PONT a te véleményedre,tiszteletedre van szükségem FASZlevi...magasról szarom le...és a MÁSÉRA sem tartok IGÉNYT.
Az okoskodásról meg ANNYIT:
Tudom azt amit TUDNOM kell...de ha NETÁN majd valami mégsem KLAPPOL majd TÉGED meg a FÚDEMELEG haverodat kérdezem meg...csak előtte még befonom a HAJAM...
Nem veszed észre magad hogy mindenki rajtad rohog ? probalsz itt okoskodni aztán egy senki vagy kb
Úgy jöttél volna ide hogy normálisan írsz, meg ha ki is mondod a velemenyedet rolunk semmi baj. De így semmi tiszteletet nem kapsz égeted magad itt a fórumon csak vállalnád fel a neved hogy ki is vagy...
Fura dolog ez gondoltam ha DRZ S tank volt rajta akkor S verzió.Te biztos jobban le tudtad követni az előéletét.Én a kex-nél lévő képekből tuti S nek tippeltem de kex majd megmondja ha akarja milyen tipus is ez valójában.
A felső holtpontnak a jelentősége szelephézag állításnál ,a következő.
A dugattyúnak a kompressziós ütem felső holtpontjában kell lenni, akkor mindkét szelep zárva, van és akkor kell a szelep hézagot mérni. A hézag mértéke gyárilag meg van adva. Az rmz-én például van jelölés a tdc csavar kicsavarásakor, és könnyen holtpontra lehet állítani a dugattyút.
Ez a fórum is csak arról szól,hogy okoskodunk, vitatkozunk, fikázzuk a másikat !? Én tanulni szeretnék tőletek, okosodni, infókat szerezni , ktm-ben nyomulni
Se kedvem, se idegrendszerem, se időm a faszságokat végigolvasni...
Szeva papi írtam a képeidhez.
Grat a géphez aztán nem besértődni azon amit írtam csak tényleg nem lesz E a gép egy idomszettől.
Amúgy kérdezni is akartam hogy ha tudsz valami fasza dobot szerezni a DRZ-re lehet érdekelné majd a cimbimet.Csao.
hááááát-al nem kezdünk mondatot,úgyhogy hát majd az idők folyamán és használat során eldől hogy mennyire van rendben és mennyire válik be a sok izom gép után
ZARÁNDI HAVER...merrmossmá HAVERnak tekintelek...annak a szelepállítási ELMÉLETNEK még fuss neki KÉRLEK...merrmá télleg belegabaJJottál...mint majom a spárgába...
a szívattyúSZELEP zárása után ugyan MI gyön? Ha mán az ÓTÓMATA DEkompresszorrúl beszéltél...meg a kipufi ÁLLÍTÁSRÓL? Akkor mossmá OTT is lehet állítani vagy mossmá TEJESEN mindegy hogy hol?:)
FASZLevi...most ha TE nem szólaltál volna MEG...talán BÖLCS marattál vóna...
Egy értelmes mondatod nincs...FOGALMAD dolgokról még kevesebb...bújsz itt hol ennek hol annak a seggébe...mécc más után mint az UTÁNFUTÓ...valljuk be KEVÉS sikerrel.
Vigyorogtok itt a FÚDEJÓMELEGhaveroddal...SAJÁT tehetetlenségeteken:)
TE ne VELEM foglalkozzál...hanem a FOStalicskával amit megvettél...OSZT azon gondolkozzál el hogy TE mekkora ÁSZ vótál...meg vagy is... aztán majd TE is vered a SZERVÍZSZÁMLA láttán...NEM ŐSZINTE mosoJJal a FÉSZEDEN:)
Az okoskodásról meg ANNYIT:
Tudom azt amit TUDNOM kell...de ha NETÁN majd valami mégsem KLAPPOL majd TÉGED meg a FÚDEMELEG haverodat kérdezem meg...csak előtte még befonom a HAJAM...
KAPIS?
Úgy jöttél volna ide hogy normálisan írsz, meg ha ki is mondod a velemenyedet rolunk semmi baj. De így semmi tiszteletet nem kapsz égeted magad itt a fórumon csak vállalnád fel a neved hogy ki is vagy...
Ez lemaradt
A dugattyúnak a kompressziós ütem felső holtpontjában kell lenni, akkor mindkét szelep zárva, van és akkor kell a szelep hézagot mérni. A hézag mértéke gyárilag meg van adva. Az rmz-én például van jelölés a tdc csavar kicsavarásakor, és könnyen holtpontra lehet állítani a dugattyút.
Se kedvem, se idegrendszerem, se időm a faszságokat végigolvasni...
Grat a géphez aztán nem besértődni azon amit írtam csak tényleg nem lesz E a gép egy idomszettől.
Amúgy kérdezni is akartam hogy ha tudsz valami fasza dobot szerezni a DRZ-re lehet érdekelné majd a cimbimet.Csao.
a szívattyúSZELEP zárása után ugyan MI gyön? Ha mán az ÓTÓMATA DEkompresszorrúl beszéltél...meg a kipufi ÁLLÍTÁSRÓL? Akkor mossmá OTT is lehet állítani vagy mossmá TEJESEN mindegy hogy hol?:)
Egy értelmes mondatod nincs...FOGALMAD dolgokról még kevesebb...bújsz itt hol ennek hol annak a seggébe...mécc más után mint az UTÁNFUTÓ...valljuk be KEVÉS sikerrel.
Vigyorogtok itt a FÚDEJÓMELEGhaveroddal...SAJÁT tehetetlenségeteken:)
TE ne VELEM foglalkozzál...hanem a FOStalicskával amit megvettél...OSZT azon gondolkozzál el hogy TE mekkora ÁSZ vótál...meg vagy is... aztán majd TE is vered a SZERVÍZSZÁMLA láttán...NEM ŐSZINTE mosoJJal a FÉSZEDEN:)