Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még a 12 sem olyan reális, mert ugye akkor majd 100as átlag van, azt meg nem könnyű tartani, szerintem ott valami hiba van
persze csak akkor ha a ktm is úgy gondolkozik mint egy átlag vidéki
Egyébként igazad van ebben, nekem is fura hogy csak ennyit mutat.
Holnap lemérem hogy nem e túl lassan méri az időt.
Még ha 12 óra lenne benne akkor reálisabbnak találnám a dolgot.
Tőlem meg se kérdezik ha olyan állapotban megyek haza.Minek kérdezzék,úgyse emlékszek semmire!
Akkor a túra jó volt,az anyagi kár jelentős! Vannak ilyen napok!
nem kicsit másnaposan mentem el motorozni, hát drága lesz, lett
otthon vasárnap hajnalban ezzel a kérdéssel vártak : http://youtu.be/GDA6e2xp4uc
Hát pedig ennyi van benne, ha megmozdítod a motort számol az üzemóra számláló másodpercben, ahogy megállsz vele leáll a számláló.
Mióta fel lett újítva 0ról kezdte és most 6 óra 10perc van benne, kilométer is 0ról indult és 1100 van most benne.
ennyit mint vasárnap az összes motoromat összesen nem röptettem
egy hayabusának becsületére válna 6 óra alatt lecsavarni 1100km távot
Okés, köszönöm!
tyűűű, hát azt most meg nem mondom neked legközelebb ha megint SM lesz majd felírom!
Szia!
Most hogy SM-ként használod a gépedet hogyan viszonyul az üzemórád a kilométerhez?
Nálam SM közúton használva 6 üzemóra 1100 kilométer.
Sikerült a lánckerék mögötti szimering cseréje, nehéz szülés volt kibányászni, egy skf, szimering került a helyére! Úgytűnik a probléma megoldódott ezzel már nem szivárog az olaj!
Köszönet mindenkinek!
Háá mitörtént? Változott a horizont?
Köszönöm az infót.
nem dehogy, azzal nincs gond
Ugyanaz a fizikai mérete...a torokméret tér el, meg a bele...
Hali!
Van valakinek eladó gyári KTM kormánya (enduro, 28.6 os)?
Tán túl gyenge a gép?
Sziasztok!

Nem tudja valaki hogy FCR41-es karbi befér-e az 525 EXCbe? Csak az önindító miatt kérdem, az eléggé közel van a 39es aljához is. Mert a torokméret mindkét oldalon megfelelő.
Valamint átfúvókázva jó a motorhoz? Csak mert az 525SXben 41es van elvileg, gondolom ha úgy alakítom ezt akkor ezzel sem lesz baj (már ha belefér)
giraffe64@freemail.hu
Szia érdekelne a szett menyi lenne az ára ?
csak annyit szerettem volna ezzel mondani,ha már tőlük veszem,ők csinálják meg,és minden gyári,akkor jó lesz.legalábbis ez a garancia a minőségre,de nem így lett,sajnos.Egyébkent akkor miért vállalták be,mondhatták volna ,hogy ők sem tudják különbül megcsinálni mint én,és mentem volna dekoroshoz.ebben valóban hibáztam,csak túl drága tanulópénz volt.amúgy ment a mail.
Sziasztok,

Ha egy Exc-n gyújtás oldalon meg lett bontva a blokk mindenképpen cserélni érdemes a tömítést? Köszi!
Szia!

Meg tudnád mondani, hogy 13-50 illetve 13-52-es áttételhez hány szemes lánc kell? KTM EXC 450 2005
Most 13-50 van fennt és 114 szemes regina.
Köszi: