Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha szeretnél konkrét választ kapni,írj ide,robeszkarman@citromail.hu
bakker ez igy van..1 perverzbetegállat
ezért nem is értem..miért olvasod? látod a fejlécét.. és szerűen átugod ennyi..engem pl egyáltalán nem zavar..csak látom hogy sok fejléce van.. oszt tudom olyankor..fejben van baj..nem kicsi....
most is onnan tudom hogy vele van a baj..mert neki válaszolá..hogy mit miről..nem tudom nem is érdekell..de a válaszod alapályán megint hoz6ta a formályá
Meg mindig azt hiszi hogy mindenki hülye csak ő nem ? Tolja itt a szánalmas musoratva majom közben egy vilagi senki marad mindenki szemében amíg nem képes felvállalni magát... Kicsit idejött okoskodni, tette a fejét nem jött be neki es most már nem tud kiszállni a sajat gyökérsegebol... Szánalmas senki egy ember ez
nyugi.. ne írj neki.. csak szopja a f*szunkat.. :D:D:D
Így van ez nálad is totál semmi értelme hogy itt vagy szerintem az se tudod hol vergődsz, próbálod húzkodni a másik agyát közben jókat röhögsz magadban mekkora ász vagy szerintem egy duplanulla sőt egy beteg egér szintjét verdesed alulról.
na EZ se fog KÁTÉJJEMET venni...
350 órás felújítás, durván 4 kiló...nicasil bevonatnál nincs hónolás...beteszed a következő lépcsőt, amit kér, és kész. Ha hónolni kell, akkor már rég nincs bevonat a henger falán....
Ha 300 óráig nem volt nagy felújítás és most mondjuk minden esedékes:
Csapágyak: 15000-20000 között
hajtókar:
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
henger honolás: 5000
dugattyú:
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
szelepek: 30000-40000 között
vezérműlánc: 18000-20000
tömítés: 25000
munkadíjjal 30000-50000 között, szerelő válogatja.

Nagyjából ezekkel számolj.
Ez nem hülyeség azért kérdezem.
HÜJJESÉGET mé kérdezel?
Eccerűbben: SZELEPVÁLLTÁS...

NEm VÁLLtáska...hanem VÁLLTÁS...
Most 300üo nál van felujítás vagy nincs? Hányszor kell kérdeznem?
EL van nézve...MESSZIRE...

A KOSnak is 4 azaz négy LÁBA van...mégis megbotlik...:)
az a csavar az a vezlánccseréhez van..
az szelephézag állitáshoz..semmi köze!hidd el..
pont semmilyen felső holtponton autódekósnál! nem lehetmegnézni mind a két szelephézagot..
bezzek kispolszkinál úgy lehetett..de ez nem kispÓlszki
kicsit bekavartam
szivoszelepet a közetlen a kipufi nyitása előtt egyszerű...
a kipufiszelepet meg a szivó szelep teljes nyitásánál..illetve közvetlen a zárása után...

elnézést az előbb belekavartam..mert már élyszaka van
a szelepösszenyitás miatt is hülyeség votna hoyg az egyike t a másik után tudom nézni..mert az egyiket pont a másik leőtt kell nézni
(szelepösszenyitás kipufi szelep MÉG nyitva és a szivó MÁR nyitva..
nem mindeg

elnézést kerék
TONI...láttam a képeket...SZÉP motort vettél...és a KÉPEKEN látható állapotából itélve műszakilag is RENDBEN lehet...

SOK sikert hozzá...szerintem JÓ lesz!:)
Dzsoni ! Elhagytam a töketlenségem és elszórtam a lóvém,mint a magjaim!
akkor csak RETESZELD...
Mostmár nekem is segítsetek! Mennyibe fájhat egy 300 üo ás felújítás?
ZARÁNDI KOS...ezzel még JOBBAN bekavartad a INZSENYÉR jelöltet...

Szívószelepet a kipufogó zárása után...azigen KOMÁM...MEGhajlok előtted mint a KETTESLÉTRA.
servicebe nincs, alul ír valami csavart amivel a főtengelyt lehet reteszelni, elvileg akkor az lesz az. Azon a ponton mindkettőt lehet állítani az a biztos :)
Szerintem nincs azzal semmi gond hogy feltette az arc a kérdést,csak azt nem értem hogy minek kell leharapni a fejét,vagy hülyének nézni? Nem az lenne a fórum lényege hogy segítsük egymást?

ui: Tudom most jön megint az arcoskodás.......