Sziasztok.
Egy kis segítséget illetve véleményt szeretnék kérni tőletek.
Hobbi szinten szeretnék egy motor, erdőbe endurózni néha pályázni, kő illetve homok bányába csapatni.
Egy 300exc-t néztem ki magamnak erre a célra mi a véleményetek róla? Az évjáratot nem tudom de nem mai.
Esetleg más típus?
A fenntarthatóság fő szempont :)
A válaszokat előre is köszönöm
Komplett légszűrőházam nekem is van eladó, de szerintem csak olyan EXC/SX-re megy rá, aminem még 3 részből állt a farokidom, külön rajtszámtáblákkal oldalt..
GD árul légszűrőházat,meg szerintem itt másnál is lehet kapni...zari ne légy ennyire kokeckirály! ennyit megér nem? lehet legközelebb egy követ ver fel a kerék és attól újra beszakad a hegesztés mentén...
kérdésem lenne.. a 7végén sikerült kárt okozni kis ktmkébe...
a légszűrő házba benézett a kerékjárattfelől egy ..ÁÁÁÁg
nem lett nag gáz csak csillag alakban 3 repedés fut össze egy tenyérnyi felületen..sem..
ezt hegesztésen kivül esetleg belső mügyantafoltal meg üvegszállal meg tudom kicsit erősiteni..vagy a műgynata nem tapad rá erre a falyta(j ) műanyagra?
az a szitü..olyan vékony kis hoki az a ház..a hegesztést kevésnek tartanám.. nem tudom hogy megheggesztőden faxául
Hegesztve vagy préselve vannak csak kivágni vagy kifúrni lehet, duke-on nekem is úgy van, le lett vágva a vége és bele lett awi-val gyönyörűen hegesztve egy rozsdamentes cső, fel van polírozva olyan mint a gyári, és a hangja brutális. Videóim között meg is hallgathatod!
Ha gondolod megcsinálhatom a tiédet is pici pénzért.
Sziasztok! Valaki le tudná nekem írni, hogy a gyári Lc4 640 2005 (dupla) dobból, hogy kell kivenni a szűkítő csövet, hogy jobb hangja legyen? És milyen utólagos munkát igényel még ez a művelet? Vagy dupla sportdob is érdekelne, csak nem akarok száz ezreket kiadni rá. Előre is köszi! Ja Börni ha itt vagy kérdeztem a galériámnál tőled! :)
van gyári kerékagyam, hátsó,pezsgő színű,akár küllőszettem is van,de még ráf is van hibátlan állapotban! nincs összefűzve,külön-külön van! ha érdekel adatlapon van hirdetésem,meg email cím
Hajdúdorogon megtekintheted,vagy akár bogátra is eljuttathatom...van ott ismerősöm...
agy 35e
küllő+anya 400/db
ráf 15e
Köszi szépen!
Egy kis segítséget illetve véleményt szeretnék kérni tőletek.
Hobbi szinten szeretnék egy motor, erdőbe endurózni néha pályázni, kő illetve homok bányába csapatni.
Egy 300exc-t néztem ki magamnak erre a célra mi a véleményetek róla? Az évjáratot nem tudom de nem mai.
Esetleg más típus?
A fenntarthatóság fő szempont :)
A válaszokat előre is köszönöm
hogyan állj neki a javításnak! :)
Kép a műanyagokról (a vázvédők már nincsenek meg):
http://p1.bikepics.com/2013%5C...
és hegesztés árba szinte ki is jön...
és a cikkszám is stimmel...
és hegesztés árba szinte ki is jön...
a légszűrő házba benézett a kerékjárattfelől egy ..ÁÁÁÁg
nem lett nag gáz csak csillag alakban 3 repedés fut össze egy tenyérnyi felületen..sem..
ezt hegesztésen kivül esetleg belső mügyantafoltal meg üvegszállal meg tudom kicsit erősiteni..vagy a műgynata nem tapad rá erre a falyta(j ) műanyagra?
az a szitü..olyan vékony kis hoki az a ház..a hegesztést kevésnek tartanám.. nem tudom hogy megheggesztőden faxául
Ha gondolod megcsinálhatom a tiédet is pici pénzért.
még gondolkodóban vagyok ezzel kapcsolatban...
ismerjük is egymást...
Hajdúdorogon megtekintheted,vagy akár bogátra is eljuttathatom...van ott ismerősöm...
agy 35e
küllő+anya 400/db
ráf 15e