Szia!
Igaz az enyém régi 250es de nagyon strapabíró gépek, nemrég felújítottam a blokkot.
Főtengelycsapágyak, hajtókat, dugattyú, henger honolva, tömítések összesen kerültek 115 ezer forintba.
Nem vészes én úgy gondolom ha évente egyszer 35 ezret ráköltesz egy dugattyúra és 2-3 évente meg 115 ezres összeget a blokkra.
Persze a 115 ezres felújításhoz 15 ezret kb el kell mennie.
Közeljövőben tervezem inkább egy KTM 300 EXC (esetleg 250 EXC) vásárlását 2008as évjárattól fiatalabbat ha úgy hozza a sors.
Kérdésem az lenne felétek,hogy hasznàl-e közületek esetleg valaki ilyen gépet?mik a tapasztalatai?tényleg annyira strapabíró motor mint amilyennek mondják?esetleg főbb alkatrészek árai?
Vagy csak benzin meg olaj kell bele és irány az erdő!?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Motoros üdvözlettel Attila!
Ha esetleg érdekel..
nekem van egy tökéletes állapotú, E-s, de kicsit okosított minden eredeti tartozékával! Az enyémen volt! A kép készítése óta fel is lett polírozva!
Pedig ez már divat egy ideje, leszedek meg lecserélek minden jó cuccot a vasról mielőtt eladom. Most a Berget is úgy vettem hogy ktm smc dob volt rajta gyönyörűen co-val felvaricskolva a gyári csőhöz rugó nélkül fel volt baszva hát mit ne mondjak gyönyörű látvány volt, a srác meg azt mondta így használta mert neki a nyitott dob ami rajta volt túl hangos volt...
Azon kívül meg se kézvédő se semmi nem volt rajta azokat gondolom mind leszedte.
Csak nem az amit leszedtél a motorodról mielőtt eladtad, a gomba helyére meg esztergáltattál 1 bunkó csavart ami szépen berozsdásodott. Lehet nekem is így kéne motort árulni aztán utána még az alkatrészeit!
Igaz az enyém régi 250es de nagyon strapabíró gépek, nemrég felújítottam a blokkot.
Főtengelycsapágyak, hajtókat, dugattyú, henger honolva, tömítések összesen kerültek 115 ezer forintba.
Nem vészes én úgy gondolom ha évente egyszer 35 ezret ráköltesz egy dugattyúra és 2-3 évente meg 115 ezres összeget a blokkra.
Persze a 115 ezres felújításhoz 15 ezret kb el kell mennie.
Közeljövőben tervezem inkább egy KTM 300 EXC (esetleg 250 EXC) vásárlását 2008as évjárattól fiatalabbat ha úgy hozza a sors.
Kérdésem az lenne felétek,hogy hasznàl-e közületek esetleg valaki ilyen gépet?mik a tapasztalatai?tényleg annyira strapabíró motor mint amilyennek mondják?esetleg főbb alkatrészek árai?
Vagy csak benzin meg olaj kell bele és irány az erdő!?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Motoros üdvözlettel Attila!
De ez nem VITA tágya...:)
nekem van egy tökéletes állapotú, E-s, de kicsit okosított minden eredeti tartozékával! Az enyémen volt! A kép készítése óta fel is lett polírozva!
http://www.kepesmotor.hu/offro...
Én innnen vettem, osztrákból rendelik, lehet fehérbe, feketébe, narancs színbe kérni.
Azon kívül meg se kézvédő se semmi nem volt rajta azokat gondolom mind leszedte.
Ha valaki keresne.