Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami elérhetőséget -email- adj kérlek, kéredznék!
62 póni gyárilag a 660 SMC. Hogy mennyi van a forgalmiban az részletkérdés!
Az 1-ik én vagyok, de te vegyél új tárcsát 3-szor annyiért mert te okos vagy! Nekem jó a használt amin még szinte kopás sem látható!
Valami elérhetőséget adhatnál, mert van ami érdekel!
aha.
62 lóerő és 60nm nyomaték azthiszem
nem hinném!
helohelo!
azt szeretném megkérdezni tőletek ,hogy a 660 smc az egykipufogós az tényleg csak harminc valahány lovas meg negyvenvalahány Nm-es?
egy csomi specifikációban ezt látni...vagy csak ennyire vissza vannak fojtva gyárilag?
Választ előre is köszi!
Pár darab alkatrész,ha valakit érdekel.
- Gyári hűtőventillátor,kétféle felfogató kerettel,a kissebb az SX,EXC,van hozzá ha kell hőgomba is.
-EXC,SX kartervédő,gyári.
-Gyári duplacsöves elosztó.
-Gyári lábtartó rezgéscsillapítók,kipufogó felfogatók.
-Gyári 2db LC4 fekete hátsó sárvédő,egyik lámpás,másik sima.
Lehet én látom rosszul, de ki az a hülye, aki használt féktárcsát, és lánckereket vesz? mi értelme annak? Mellesleg ami a nagy lánckerék közepén van kicsi lánckerék az egyenesen kuka szemmel láthatóan meg van nyúlva, fogak kicsit kancsalok lettek már. de amugy meg ott a

kepesmotor.hu
vatera.hu
aprod.hu
jofogas.hu

mondjak még?
írtam már fácsén is de akkor írok ide is hogy van.. de még akkor e-mailt is írok
Sziasztok! Keresnék használtan oldaltámaszt! mivel becsomagolva elég komoly ára van... Esetleg ha van valakinek emailben értesítene róla ? luczo.b@freemail.hu
Köszönöm
Így van ezek szerint még mindig jó az arc memóriám!

Üdv
Sziasztok!Kinek van KTM exc 530 08? olaj cserekor ha 6 dl megy a blokkba hol a szint? köszi!
Van valakinek tapasztalata ilyen: http://fuchs-oil.hu/termekek/s... olajjal? Elég olcsón jutnék hozzá,csak nem tudom mennyire jó
Hali zarándol!
Nincs véletlen egy 42-es alapjárati fúvókád?
Szevasztok. tanacsot szeretnek kerni toletek, mivel ma megyek vasarolni egy exc 300 ast 2001 evjarat. Mire kellene leginkabb odafgyelni? par tipp elferne
ha jó neked egy nagyon karcos,küldök neked egyet Szabolcstól.
Van rá esély...
Kicsit többen voltatok és mi lementünk egy katlanba ugye..?
mert akkor igen.:D:D:D

üdv.
én sem értem miért itt hirdeted!.. van rá 100 oldal ahol tudnád.. mindenki felfogta h vannak cuccaid és aki akart valamit az felírta a számod vagy a címed vagy a mamádét vagy lényegtelen és ha lesz pénze megvesz tőled 1X re minden még ha nincs is rá szügsége akkor is..
Igazán nincs mit! Ha jól emlékszem veled,Zergével és Dew-el futottunk össze tavaly a mátrába ugye?
Írtam neki de még nem válaszolt.
Majd lehet felhívom.:D:D:D
De azért köszi...

üdv
Rakd már fel az apróba, sírva könyörgök...
Eladó pár megmaradt tökéletes v szinte új alkatrészem!

-520 z ring lánc,fogaskerekek: első:14,17 hátsó:
-oldalidom,tanksapka,új elox narancs kormányvég
-szinte új brembo hátsó fékbetét,olajszűrő fedél 2db,fék rudazat,lábtartó(első-hátsó)
-gyári ktm WP teleszkópok,allul fellül állíthatók
-gyári ktm brembo alsó-felső fék,szinte új +váll mentes hátsó féktárcsa
-gyári ktm magura kormány

tel:06706657560
Szia!
Megpróbálom megoldani itt helyben mert akkor nem kell postáznom.
De ha nem sikerül akkor megkereslek.
Köszönöm!