Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én mással szoktam heggeszteni.. :D a villany kicsit erős lenne
most tanulom villannyal 10-ből 1 sikerül
milyen csicska vagy
meg hegesztek kicsit és megvan
valószínű összejön mindez... kérlek folytasd
eladom a hornetet az árából megveszem az 1290R-t lerugom róla fejidomot aztán eladom a maradék pénzből 990duke-ot veszek meg egy smt-t a csőváz miatt
majd amikor a 690 smc meg a superduke lesz a garázsban
neked tetszik a fejidom? és a régiek tetszenek? csak megkérdeztem.. tudod.. :S :D
nekem meg pont hogy tetszik a fejidom, sőt az egész.. a régi duke-ok meg nem... ízlések és pofonok
A fejidom az nekem sem annyira bejövős.
A KTM úgy néz ki jobban a műszaki tartalmat helyezte előnybe mint a dizájnt.
Nekem is van olyan ami ennél sokkal jobban tetszik kinézetre.
De ha motoroznék vele nem biztos hogy másik naked jobban kellene ennél, persze ez csak spekuláció mivel nem valószínű hogy fogok tudni ilyennel menni.
igen igen... :) oké! :) az istié 98% ban ilyen csak más a tükör nincs a hátsó lengőkaron matrica meg olyan védő a blokkon.. ennyi a különbség! :) kb..
Nem, ezt G.Sándor vette meg
JA........ NEM! SRY! FAKE!
ezt kajdacsra hozta el a keserű istván nem? :P
Nem tetszik a fejidom meg a kipu, az enyém még szebb volt, a régebbi verzió.. 2006-osom volt 2007- fejidommal
Az SC azt hiszem az SMC széria elődje.SC tipusról nem tudok nyilatkozni, de az SMC tipusok erősebbek mint a simák.Mondhatni gyári tuningoltak
gondoltam hogy tetszeni fog,azért mutattam újfajta márketing
Ezt nem te árulod koma?
Lehet ezért nem viszik el
Kukkantsd már meg a két idomot.Egyeznek a csavarhelyek?Marhára máshol vannak.Komplett hátulját le kell cserélni még az űlést is ha ilyen hátsó idomot akarsz.
Helló! A jelenlegi farokidomom olyan, ami az első képen van.(SX 125 2002-2003).
És az lenne a kérdésem, hogy az olyan tipus, mint ami a második képen van, az rámenne-e vajon az enyém helyére (oldalsó rajtszámtábla levételével persze).
Mert már láttam párat, amin ilyen volt.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Mennyivel egyszerűbb lenne mindenkinek, ha megadtad volna, hogy milyen motorhoz valók is ezek az alkatrészek...
Értem.Azt hittem a supercomp megnevezés valami gyári tuningot jelent amitől pl. több lovas a motor.
Sziasztok!
Az alábbi alkatrészeket kínálom megvételre:
váz: 30.000 Ft
villabefogó: 12.000 Ft
kormány befogókkal: 10.000 Ft
2db műanyag idom: 1500 Ft
láncvezető + lánc: 3000 Ft
lábtartó(első): 8000 Ft
váltó(6 sebességes): 30.000 Ft
berugótengely összeállítás : 8000 Ft
komplett gyújtás(állórész és lendkerék nélkül):25.000 Ft
blokkfél(jobb oldali): 20.000 Ft
komplett első fék: 20.000 Ft
komplett hátsó fék(fékpedál nélkül): 15.000 Ft
hengerfej: 6000 Ft
membrán: 8000 Ft
komplett vízpumpa: 8000 Ft
vezetékköteg világításhoz: 5000 Ft
vízcsövek: 3000 Ft
dekni: 4000 Ft

A 06 30 5862122 számon vagy üzenetben érhettek el. Természetesen az árak irányárak, több alkatrész együttes vásárlása esetén még több kedvezmény.