Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Enyémhez már ez a kultúráltabb tükör van de ezt se szoktam rá feldobni csak műszakira.
Arra tökéletes
Meg aztán ha a belső szélében magadat látnád akkor talán neked is tetszene!
Nálad a pont műszaki előtt készült a kép.
Hát nagyon max 8 amiért venni akarok, talán majd egyszer lesz.
Gyári KTM és ez volt ingyen!
Gyári LC4 tükör is ilyen. Műszakira az volt nekem mindig fent
Édddees jóanyám az a tükör
Egy új hátsó sárvédő és szinte karcmentes!
Nem az én motorom felé akarlak terelni mint írtam nem célom eladni de számomra reális áron eladnám.Viszont az tuti hogy 800ezer alatt nem nagyon találsz olyan exc-t amire aztmondanám hogy tuti.
Azthiszem az a pénz nem létezik.Tudod van a pénznél fontosabb érték is.
Köszi. Legalább nem mentem 180km-et potyára
1M-ért csak akkor vennék ha eladnám a kicsi Z-t, de már nem akarom.
Inkább mellé akarok egyet.
Van az a pénz amiért kinyitnád a hátsó kaput
Úgy vagy ezzel is mint a motorral:
Ha valaki megfizeti, leszel hercegnő
A testem nem eladó
jó de te esztétikusabb vagy mint bugic az is felnyomta az árat
Te egy lángelme vagy Amúgy viccet félretéve teljesen megmondtad a tutit.1millióért elgondolkodnék az eladáson.Valóban nem hirdetem és tudom milyen a motor nálam van 6éve ezért sokra tartom.
De jól sem néz ki se képen se élőben! A blokkját meg mielőtt elvitték a tulajtól, szerintem direkt üresben szétpörgette talán még olaj se volt benne. Kb. a 40.-ik rúgásra el is indult mert az aksi vagy az önindító be van halva. Ilyen zörgést én még ktm-ből nem hallottam rögtön meg is ált aztán már nem tudtam elindítani. Láncszett és egyéb kopó cuccok mind kuka. Talán 300 e.-et érhet így és még akkor is lutri!
enyém is így ment el..
há nyiván túlárazod, mert nem eladni akarod, hanem ha valakinek annyiért kell akkor vigye. nincs ebbe semmi..

szerintem 1m ft re lövöd az árat

( meg még vagy 150 )
Ha nem ragaszkodnál a ktm hez nekem lenne egy husky smr 510,nincs agyon hajtva,sőt 2 éve szinte csak porosodik,tavalyi kép
Emailben elmondom mennyiért válnék meg tőle.Nem kell hogy itt csámcsogjanak.Aki tudni szeretné megírom neki.
Akkor mond ki.
Én is meg akartam. Lehet hogy jól tettem hogy nem pazaroltam rá a drága időmet? Képekről nem néz ki rosszul,de hát akitől a bank viszi,az ad az arcára. Ne hogy már másé legyen.
Ezt megnéztem személyesen, tudnák mesélni róla.