Angol vagy Német ebay-en kell nézni,EU-n belül nem vészes a dolog.
Nekem UK-ből jött,és szerintem 40-45e ft-nál nem volt drágább a Powercore4. Használt dob volt,de egy karc nem volt rajta.
Köszi fiúk! Tehát ha minden szükséges papírja is megvan akkor sem egyszerű na és komoly pénz! Hát ha ezt még hozzáadjuk a vételárhoz akkor nem hiszem,hogy olyan jó vétel!
COC papír + számla + járműkísérő lap kell hozzá. Az egész hercehurca összege olyan 250e ft. A baj csak az hogy ezeknek EURO2-es a környezetvédelmi besorolása,és itthon csak EURO3-tól helyezhetnek forgalomba járművet. Ha kint már forgalomba volt helyezve akkor semmi gond,ráadásul úgy sokkal kevesebbe is kerül a móka.
haveromnak is egy számlája volt és egy jármű kisérő lap...azt hitte hogy az áfa már be van fizetve és csak regadót kell már tokolni...hát nem...Áfa+regadó+forgalombahelyezés...
és magyar ktm boltba volt véve a motor
ezért egyszerűbb ha külföldi papírost veszünk,mert "csak" regadó van+forg.helyezés
ha nincs járműadatlapja,vagy ez a kisérő lap,akkor nem is lehet,hiába van számlája,az semmi...
Szép motor, a leírásban magyar okmányokkal . Állítólag a vásárlási számlája van meg, nem volt még sehol forgalomba helyezve. Esetleg valaki tudná ilyenkor mi a menete ennek és mennyibe kerül?
Szerintem, hogy motort lehessen venni , akár hitelre is nem szükséges a jogosítvány. Más a tulajdonlás, és más dolog a vezethetőség. A gépkocsit is meg veheti bárki/KFT, magán személy/, de vezetni közúton csak érvényes okmányokkal lehet. Gondolom számodra az a lényeg, hogy a vállalkozásba be lehessen vinni, és az Áfát vissza lehessen igényelni. A motort ilyenkor rend számozni kell és a vállalkozás üzemi járműve lesz Az már egy másik pár csizma, hogy te mire fogod használni.
Érdekel még a kerék agy?