Motorvásárlás előtt állok. A segítségeteket szeretném kérni,hogy mi módon kellene megírni az adásvételi szerződést,hogy hivatalos elfogadható legyen,viszont védjen engem abban az esetben hogy ha hót halálos szar a motor,nagyon romon van ?! Tehát az eladó köteles legyen visszavenni, ha eltitkolt, külső észre nem vehető problémája van a motornak,ami utólag derül ki egy hivatalos szervizben végzett vizsgálat után! Akinek tapasztalata van ilyesfajta dologban, szívesen várom a tanácsát!
Grat a Berghez!
Ez az amit felújítva adott el a srác?
Vagyis hirdetve úgy volt.
És milyenek az első benyomások?
Láttam a HD képeken hogy volt hegesztve egy helyen a blokk.
Mi történ vele mit mondott rá?
Csá meg van még a duke is ugyan úgy sehogy nemáll, közben úgy hozta a jólét hogy vettem egy Berget mellé ami papiros is meg minden, régóta ilyet akartam most végre megvan és iszonyú!
Miért van rajzod Berg lehúzóra is?
A Zarándi kossal? Aki magától oKOSabbat,ügyesebbet el se tud KÉPzelni? Mindig azt hiszi ÖVÉ az utolsó szó...de az ÁLLATKERTBEN se a ketrec rázza a majmot...
Vagy a sok értelmes FIJATAL gyerekkel? MINT pl EDEM...a 46os rajtszámú HEJJIHÜJJE...akinek csak annyit ÍRNÉK:TE...azaz te még csak csengettél mikor én már bicikliztem...sok havat meg kell még enned amit én már megHUGYOZTAM...hogy TE nekem okoskoggyál...meg megmondd mit tegyek...
Az értelmezéssel,FELfogással látom TÖBBEKNEK problémájja ADÓDIK...nap NAP után...:
Egy szóval nem írtam-mondtam hogy NEírkáljatok egymásnak....ne beszélgessetek...VELEM ne foglalkozzatok...mert véleményem NEKEM is lehet...mert az ojjan mint a SEGG...mindenkinek van:)
pontossan...
nem kell észre venn a kielégitetteln vén ribancot(mert ez csak is az lehet.. semmi esetre sem sima férfi..vagy nő...)
át lehet ugtra a beteg irásait.. át is kell..se értelem(mint az írójána se) se keze se lába...ugyhogy
nagyon egyszerű... ha nem irtok neki visszaválasz egy idő után vagyy elatakarodik..vagy megszokjátok de el sem olvasva gyakorlatilag... köddé válik..ugyhogy én csak ezt tudom tanácsolni...
mindjárt jön hogy nem osztott lapot meg vezér kos.. de már nem gond nem olvasom én sem egy ideje...
csak téged ezek szerint megent valami BB-t irt..azaz...bődületes baromságot irt...
remélem nem akad ki hogy elolvas ..mert lesz a nevealatt megint több sor...amit megint csak nem fogol elolvasni
Csak azt nem tudom mit foglalkoztok vele, nem kell neki válaszolni semmire azt megunja majd, látja hogy a kutya sem törődik vele azt kiszáll a buliból.
Ti is tehette róla mert állandóan visszaírogattok és azt élvezi hogy tud veletek szórakozni, közben jót nevet rajtatok.
Nem tudom mire jó ez gyökér viselkedés amit csinálsz, csak röhögni lehet rajta de azt is csak erőltetetten... Nyomod itt a gyökér szövegedet, közbe mindenki egy seggfejnek néz, mert az is vagy. Ha az ember normálisan el akar dumálgatni te akkor is jössz aztán nyökögöd a szarságodat. Büszke lehetsz magadra te majom...
Motorvásárlás előtt állok. A segítségeteket szeretném kérni,hogy mi módon kellene megírni az adásvételi szerződést,hogy hivatalos elfogadható legyen,viszont védjen engem abban az esetben hogy ha hót halálos szar a motor,nagyon romon van ?! Tehát az eladó köteles legyen visszavenni, ha eltitkolt, külső észre nem vehető problémája van a motornak,ami utólag derül ki egy hivatalos szervizben végzett vizsgálat után! Akinek tapasztalata van ilyesfajta dologban, szívesen várom a tanácsát!