Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért kopik(ég) hamarább el a gyűrű a hűvelyezet hengerben mint a nikasilosban?
Pont te írtad, hogy a Szikszaihoz jársz a gépműhelybe. Kérdezd meg a véleményét a hüvelyezésről! 4% teljesítmény veszteség a Nicasilhoz képest, picit más az illesztés, és melegítésnél kell figyelni egy kicsit...az árkülönbözet meg...
...gyűrű széttörik, henger szétbaszódik, dugó esetleg megáll, hajtókar hajlik, esetleg nyitptt szelepbe dugó belebasz...
most írtam:
Mivel 4t-nél jóval vékonyabbak a gyűrűk,ezért a hüvelyezés után ezek szép hamar el is kopnak/égnek...a többit nem sorolom...(gyűrű elkopik, dugó csere, henger újrahüvelyez...rosstzabb esetben, ha a gazdi szarik a gyanus jelekre, szelep csere, etc)
Akkor mi van rajta rúgod osszt kész?
De nincs ám
exc-én nincs gyújtás kapcsoló?
Nem tuti, de olyasmi rémlik hogy az EGS kicsit utcaibb kivitelű mint az EXC, pl. volt rajtuk gyújtáskapcsoló meg ilyen faszságok...
Miért hülyeség 4T hüvelyezni?
nem sok...
Az EGS-t asszem csak 2001-ig gyártották...de már az EXC előtt (91-től)
Talán kicsit lehet az EXC széria elődjének tekinteni...
Ha hülyeséget mondok, nyugodtan javítsatok ki...
Azzal sztem necces lenne...nem nagyon fér el a sorok között...
Vájjá a kawa gyárilag hűvelyes nikasilos volt.
Eleve hülyeség 4t-t hüvelyezni, szal nem értem,miért mondta....
Harley Davidson Nightrain 1500 cm3 ?
Fater úgysem jár vele...
mi a különbség az EXC és az EGS között?
nekem azt mondta a srác aki csinálta a hűvelyezést amikor mondtam neki hogy legközelebb 2-t akarok hogy azt rosszabb hűvelyezni mint a 4-t.
Motortól is függ
meg lehet...annyi is volt, csak fel lett lőve 300-asnak...
Óhhh akkor még lehet hajtani bőven
de azt is meg lehet csinálni nem h 250-es hengert raksz rá nem 300-ast?
ne viccelj, motorral kb 30perc alatt lent vagyok nálad.....
Mihez képest...
Nem árt ha az ember vesz néhány pótalkatrészt, mikor megteheti...ki tudja?
nekem adott volt a perselyezés, de ez volt az első...még 3 túlméretes dugót bír el a henger...az az én motorozásom mellett (hétvégente) kb 3-4 év...szal bőven van időm...
Aha értem.Nekem ha megdöglene sztem nem perselyeztetném hanem vennék vmi használt jó hengert.
Igaz neked nem ilyen könnyű mert "spéci" hengered van h csak úgy kerítek rá 1 hengert...
Köszönöm!
Nagyon befürödtem mostanában a motorokkal, de persze erre rájátszott az én hülyeségem is...
Mivel itt laksz nem messze tőlem, vazze!