Levi és baráti köre! Itt egy a témába vágó idézet Woody Allentől:
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Lehet őt minősíteni, de ti meg egyfolytában megakarjátok őt győzni az igazatokról...de minek? Ha nem szólnátok hozzá, és arra használnátok a fórumot, amire való, akkor a sok értelmes beírás közt fel sem tűnne, hogy ír ő is. De mivel már senki nem ír ide szinte csak ti, így elég szemeötlő...
mi ez má idejön ez a tajparaszt vak ember lehord mindenkit, próbálok vele normálisan beszélni akkor lefaszoz és még mi vagyunk a trógerek... hagyjuk má
nem volt egy normális mondata az embernek nem tud értelmesen válaszolni csak a saját hülyeségét hajtogatja amikor kérdeztem tőle valamit is nem tud rendesen válaszolni Isteníti magát aztán nagy buta ember...
Kézzel lábbal magyarul úgyhogy úgy kikáromkodtam magam, hogy talán nem kell egy darabig. Bár ma egy ktm -re telefonálónak majdnem sikerült kicsalogatni az állatot belőlem!
olyan vagyok mint itt múltkor az egyik
gondoltam lemegyek vágásra ahol raktuk a fát,szétnézek mi újság,tele volt ággal gallyal, a vizes gallyon megcsúszott az eleje, és elvitte magával a motort
elsőnek egy hűtővédő mindenképp jól jönne
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Lehet őt minősíteni, de ti meg egyfolytában megakarjátok őt győzni az igazatokról...de minek? Ha nem szólnátok hozzá, és arra használnátok a fórumot, amire való, akkor a sok értelmes beírás közt fel sem tűnne, hogy ír ő is. De mivel már senki nem ír ide szinte csak ti, így elég szemeötlő...
nem volt egy normális mondata az embernek nem tud értelmesen válaszolni csak a saját hülyeségét hajtogatja amikor kérdeztem tőle valamit is nem tud rendesen válaszolni Isteníti magát aztán nagy buta ember...
Havernak pár éve azt ajánlottak a 2006-os RMZ 250-ért
SZŐRÉN akarták cserélni
gondoltam lemegyek vágásra ahol raktuk a fát,szétnézek mi újság,tele volt ággal gallyal, a vizes gallyon megcsúszott az eleje, és elvitte magával a motort
elsőnek egy hűtővédő mindenképp jól jönne
AKKOR most ÉN vagyok TASSNER...vagy TASSNER ÉN...?:)
Mert egyesek má kapkodnak itt össze vissza mint PEDOFIL pap az óvodában...
HELPMÍÍÍÍ!:)