Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Állítólag szekszárdi motor volt a tulaj valamikor ugyanitt vette most meg becserélte valami másikra.
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s... ismerős vkinek? valaki ráismer?
Köszi Gecsa! Ha tudok menni csütörtökön akkor aznap délelőtt hívlak ha nem akkor vasárnap! Üdv:Imi
Szerintem ilyet nemigen fogsz találni.De ha esetleg mégis,akkor szólj,engem is érdekel.
Valaki legyen szíves és mondjon nekem olyan helyet ahol Kft vásárolhat hitelre jogosítvány nélkül új Exc-t!
Köszi szépen!
Sziasztok.
Egy kis segítséget illetve véleményt szeretnék kérni tőletek.
Hobbi szinten szeretnék egy motor, erdőbe endurózni néha pályázni, kő illetve homok bányába csapatni.
Egy 300exc-t néztem ki magamnak erre a célra mi a véleményetek róla? Az évjáratot nem tudom de nem mai.
Esetleg más típus?
A fenntarthatóság fő szempont :)
A válaszokat előre is köszönöm
Itt a cím Imi! Olvasd végig a sztorit,sztem simán megcsinálod ugyan így! üdv

hogyan állj neki a javításnak! :)
Nincs már meg.
üdv!gondoltam egy próbát megér,hogy meg van-e még?
Komplett légszűrőházam nekem is van eladó, de szerintem csak olyan EXC/SX-re megy rá, aminem még 3 részből állt a farokidom, külön rajtszámtáblákkal oldalt..

Kép a műanyagokról (a vázvédők már nincsenek meg):
http://p1.bikepics.com/2013%5C...
hát igen..van neki
és hegesztés árba szinte ki is jön...
és a cikkszám is stimmel...
hát igen..van neki
és hegesztés árba szinte ki is jön...
GD árul légszűrőházat,meg szerintem itt másnál is lehet kapni...zari ne légy ennyire kokeckirály! ennyit megér nem? lehet legközelebb egy követ ver fel a kerék és attól újra beszakad a hegesztés mentén...
Tegyél fel képet róla és megsasolom..
kérdésem lenne.. a 7végén sikerült kárt okozni kis ktmkébe...
a légszűrő házba benézett a kerékjárattfelől egy ..ÁÁÁÁg
nem lett nag gáz csak csillag alakban 3 repedés fut össze egy tenyérnyi felületen..sem..
ezt hegesztésen kivül esetleg belső mügyantafoltal meg üvegszállal meg tudom kicsit erősiteni..vagy a műgynata nem tapad rá erre a falyta(j ) műanyagra?
az a szitü..olyan vékony kis hoki az a ház..a hegesztést kevésnek tartanám.. nem tudom hogy megheggesztőden faxául
Igen, butoros ismeros megcsinalta az uleshuzatot :) Mondta hogy at is tudja huzatni, ha kell, ilyesmi anyagokat is tud rendelni
Hegesztve vagy préselve vannak csak kivágni vagy kifúrni lehet, duke-on nekem is úgy van, le lett vágva a vége és bele lett awi-val gyönyörűen hegesztve egy rozsdamentes cső, fel van polírozva olyan mint a gyári, és a hangja brutális. Videóim között meg is hallgathatod!
Ha gondolod megcsinálhatom a tiédet is pici pénzért.
megjavítottad azt az apró hasadást? mert azt írod,h nincs szakadva se repedve se kopva...
még gondolkodóban vagyok ezzel kapcsolatban...
Az elozo hozzaszolasban a KTM SXS ules alkukepes!
Gyári KTM dob eladó szép állapotban 10000Ft + posta érd 06205616050 vagy derszi28@gmail.com
külön a dzsekit eladod?
Sziasztok! Valaki le tudná nekem írni, hogy a gyári Lc4 640 2005 (dupla) dobból, hogy kell kivenni a szűkítő csövet, hogy jobb hangja legyen? És milyen utólagos munkát igényel még ez a művelet? Vagy dupla sportdob is érdekelne, csak nem akarok száz ezreket kiadni rá. Előre is köszi! Ja Börni ha itt vagy kérdeztem a galériámnál tőled! :)
nézem az adatlapod...
ismerjük is egymást...
van gyári kerékagyam, hátsó,pezsgő színű,akár küllőszettem is van,de még ráf is van hibátlan állapotban! nincs összefűzve,külön-külön van! ha érdekel adatlapon van hirdetésem,meg email cím
Hajdúdorogon megtekintheted,vagy akár bogátra is eljuttathatom...van ott ismerősöm...
agy 35e
küllő+anya 400/db
ráf 15e