profilú A60 típusjelzésű felnijét.
Ezt igazából super crossra ajánlják elég strapabírónak néz ki .
Kértem rá árat ha nem égbekiáltó a különbség akkor szimpatikus lesz.
Egyébként nekem is az a problem hogy kezdenek megrepedni és nem szeretném megvárni amíg széthullik.
Mégegyszer kösz.
CSőváz emberek.