Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TONI...meggondolom...még MAGAM se tudom mit kéne csinálni...pedig KÉNE
gyere el a szettért,úgy gondoltam hogy tavasz még messze van,addig nem tartogatom itt: 110e
20 kilenc hét 66 080
ki ne találjátok már h én szemetelem tele.. mert összesen írtam neki 8X.. állítóm bugic h 5X annyiszor mesélted el neki h mekkora nyomorék mint én.. mert én leszarom a pofáját.. ennyi.. okoskodhattok tovább..
dobja a sarat biztos sósmogyi ÚR!
Motorkám 2001-es exc 400! most kapott 04es rendszert sxf dobbal! atom hangja lett
Nagyvonalakban teljesen ígyvan
Nyissatok egy másik topikot pl nem áll be a pofánk de mindenhez értünk címmel és ott nyomassátok mert ez tényleg nem érdekel senkit.
Mindegy hányszor válaszolsz. Ha csak egyszer, az is épp egyel több annál, mint aminek értelme van...egyébként meg nem ír hülyeségeket, csak a stílus...
nézd meg hányszor írta ő a szennyet és hányszor én.. de eddig se írtam neki ezután se fogok.. csak megtaláltam a kicsi garázsát h tudja mindenki kivel beszélget..
Te? Olvasd már vissza...te sem tudsz leállni, meg a haverod se...ez nem erre való, mármint az oldal. Csak pont az ilyenek miatt, nem mer már senki értelmeset kérdezni, mert ezt a szappanoperát látja...
én csak kinevettem
Ez szánalmas...te is kussolhatnál már végre, mert pont egyik 19, a másik meg egy híján 20....
jójó... csak kussolj..
Engem érdekel!Persze ha még megvan.
Küldj egy elérhetőséget.Köszönöm.
BE kell vallani TASSNER kolléga azzal a SZELEPÁLLÍTÁSI propagandával mellélőtt kissé...bár inkább a helyesírással vannak gondok,nem a hozzáértéssel... na meg azzal a fránya HOLDPONT-al...és ÉN még a szelepemelő TÖKÉVEL se találkoztam még...bár biztos van neki OJJAN.

De hát ez a MAGYAR nyelv megvicceli néha az EMBERT...az ÉRTELMES jószágokat meg FŐLEG:)
jó majd felkeresem a könyvet.. és megkeresem a HOLD PONTJÁT! vagy írok a TANÁCS KÉRÉS-hez az oldalon.. hátha.. A:SD
Neked valóban mindegy hogy IDD ki a bilit..vagy VIDD ki...
Vagy ha már TÉNYLEG nagyon belebonyolódsz mint ÉPPEN MOST is...akkor már viszed is...iszod is...aza BIZTOS:)

Ilyen ÉRTELMES jószágot mint te már rég láttam...ajánlanám neked a KI KICSODA című könyvet...persze TÖK feleslegesen...mert azt is ÉRTELMEZNI kéne...az meg HALOTT ÜGY.
TE szellemi TOPRONGY...az ÉRTELMEZÉSSEL mindig is bajok voltak nálad...hogy KI és MIT írt MIRE...de azé fussNEKI még párszor TE nyomorék...HÁTHA.

a TE érkezésed KORASZÜLÉS volt...és ÁNUSZOS.
itt elég okos voltál.. te... HOLD PONT!... asD:AS:D TANÁCS KÉRÉS! hát ezen meghalok.. autista..
főnök.. 1 kérdés.. hogy is van ez a HOLD pont? http://taschnergarage.webnode.... "Általában a fő tengelyt OT ra / felső hold pontra kell állítani " te fogyatékos! FŐ TENGELYT! :ASD: HOLD PONTRA... és TE UGATSZ ITT! ASD: vágod hát nézd már meg az oldalt.. TANÁCS KÉRÉS! ILYEN TANÁCS KÉRÉS! sírok rajtad.. AS:D:ASD ISKOLÁBA MENJ MORE ne iTT ÍROGASS! ISKOLÁBA :ASD::