Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem exc 400
Nem kell valakinek?
10e
Ha a kiszemelt nekem is meglesz, én is lemegyek. Amúgy is szeretek berénybe lenni ,jó hely.
Húzd el a betont ,vagy elhúzom én
Én is ki akartam menni az új gépemmel már, de még nem volt rá alkalmam és időm... ha kijutok a közeljövőben majd írok pár sor mi a helyzet, meg tolok pár képet a pályáról
Szia!
Jelenleg le van zárva, nem használják és nem kezelik, motorral be tudsz menni, de nem tudom most milyen állapotban van, őszintén szólva mostanában nem jártam ott... nem tudom most kinek a kezében van, pár évvel ezelőtt magán kézben volt, próbálták volna bérbe kiadni, illetve versenyeket rendezni ott de nem nagyon jött össze
Elszomorító a helyzet, régen OB-kat rendeztek ott, most meg az enyészeté az egész
Aztán majd belepi a gaz vagy Sukoró sorsára jut. De nekik minden kell.
Kiváló állapotú KTM SXS Selle Dalla Valle ülés eladó!
Nincs szakadva / repedve / megkopva.
EXC / SXF 2007-11-re biztosan jó!

Félár alatt adom, 16eFt postával.
Kormány közeli körök rátették a mancsukat, folyik a kisajátítás...
Ettől szebbre gondolok és az egyben van az összekötő csővel.
Szia. Mi van a Jászberényi pályával azt hallottam bezárt , pedig ha meglesz a 450-em szerettem volna elmenni és kipróbálni.
Köszönöm, rendes vagy!
nem tudtam képet csinálni,mert este van és szarul vakuzott,de világosba csinálok majd
a kép lemaradt
Bácsi, amit tudnék ajánlani az a Doma lenne. Beszámításból maradt meg,ennyibe van nekem is (23.000), ha érdekel nagyon szívesen elpostázom!
hogy Vigyorog a kipufogóCSŐ-CSELÉK...KÍNJUKBAN...mennek a oKOSkodó KOS után...de hát EZÉ is látnak mindig maguk előtt csak SEGGET:)

OJJAN szép kerek szám ez az ÖTTVENES...istenke éltessen:)
Ott a pont!
tényleg 50 éves ..és tuti csaj egy kielégitetlen vén ribanc hát ezért ekkora idióta
Szép! Tök mindegy milyen ha neked elég erős. wr 450-hez esetleg valami sport dobod?
itt vagy 50éves és annyi eszed sincs mint egy 14 évesnek legyél büszke magadra
Akkor figyelmesen olvass és tanulsz, hogy mit............. ha meg valami bedöglik ne sajnáld a tel. költséget hívj!
Lehet hogy felfelé lett folytva nem?
rosszul is esne ha utólag derülne ki hogy S verzió, én meg fizetném a drága pénzt a 37kW-ért és az élvezet meg nem lenne meg