Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello!

Érdekel még a kerék agy?
Szívesen
Angol vagy Német ebay-en kell nézni,EU-n belül nem vészes a dolog.
Nekem UK-ből jött,és szerintem 40-45e ft-nál nem volt drágább a Powercore4. Használt dob volt,de egy karc nem volt rajta.
Ja azokat nézegettem én is csak a száll. költség nagyon megnyomja az árát.
ebay-ről.
Hol vetted, keresek én is wr-hez.
Igen.
Ha választani kell,akkor FMF!
Látom a volt motorjaidon fmf, leo vince dobok voltak, te szerezted be őket?
Köszi fiúk! Tehát ha minden szükséges papírja is megvan akkor sem egyszerű na és komoly pénz! Hát ha ezt még hozzáadjuk a vételárhoz akkor nem hiszem,hogy olyan jó vétel!
COC papír + számla + járműkísérő lap kell hozzá. Az egész hercehurca összege olyan 250e ft. A baj csak az hogy ezeknek EURO2-es a környezetvédelmi besorolása,és itthon csak EURO3-tól helyezhetnek forgalomba járművet. Ha kint már forgalomba volt helyezve akkor semmi gond,ráadásul úgy sokkal kevesebbe is kerül a móka.
küld már el az emailemre a többi lom listáját,mert az sms eltűnt...
aztán kialkudjuk a legjobb árat
haveromnak is egy számlája volt és egy jármű kisérő lap...azt hitte hogy az áfa már be van fizetve és csak regadót kell már tokolni...hát nem...Áfa+regadó+forgalombahelyezés...
és magyar ktm boltba volt véve a motor
ezért egyszerűbb ha külföldi papírost veszünk,mert "csak" regadó van+forg.helyezés

ha nincs járműadatlapja,vagy ez a kisérő lap,akkor nem is lehet,hiába van számlája,az semmi...
Egy vadi új hátsó sárvédő keresi gondos gazdáját! giraffe64@freemail.hu
Szép motor, a leírásban magyar okmányokkal . Állítólag a vásárlási számlája van meg, nem volt még sehol forgalomba helyezve. Esetleg valaki tudná ilyenkor mi a menete ennek és mennyibe kerül?
legalább kukázott volna rá egy lefutott endúrógumit erre a terepen nem járt 525-re
Hali Mindenki!
Ismeri valaki a múltját ennek a motornak?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525_exc-7124724
Ü
DV.Dávid.
Kiváló állapotú KTM SXS Selle Dalla Valle ülés eladó!
Nincs szakadva / repedve / megkopva.
EXC / SXF 2007-11-re biztosan jó!

Már csak 14eFt postával!

Kép az előző hozzászólásban (előzmény)
Sziasztok!Ha valaki tud ktm 320-as féktárcsát szóljon!Előre is köszönöm!
köszi!
helló! KTM adventure idomok és balos kormánykapcsoló,duke 620 kábelköteg!
a tied se ismerném meg... kajak.. hát múltkor is mondtam h az a tankvédő mióta van rajta..
mekkora egy ökör vagy hogy haverod motorját nem ismered fel
előbb klrdeztem mint gondolkodtam.. ez haveré volt csak nem ismertem meg.. :) szal ez tip top motor :)
Szerintem, hogy motort lehessen venni , akár hitelre is nem szükséges a jogosítvány. Más a tulajdonlás, és más dolog a vezethetőség. A gépkocsit is meg veheti bárki/KFT, magán személy/, de vezetni közúton csak érvényes okmányokkal lehet. Gondolom számodra az a lényeg, hogy a vállalkozásba be lehessen vinni, és az Áfát vissza lehessen igényelni. A motort ilyenkor rend számozni kell és a vállalkozás üzemi járműve lesz Az már egy másik pár csizma, hogy te mire fogod használni.