Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom hogy viszi a posta
sima levél semmit sem ér, ajánlott ugyan mennyi lehet?
de nézd meg a méreteit hogy passzol-e ott van a linken egy pdf abban benne vannak a fizikai méretek

de előbb teszteld a tiéd, aztán ha a tiéd nem jó és egyeznek a méretek írj egy mailt aztán üzletelünk
azt a jeladót meg megoldjuk olcsóért
Hát fotósnak ne menj el
Hmm hát, nem tudom, de szerintem ugyanilyen reed relé az egész.
Az esetleg nem lehet hogy a mágnesből letört egy darab, aztán nem olyan erős?Próbálj meg rátenni valami kicsi mágnest, hátha csak annyi baja van
hát pakson vagyok, 80km re vagy tőlem, mennyi lenne a cucc? levélként eljönne sztem, olcsóbb mintha elmennék érte!
ilyent tudnék szerezni
csak 3 vezetékesben
ha a közelembe laksz olcsón megkapod
nem tom mennyire látszik de ezaz.. ez 1 ilyen kis vékony műanyag lap..
Sok éhes szájat kell etetnem
Fényképezd már le és told fel.
és ezért a törött szarért képes lennél pénzt kérni éhetetlen
nekem nem ilyen a dolog.. nekem ha ülsz a motoron akkor a bal oldalon amin rajta van a féknyereg a villa aljára van 1 2 centi vékony műanyag lap felcsavarozva 2 kis csavarral és az ment tönkre elektromosan nem mechanikusan.. kb úgy néz ki mint amit az előbb küldél az a vaj színű..
Nem értelek.Tehát neked a km óra érzékelője tört el?
Mondjuk előfordulhat hogy neked másféle az érzékelőd, mert mintha láttam volna olyan 640-est aminek jobb oldalt volt a kerékagynál.
Na mindegy nekem ilyen van, ott van a féknyereg mellett.
Odaadhatom, de ebben széttört a lényeg.Mennyi pénzed van?
van olcsóbban is
ide a legkisebb is jó mert szinte semmi áram nem megy át rajta
csak meg kell hagyni a lábait jó hosszúra mert az "veszi"az adást
nekem van az a kis műanyag és 2 fém kis csavarral fel van csavarva.. ha neked csak a csavar tört el de a belseje jó vagyis elektronikailag működik add már oda :D
Abba a műanyagban nem mágnes van, hanem egy ilyen "szerkezet" amit az előbb töltöttem fel.Igazából 2 lemezke, ami egymásnak ér mágneses erő hatására.
Volt vagy 1000 pénz
24990 Ft 1 olyan geci műanyag.. aztán van benne 1 mágnes kb.. néha mér az órám néha nem.. hétvégén mentem 400kmt, óra szerint csak 97 et még holnap kimérem ilyen ellenállás mérővel h biztos a jeladó e a rossz (bár sztem tuti) aztán ha rossz akkor nem tudom mit csinálok, először leszívom magam aztán keresek valami megoldást.. és linkas te ezt mennyiér vetted? zsiri a vékony órához ami van az nem jó nekem?
Azért durva hogy egy ilyen szarért mennyi pénzt képesek elkérni egyes helyeken
én ilyen gagyi 100 forintos ajtónyitó riasztóból szedtem ki a reed csövet
ráhúztam pár réteg zsugorcsövet és bombabiztos lett
Én ilyet vettem.Gyorskötegelővel felfogattam, a vezetékek végeit összeforrasztottam és hibátlan volt
Elrontani nem tudod a vezetékek forrasztását mert ez impulzust mér, az meg mindegy melyik vezetéken jön be vagy ki
Ha bemész valami hiradástechnikai vagy hasonló kis elektronikai boltba és kérsz "reed relét" akkor azt rögzited és kész
Nekem is az volt, mert a rázkódástól eltört a műanyag csavar lent.
Ez is ugyanaz mint a gyári, csak a külseje más
De van...a csík órához való...
nincs valakinek ktm re km óra forgás jeladó? ami lenn van a keréknél az a kis műanyag gedva kellene nekem! :S
Valaha ez tényleg az volt, és a VB-s motor 100 LE felett volt...csak erről eltűnt egy-két alkatrész, ahogy látom. Bár így is kuriózum, de ennyit nem ér. Rocco árult egy ilyet évekkel ezelőtt, akkor 1 millát kért érte...
Már elvitték
mentem vele vagy 160km-t eddig, és csak a szezonnyitó miatt maradt így.. itthon már várja új csapágyakkal az enduro szett
tudtam én hogy utcai supermotozásoz kell javarészt,nem pedig terepre
Én szerintem ez kamu. Mármint véleményem szerint ezt valaki otthon építgette hobbiból. Az én motoromon ami majdnem 20 éves volt na annál volt a lengőkaron a sztender. pár év mulva már a vázra tették. Rajta a gumin a paper, full igény. Fekete blokk? Bár ez lehet festve van.. ÁTalakított elsőfék Nem nagyon áll rá már a szemem az LC4-ekre de ezek egyből feltüntek. Tapasztaltabb kolégák biztos tudnak többet mondani, mindenesetre én túlzónak érzem a 90 LE-t