Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézegettem már gondolkoztam is rajta ez a fajta leömlő jobb mint a régi fajta ami az enyémen van csak én kicsit sokallom az árát...
Szia!
Igaz az enyém régi 250es de nagyon strapabíró gépek, nemrég felújítottam a blokkot.
Főtengelycsapágyak, hajtókat, dugattyú, henger honolva, tömítések összesen kerültek 115 ezer forintba.
Nem vészes én úgy gondolom ha évente egyszer 35 ezret ráköltesz egy dugattyúra és 2-3 évente meg 115 ezres összeget a blokkra.
Persze a 115 ezres felújításhoz 15 ezret kb el kell mennie.
Szevasztok!

Közeljövőben tervezem inkább egy KTM 300 EXC (esetleg 250 EXC) vásárlását 2008as évjárattól fiatalabbat ha úgy hozza a sors.

Kérdésem az lenne felétek,hogy hasznàl-e közületek esetleg valaki ilyen gépet?mik a tapasztalatai?tényleg annyira strapabíró motor mint amilyennek mondják?esetleg főbb alkatrészek árai?
Vagy csak benzin meg olaj kell bele és irány az erdő!?

Előre is köszönöm a segítségeteket!
Motoros üdvözlettel Attila!
Nem volt széria, és limitált szériás gépen sem volt gyárilag szerelt ventilátor...
Lehet hogy valamelyik Factory vagy SixDays modellen volt alapból, de ez csak tipp.
MÁ TÚLvagyunk rajta...
EXC-n tuti hogy nem volt szériában venti.Persze volt egy pár biztos amit a szalonban felszereltek ventivel a vevő kérésére.Pl ilyen volt az enyém is.
ÉN 2001-től 2006ig bezárólag NEM találkoztam vele SZÉRIJJÁBAN...

De ez nem VITA tágya...:)
Van olyan évjárat és típus amelyiknél igen, ha jól tudom.
Ha esetleg érdekel..
nekem van egy tökéletes állapotú, E-s, de kicsit okosított minden eredeti tartozékával! Az enyémen volt! A kép készítése óta fel is lett polírozva!

http://www.kepesmotor.hu/offro...
http://www.red-line.hu/
Én innnen vettem, osztrákból rendelik, lehet fehérbe, feketébe, narancs színbe kérni.
SIPAK...már a LEÍRÁSOK alapján is JÓ motort vettél...de az a jó hogy az ELADÓ is meg TE is ÖRÜLSZ...ez a LÉNYEG:)
Husabergnél,KTM EXC-nél,SXC-nél,SMC-nél,SX-nél NEM gyári tartozék a ventilláciJJÓ...
Aztán lehet ők teszik jól venti, kézvédő, hűtővédő,: 40e és ennyivel olcsóbban adod a motort a vevő meg még örül is milyen jó áron vette!
Kézvédő még hagyján, de a venti ami gyári tartozék!
Pedig ez már divat egy ideje, leszedek meg lecserélek minden jó cuccot a vasról mielőtt eladom. Most a Berget is úgy vettem hogy ktm smc dob volt rajta gyönyörűen co-val felvaricskolva a gyári csőhöz rugó nélkül fel volt baszva hát mit ne mondjak gyönyörű látvány volt, a srác meg azt mondta így használta mert neki a nyitott dob ami rajta volt túl hangos volt...
Azon kívül meg se kézvédő se semmi nem volt rajta azokat gondolom mind leszedte.
Ja és ha a motorod én vettem volna meg, és ezt most olvasnám hát küldenéd pár fals címre ahol nem venné át senki!
Ja, biztos így van, kicsi ez az ország!
Tán tevitted el a motorom? honnan ez az infó?
ez nem arról való. most bizniszeltem
Csak nem az amit leszedtél a motorodról mielőtt eladtad, a gomba helyére meg esztergáltattál 1 bunkó csavart ami szépen berozsdásodott. Lehet nekem is így kéne motort árulni aztán utána még az alkatrészeit!
4-t hez van Eladó hűtő ventilátorom!
Ha valaki keresne.
Köszi!
vagy dust2-n gödörbe