Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erre csak ennyit...
a mai szleng meg így mondja: ne etesd a trollt
Levi és baráti köre! Itt egy a témába vágó idézet Woody Allentől:

"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Lehet őt minősíteni, de ti meg egyfolytában megakarjátok őt győzni az igazatokról...de minek? Ha nem szólnátok hozzá, és arra használnátok a fórumot, amire való, akkor a sok értelmes beírás közt fel sem tűnne, hogy ír ő is. De mivel már senki nem ír ide szinte csak ti, így elég szemeötlő...
S.Bence! Van minden, adj egy mail címet...
úgyis megtaláljuk egymást ha eljön az ideje
Az enyémhez nincs valakinek esetleg hútővédője vagy kartervédője?
mi ez má idejön ez a tajparaszt vak ember lehord mindenkit, próbálok vele normálisan beszélni akkor lefaszoz és még mi vagyunk a trógerek... hagyjuk má

nem volt egy normális mondata az embernek nem tud értelmesen válaszolni csak a saját hülyeségét hajtogatja amikor kérdeztem tőle valamit is nem tud rendesen válaszolni Isteníti magát aztán nagy buta ember...
Kortisz! Van rá hűtővédőm, ha kell!
Mit akart cserélni?Bejárati ajtót?
Havernak pár éve azt ajánlottak a 2006-os RMZ 250-ért
SZŐRÉN akarták cserélni
Kézzel lábbal magyarul úgyhogy úgy kikáromkodtam magam, hogy talán nem kell egy darabig. Bár ma egy ktm -re telefonálónak majdnem sikerült kicsalogatni az állatot belőlem!
ejj az a két szuka a biciklik között
Itt volt a hazája.
legalább olaszul?
Igen, 2-szer mentem ezért olaszba elsőre összevesztem az eladóval.
nekem tetszik mint a kettő! szép szerkezeteket vásároltál! akkor ezért mentél,amikor azt mondtad hogy te is mész egy hosszabb túrára?
Ja, majd reggel feldobok egy pénzt melyiket sározzam össze.
akkor most 2db van?
Még nem!
ktm elment?
Hát nem KTM de azért titokban hátha érdekel valakit, részletek a hirdetéseknél!
olyan vagyok mint itt múltkor az egyik
gondoltam lemegyek vágásra ahol raktuk a fát,szétnézek mi újság,tele volt ággal gallyal, a vizes gallyon megcsúszott az eleje, és elvitte magával a motort
elsőnek egy hűtővédő mindenképp jól jönne
NA ugyan mit vennél BELŐLE?:)
BAJ ha most ÉN kérdeznék?

AKKOR most ÉN vagyok TASSNER...vagy TASSNER ÉN...?:)

Mert egyesek má kapkodnak itt össze vissza mint PEDOFIL pap az óvodában...

HELPMÍÍÍÍ!:)
felextráznám belőle a motort