te meg menőbb lennél kicsi póni ha elhúznál innen a gecibe :) mert még mindig nemmerted elmesélni merre lehet megtalálni téged :) csak h dumcsizzunk :)
SZARÁNDI...kedveskeggy a csapatodnak...ÉN leszarom...soha nem tartoztam és NEM is fogok egy JUHnyájba se KOSfej...TE ebbe éled ki magad hogy vered itt magad a videjóiddal,próbálod jáccani a KIRÁJJT...mikozben csak egy nagy KOSfej vagy...hatalmas ARCAL(pofával)...
NEM vonom kétségbe hogy tudsz motorozni...de HIDD el menőbb lennél ha SZERÉNYEBBEN adnád elő...de JUHból csak BIRKA lehet...vagy KOS:)
Ezt pontosan nem értem! A magyar embereknek miért van az a kényszerképzete hogy lehetőleg ingyen legyen amit szeretnek(vagy inkább minden)?
Igaz hogy nincs pénze az emberek többségének, de ha valamit kapsz akkor azért fizetni is kell... Régen is ez volt, csak akkor cseréltek az emberek árut! Most elvileg semmit sem érő papírfecnit kapsz!
Veszek egy vasat, használom, majd annyiért akarom eladni mint vettem(elvégre akkor motoroztam majdnem ingyen, gondolom lánc, gumi, fékbetét, olaj stb. nem növeli az árat?!?)? Hol itt a használatból adódó értékvesztés?
De magát az elgondolást sem értem... Eladod a tényleg szép motorodat (ami ha belül is ilyen rendben van mint kívül akkor baromság) x összegért, de szeretnél újabb legalább ilyen állapotú gépet úgy hogy maradjon az x összegből is ?!?
Hát ja! Akkor én is meghirdethetném a 2009-es 525-ös Beta-mat de szeretnék helyette egy újabb min. 2012-13- as 500-as exc-t, de ne kelljen 100-200-nál többet rátolnom! Ez mennyire lenne reális?
De ha véletlenül Neked ez összejön akkor csak gratulálni tudok!
Eldöntendő kérdés: motoros vagy, vagy kereskedő... Ha a második akkor az előző irományom tárgytalan...
te idegbeteg hülye gyerek..hát itt vagy...
hiányoztál már innen mint a hererák a szemészetről
eszem ágában sem volt hogy gyere..ez egy zárt kis csapa...balfaszokra nix itt szükség ..csak kedveskedni kartam neked..ha már itt mindenki utál
de ezen irásodra csak ennyitelt belőlem...
Hidd el nem sajnálom én ha megyek vele amennyire tudok motorozni azt kihasználom külömben rá sem ülnék, de az alkatrészt meg az időt sem sajnálom rá! Kupeckodni, meg keresni sem akarok rajta csak annyit, hogy ez a drága hobbi ha lehet nekem ingyen legyen bár ez nehezen jön össze!
A lényeget lehet nem értetted az írásomban.Sógor is beleesett ebbe a hibába.Nagy motoros volt,vele kezdtem el az endurózást aztán egy motorján szép összeget keresett és onnantól csak vette és adta a motorokat.Nem mondom persze keresett vele pár százast de alig jött utána velünk motorozni.Félt hogy összebassza a motort a dzsungelben ezért inkább otthon maradt.Enduróra meg pláne nehéz vigyázni terepen.Ma motorja sincs kutyatenyésztéssel foglalkozik.Sajnos azt kell lássam szorult anyagi helyzetben vannak az emberek de nagyon fontos hogy megmaradjanak azok az értékek mint amit a motorozás is ad!Lehet értékként tekinteni a motorra de akkor sose fogsz igazán felszabadultan motorozni.Erre csak azért tértem ki mert ezek az 525-ök valóban jó gépek és kár őket tovább adni ilyen szép állapotban.
NEM vonom kétségbe hogy tudsz motorozni...de HIDD el menőbb lennél ha SZERÉNYEBBEN adnád elő...de JUHból csak BIRKA lehet...vagy KOS:)
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
nem kell ingyé semmi..inkább fizessen érte hogy odaadhassa nekem
de egy idő után már ez sem volna elég...
Igaz hogy nincs pénze az emberek többségének, de ha valamit kapsz akkor azért fizetni is kell... Régen is ez volt, csak akkor cseréltek az emberek árut! Most elvileg semmit sem érő papírfecnit kapsz!
Veszek egy vasat, használom, majd annyiért akarom eladni mint vettem(elvégre akkor motoroztam majdnem ingyen, gondolom lánc, gumi, fékbetét, olaj stb. nem növeli az árat?!?)? Hol itt a használatból adódó értékvesztés?
De magát az elgondolást sem értem... Eladod a tényleg szép motorodat (ami ha belül is ilyen rendben van mint kívül akkor baromság) x összegért, de szeretnél újabb legalább ilyen állapotú gépet úgy hogy maradjon az x összegből is ?!?
Hát ja! Akkor én is meghirdethetném a 2009-es 525-ös Beta-mat de szeretnék helyette egy újabb min. 2012-13- as 500-as exc-t, de ne kelljen 100-200-nál többet rátolnom! Ez mennyire lenne reális?
De ha véletlenül Neked ez összejön akkor csak gratulálni tudok!
Eldöntendő kérdés: motoros vagy, vagy kereskedő... Ha a második akkor az előző irományom tárgytalan...
hiányoztál már innen mint a hererák a szemészetről
eszem ágában sem volt hogy gyere..ez egy zárt kis csapa...balfaszokra nix itt szükség ..csak kedveskedni kartam neked..ha már itt mindenki utál
de ezen irásodra csak ennyitelt belőlem...
többieknek nem röhögni
LEGGfelljeb a BUSZRÚL marattam le...de még ARRÚL se...mivel NEM utazok VÉLE...
Amúgy szép a masina!
pedig tök egyformák