Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaj de vicces gyerek vagyol verdesselek a tökömhöz!
Két teljesen felesleges dolog! ;)
http://translate.google.hu/tra...
SIPAK...szerVICE könyv NINCS...de NEM is kell...NAGYkalapács és HIDEGvágó...ami IDE vágó.

A HIDEGvágót MELEGEN ajánlom...
Üdv mindenkinek!
Van itt olyan személy aki foglalkozik Ebayról rendeléssel?
a masik hengernek is ugy kell kimeznie ;) kiiktattak a SAS (secondary air systrm) cuccost, aminek kizarolag katalizatoros dobbal van ertelme. ha katalizatoros, vissza kell kotni vagy szeteg a katalizator. ha a dob ki van belezve, igy jo ahogy van
Hali tudna nekem valaki segíteni? Husaberg fs650 hez kellene service könyv, turkálódtam neten de nem jutottam sokra, na meg azért itten érdeklődöm mert a berg fórum be van porosodva.
Sziasztok, gyors kérdésem lenne egy 2008-as 950 supermotóval kapcsolatban:
A hátsó henger bal oldalán hiányzik valamilyen alkatrész és a helye egy lemezzel van letakarva. Mi hiányzik onnan és milyen sumákság lehet a háttérben? Csatoltam képet, hogy jobban érthető legyen. Köszi!
Mennyi az annyi?
http://www.kepesmotor.hu/honda...

FÍNOM lehet mint a vajaskalács...

NEM a hirdetés a lényeg...hanem a MOTOR...
4-es van!
Az igazságot NEM keresni nehéz...hanem elfogadni...de meg lehet szokni...

Persze FÁJJdalmas...mint ahogy némejjeknek a GONDOLKODÁS is...

Kasza meg van MÁSHOL is...de csak a BUTA,OSTOBA ember támad...

A motorbiszniszről csak ANNYIT...mindenki azt csinál a motorjával amit akar...ha lelakja lelakja...ha keresni akar rajta keressen...

A nyavajgó,sóvárgó,saját szarát megevőknek meg azt ÜZENEM:

HA FÁJ hogy valaki keres valamin akkor kenyeret SE vegyél...se BUDIPAPÍRT...se egyebet...mert azon is valaki KERES...a PÉK,a papírGYÁRTÓ stb...ÚJ motort se kell venni..mert azon is KERES a kereskedő....vagy biztos MÁLLTAI SZERETETBŐL árul nem?

Semmi szolgáltatás,semmi ÁRUCIKK NINCS INGYEN...ha KELL megveszed...ha nem akkor NEM...
Eladó KTM adventure 640 digitális műszerfal!
Tud vki szerezni KTM 640-hez '06 karbi és légszűrő közötti gumi harangot?
KERESEK 4 vagy 6 sebességes komplett váltót 2004-es Sx 450be. Ha van Kérlek jezd!

Sürgős
Nem teszünk mi ilyen csúnyaságot, de ahogy olvasgatok látom páran már fenik rád a kaszájukat!
Ezért ilyen ez a világ mert nem vagyunk egyformák, és nem kell mindíg mindent érteni meg a másik fejébe látni! Azzal meg mi a probléma ha valaki nem leütött szart árul, ha meg csak az van akkor meg megy a sírás, hogy vennék de nincs mit!
Akkor RAGAGGY meg egy KÁTÉJJEM kipuffogőcsövet...amaz meg egy béna BÉTA korrmányt...osztán CSÖRTE!:)
Azért a dicséretet is észrevehetnéd a dologban(amúgy ha jól emlékszem nem írtam semmi rosszat a motorodról, sőt. Erre meg jössz az "Áruld a Betádat, és vegyél rendes motrot" szöveggel.)! Amint mondtam, nem értem ezt az egészet! Van egy szép és jó motorod, akkor miért akarsz megválni tőle, ahelyett hogy használnád! Ha rendeltetésszerűen használod akkor előbb-utóbb lesznek rajta karcok, eladod olcsóbban, motoroztál vele jókat, motoros vagy. Ha ugyanígy használod, de ugyanannyiért akarod eladni mint vetted bolond vagy(ha véletlenül elviszik, akkor meg inkább lottózzál mert akkor mázlista vagy). Ha meg csak néha gurulsz vele, szinte vitrinben tartod és még keresni is akarsz rajta akkor meg kupec vagy, nem kell ezen besértődni!
Én sajnos csak ilyen paraszti ésszel tudok gondolkodni...
És ha az előző hsz-t ennyire támadásnak veszed, akkor szerintem Te is érzel némi igazságot benne! Elvégre: Nem zörög a haraszt... De hagyjuk... Béke...
Nincs kardom!
OSZTÁN mi lesz csicska? FALBARÚGSZ? A tassnergarage FALÁBA?
nefélj öcsi.. viszem én még a ktm et a taschner garageba.. :) ..nem is vagy messze :)
János...bugris....ánngárrd!:)
ÁMEN!